Size yasadiklarimi anlatmak istiyorum. Lütfen okur musunuz?

Sakın sakın atanmadan paranı harcamadan evlenme sana tek tavsiyem bu olur. Yolun açık olsun

Annen korkunç biri.
Disardan gorseniz normal bir insan dersiniz ve ben kahroldum bugün gerçekten soğukta titredim saatlerce kendime gelebilmek için. Ve babam da konu ne diye sorgulamadan annemden ne duyduysa direkt haklı bulup el birliğiyle bana şiddet uyguladılar. Farkındayım benim aslında bir annem yok. Ve annemin de annesi yok, o da kötü biri evlat ayrımı yapan dedikoducu. Annemi her zaman üvey evlat gibi gördü ve biliyoruz. Annem ne kadar inkar etse de aynısını bana uyguluyor. Ve ben çok korkuyorum bende aynısını çocuğuma yaparım diye ödüm kopuyor

Yapısını az çok çözdüm. Ben mükemmel bir anneyim de diyordur eminim. Mesafeli yaklaşın lütfen. Umarım Allah gönlünüze göre verir. Atanıp gidersiniz uzak ve güzel yerlere:))

Ah ah.. senin suçun yok kendini suçlama,sen değerli birisin kendi değerini ailen ya da başka birinin göstermesini bekleme. Annen tam kız erkek çocuk ayıran cinslerden sanırım. Eleştiri yapmaya yer arıyorlar. Toksik bir ailem var benim de seninki gibi. Allah en kısa zamanda atanıp kendi hayatını kurmani nasip etsin, sana hayırlı kapılar açsın inşallah yaşama sevincini yükseltmek için o evden, kaostan uzak durman gerekiyor.

Ahh aah sen atanırsan her ay senden para ister annen

Ahh aah sen atanırsan her ay senden para ister annen
Yok para onun için önemli değilmiş hayır yapıyormuş hayrına karisamazmisim. Başta satacaz deyip götürmeye çalışan kendisiydi. Ben cimri paragöz bencil biriymisim. Şimdiye kadar sıkmış sıkmış evde bunaltmis hayatıma bile birini alamadım şimdiye kadar guvensizliklerinden. Hala bana gelip yegenim gitmis özelde çalışıyor ailesinden kurtulmuş, sende cesaretliysen o yürek varsa yap diyor bana. Daha düne kadar yüksek lisans icin başka şehre gitmeye ne gerek var evden git gel diyordu. İlcedeyiz merkeze gitmem için. Ne konustuklarini bilmiyorlar ve gerçekten çıldırıyorum uzuluyorum kendi hayatim hakkında kararlar veremedigim icin

Öyle maalesef oğlu canıdır ama bana karşı bir buzdolabindan farksız. O konu zaten o kadar zoruma gidiyor ki, böyle olaylar da yansımaları. Kardeşim olacak da babamı üstüne böyle salacak hakaretler ettirecek mı? Her şeyini saklıyor ki kavga çıkmasın. Benim ise her şeyim ortada ve bir sağdan bir soldan tutmuslar kukla gibi yonetecekler
Tesekkur ederim acikcasi mezun olduğum andan itibaren fazlalık geldiğimi hissetmeye başladım ama bilmiyordum böyle olacağını. Yoksa üniversitede iken araştırır farklı imkanlari memuriyetleri degerlendirirdim. İyi dilekleriniz için sağ olun

Benzer şeyler yaşadım

Yapısını az çok çözdüm. Ben mükemmel bir anneyim de diyordur eminim. Mesafeli yaklaşın lütfen. Umarım Allah gönlünüze göre verir. Atanıp gidersiniz uzak ve güzel yerlere:))
Elbette diyorlar ikisi de. Babam senelerce bizim için çalışmış, annem bizim için sacini süpürge etmiş. Evet verilen bir emek vardır ama çocuk sahibi olunuyorsa bunlar göze alınmıştır, dönüp dönüp bunları başa çalmanın anlami yok mesafeli yaklasirim sagligim için bu gerekiyor ama etrafımda kimse de yok yalnızlıktan zaten biraz da bu annem tarafından azıcık da olsa deger görme isteği. Sanırım duygusal yaklasmamam gerekiyor. Tesekkur ederim inşallah

