Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

her şey bir yana gücünüz ve mantığınız için tebrikler.
eğer uygun görürseniz cevaplamaya bir kaç sorum olabilir mi?
onları yakaladığınızda,olaydaki öteki adamın tepkisi neydi?hiç konuştu mu?
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

gerçekten ilginç bir deneyim olmuş. eski yazılarınızı, sizi bilmesem yine senaryo yazılıyor diye düşünürdüm.
tepkileriniz, aldığınız kararları takdir ettim. umarım bundan sonra kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.
hayatta herşey mümkün, bir kez daha anladım.

sadece saskindi bakakaldi onun disinda zaten ben kendimden gecmis saga sola saldiriyordum sinirimden birdahada gormedim esyalarimi almaya geldigimdede ikinciye evde yoktu zaten o son gorusum oldu

Çok kişi bana kızacak ama çok erken hareket ediyorsun..
Belki bi sorunu vardır bi evlilik terapisi falan.
Sonuçta mükemmel bir evliliğiniz var ve bir anda toz duman oluyor..
Nazar olmuşsunuz sanki.

ya arkadasim ne erken davranmasi arkadasimiz o ani gormese bile ikisini yatakta yakaliyor misafirse gitsin baska yerde yatsin yanlis dusunuyorsunlmaz:arkadasimiz cok iyi saglam kararlar verip kendine yeni bir hayat kurmus mutlu mesut bir yuvasi ve birde evladi var lutfen bu saatten sonra boyle mesajlar yazmayalim rica ediyorum.arkadasimiz en dogru karari almis sizin basiniza boyle bir durum gelseydi siz ne yapardiniz bu olayda es bir kadinla aldatmamis karisini kendi hemcinsiyle unutmayalim.aldatmanin her hali mide bulandiri bir olay fakat bu daha baska lutfen biraz daha iyi dusununCADIARZU

Şokk şokkk şokkkkk ..........

Ama hıkayede eksik yada fazla birşeyler var sankii.......
Tutkulu bir aşkk...... Tesadüf bir evden ayrılışş....Gene tesadüf o qece......... Ve o qecenin sabahında bu olanlar .......

Yorumsuzz.....

bende okurken dedim kesin bu aşk bi ölümle noktalanacak dedim arkadaşta böyle düşünmüş olmalı bence

heeeeeee simdi jeton dustu ben daha konunun sokundayim baya bir atlatamam herhal ben atlatamiyorum nurayy arkadasimiz nasil atlatti.harikasin nurayy ornek alinacak bir kadinsinopuyorumnanaktan

Her insanın derininde paylaşmadığı bir yarası vardır, bu belki aşk belki de başka birşeydir..Yüreklisin ki paylaştın, paylaşırken yüzleştin Nuray...
Çok şükür ki atlatmışsın, sızısı kalmış. Allah yavrunu hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Bu arada arkadaşlar, bu gaylik, homoseksüellik çok detaylı şeyler.Bazıları hem erkekle hem kadınla birlikte olurlar..Dışardan anlaşılmaz bu.Ve aktif- pasif durumu vardır, belki ilkti belki aktifti vs.herneyse ama bir anlık zevklerine yenik düşmemeliydi.

sadece saskindi bakakaldi onun disinda zaten ben kendimden gecmis saga sola saldiriyordum sinirimden birdahada gormedim esyalarimi almaya geldigimdede ikinciye evde yoktu zaten o son gorusum oldu
teşekkürler cevapladığınız için.eğer büyük büyük bir yanlış anlama durumu olsaydı zaten onlar ne yapar eder sizi ikna ederlerdi,gerek öteki adam gerek diğeri.mutlaka gerçekler saklanmaz.size yaşattığı büyük acının altında ezilip kalmış.o yüzden,gidersen kendimi öldürürüm gibi sözler söylemiş.neyse siz herşeyin altından kalkacak ve üstesindende gelecek kadar harika bir güce sahipsiniz.

heeeeeee simdi jeton dustu ben daha konunun sokundayim baya bir atlatamam herhal ben atlatamiyorum nurayy arkadasimiz nasil atlatti.harikasin nurayy ornek alinacak bir kadinsinopuyorumnanaktan

sagol canim o yuzden aldatma konularina sert mesajlar yazip affedenlere kiziyorum once kendimizi dusunmuyoruz cok zordu ama atlattim umarim aldatildim kaderimmis ne yapalim cekilmeli demek anlamsiz asla cekilmemeli bu durum kestirip atilmali

birşey sorcam...ist de kuluplere demişşin
ozman ya istanbul spor ya fener,gs,bjk...hangisinde bu eşcinsel..

ozlem adam sporu birakmis evlenince yani oynamiyormus top sirket kurmus evlenince belki bu olaydan sonra donmustur yine yesil sahalara artik hangi topu kosturuyorsa onunde allah bilir.arziz adam ya offffff acaip anormal oldum he

ozlem adam sporu birakmis evlenince yani oynamiyormus top sirket kurmus evlenince belki bu olaydan sonra donmustur yine yesil sahalara artik hangi topu kosturuyorsa onunde allah bilir.arziz adam ya offffff acaip anormal oldum he

allahım bende aynen şoktayım
allah yardım etsin..
birşey sorcam nurayy hiçhaber almadın mı ondan
ne durumda acaba şuanda?
ya da merak etmiyor musun?

bende herhalde çldu die uzule uzule okudum..
one sonunda şaşırdım kaldım ilk defa böle bişe duydum çok uzgunumm..
yazık olmuş aşkınıza
ama siz artık geçmişi unutun ve eşinize çouğunuza adayın kendinizi..
ayrıca bunu kimseye sölememekle onun kalbine daha buyuk yaralar açmışsınızdır emin olun...

çok çok güçlü bir insan olduğunuzu düşünüyorum....
bundan sonrası için endişe etmemeye çalışın,dediğim gibi yıldırım aynı yere iki kere düşmez...
hayat çok garip oyunlar oynuyor bazen....ama yeniden başlayacak kadar büyük bir yüreğiniz var,bunu unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…