Cok fark ettimde burda benim sordugum sorulara neden se hic cevap verilmiyorfisfisfis kendi kendime dusunmeye basladim aceba bende mi bi sorun var diyesenağlama
ben de cok saskinim.olayi da bir roman gibi anlatmissin.sonu kötü bitmis.cok yakisikli erkeklerin cogu zaten ruhunda var.gecen bire dans gösterisine gitmisdim.arkadasima diyordum ne kadar yakisikli biri yanimiza oturdu.oyun bitti.galasinda cok begendigimiz oglan . baska adamla ellele kumrular gibi ya soke oldukkk.
Waow ne olay ama şaşkınım hala...Eminmisin yani sorulmaz da ama nasıl gördün ki onları..
işte budur.inanılmaz bi kadınsınız.hayran oldum sağlamca duruşunuza.her zaman savunduğum şeyleri söylemişsiniz bu yazıda.hata kimde biliyormusunuz bizde erkekleri hayatimizin tam ortasina koyuyoruz ve tum omrumuzu onun uzerine kuruyoruz bir gun o gidiyor ve kurdugumuz dunya basimiza yikiliyor ama erkekler oyle mi onlar kurduklari dunyaya bizi sokuyorlar birgun biz gidince yine o dunyada mutlu mesut yasiyabiliyorlar o yuzden birdaha saygili sevgi mantik ile bir evlilik yaptim birgun basima birsey geldiginde ilki gibi darbe almadan isin icinden cikayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?