Annen kardeşi diye gidio bedava vermiş, böyleleri için ailesi kıymetlidir, kızını vs görmez. Vardır onların arasında bir alışveriş meselesi (teyzen de ona bi şey yapmıştır) sen değiştiremezsin onların davranışını. Böyle modeller parayı da sever, bir an önce market bile olsa işe gir, kazandığını tam söyleme, biraz bunlara para ver aylık, gör bak tavırları nasıl değişiyor. Kalan parayla da altın ya da döviz al bankada biriktir. Sakın para biriktirdiğini söyleme. Biraz buralarda takıl, azıcık gözünün açılması gerekiyor. Ailenle baş edemiyorsan eller sana neler yapar

Simdiye kadar hep ogretmenlik odakli calistim. Düz memurluk icin puan şartı nedir hangi sitelerden takip ediyoruz bilmiyorum
Atama bekliyorum gerçekten sizi anlıyorum zaten sınav psikoloji bozuyor.Bir de aileler böyle yapınca iyice bozuluyor.
Bu sene kpssye girdiyseniz p3ten iyi bir puan
aldıysanız düz memurluklardan şansınızı deneyin.Zabıta alımı vs bir sürü alım var.Polis alımı da geldi yapabilecekseniz bu mesleği deneyin. Ayrıca umudunuzu kırmak değil amacım lütfen yanlış anlamayın öğretmenliğe akademi geldi orda da okuyacaksınız uzun bir süre , az bi maaşla.O yüzden bu dediklerimi alternatifleri düsünün.

Kız işe girse tüm maaşına çöker bunlar.

Annemin teyzesi oluyor. 3 günlük tatile geldik gece gündüz arkasından demedigini bırakmadı. Ben kendi eşyamı vermek istemeyince söylediği sözleri hatirlatinca bana ben atamam teyzemi o senin hiçbir şeyin değil ama benim teyzem seni ilgilendirmiyor dedi. Resmen dün bana dusmanindan daha kötü davrandi annem hakaretleriyle ağza alinmayacak laflar söyleyerek ve ben kızıyım. Kendi ailesi onu disliyor arkalarindan demedigi kalmıyor ve bunları bana söylüyor ben hatirlatinca kötü niyetli karaktersiz oluyorum. Ben stres topu olmalıyım bunu anladım kulaklarımı tikamaliyim bu sahtekarliklarina. Ve üstelik babamdan gizliyor, babam duymadan hiçbir şeyi öğrenmeden bana etmediği küfür onuruma söylemediği laf kalmadı, verin şu köpeğe elbisenin parasını, en basiti mesela. Ben kendimi ilk defa bu kadar aşağılık hissettim. Ve bunları annem durdu dinledi, erkek kardesim olsaydı önünde dururdu babamın. Böyle insanlar için bile ölmek istiyorum, bende hiçbir ümit birakmadilar hayata dair insanlara dair.

Canım kaba olacak ama annen normal zihinsel sağlıkta birisi değil. Dengesiz ve deli. Bir an önce o evden ayrıl, o evde psikolojini bozmuşlar. Kemalettin Tuğçe romanlarındaki yetimlere benziyor yazdıkların. Deli düzelmez, seni de delirtir.

Ya ona göre her şeyi bilen evde en sözü dinlenen o. Babam kuklası gibi hiçbir şeyi sorgulamiyor, annem babama yanımızda her hakareti ediyor adamın adı bu evde aptal beyinsiz, şuursuz gibi seyler. Babam yanimiza geldiğinde ilk sessizce sus konuşma tartışmayın demiş ben duymadım bile ve annemle konusmaua devam ettiğim için bağırıp cagirdi. Babama neden saygı duyayım onu da bilmiyorum. Annem her zaman yanımızda babamın aptallığındsn söz eder. Üstelik o kadar kotu biri değil. Anneme kıymet veren kişiler yaramıyor.
Annem babama benzedigim için bana karşı böyle soğuk diye düşünüyorum. Gerçekten utanıyorum bunlar için ama anne babamı sevmiyorum dun onlara karşı icimden bir şeyler koptu. Bu sahte aile duskunlukleri midemi bulandiriyor. Sözde en iyi aile kendiler oldukları için gurur duyuyorlar kendileriyle.
O kadar tiksiniyorum ki yanlarında durup yüzlerine bakmaya. Ve hala anne olduğu için kendini en yüce görmesi berbat görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…