Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

inan okurken çok üzüldüm
gerçektende çok güçlü biriymişsin tebrikederim canım

Bunlar yaşanıyor maalesef ve futbolcu olması biseksüel ya da gay olmamasını gerektirmiyor çünkü hayatın dört yanında var bu gerçek.Zaten biseksüellik ve gaylik tercihtir,saygı duyarım ama neden evlenirsiniz o halde,neden topluma erkekliğini ispat etmek zorundasınızdır ki.Madem alternetif bir hayat yaşıyorsunuz -ki bunda özgürsünüz-neden başka bir hayatı yalanlarla kısıtlıyor,yalanlarla tüketiyor,yalanlarla batırıyorsunuz.
Herkes bu ruh halinden,bu aldatılmanın acı şamarından kolay kolay kurtulamaz.Tebrik ederim seni,Asyanla ve eşinle mutlu ol bundan sonra attığın her adımda..

Son düzenleme:
senı resmen ayakta alkıslıyorum helal olsun
kendı ayakları ustunde duran saglam bı kadınsın sen..
ben kendımı guclu sanırdım ama bukadar buıyuk ask ve bukadar buyuk hata altında ezılırdım herhalde..
tebrık ederım senı aılen senı dosdogru yetıstırmıs ıste egıtımlı kadın boyle olur
kızlar yanlıs anlamıssın falna demeyın bukadar askıkken arkasına bakmadıysa bı kadın emın olun EMINDIR durumdan yoksa kımse sıcak ask dolu yuvasından vazgecmez
bır aarkadasın dedıgı gıbı bana dusmez ama umarım esıne cok asık olursun oyle asık olursunkı sıler 7 temmuzun onemını.....

herkesin ilgi göstermesinede cok sewindim yazdıgın içinde burda bulunan herkesin bi ilişkisi wardır mutlaka yada olucaktır nurayın dedigi gibi onların merkezlerine girmeyip kendı merkezimizi göstermeliyiz sartlar eşitse kafayı yiycek kadar takmaya gerek kalmaz bi gün

Waow ne olay ama şaşkınım hala...Eminmisin yani sorulmaz da ama nasıl gördün ki onları..

Ya aldatmanın kadını erkeği mi olur diyecek bazılarınız ama ne bilim tek sefer için erken değil mi?

Konu dışı ama, benim de tanıdığım bir eşcinsel var, çok yakışıklıdır hemen her kızın beğeneceği türden, ama o sadece cinselliği değil aşkı da erkekle yaşar, yani değil bir kadınla evlenmek elini bile tutmaya tenezzül etmez, hazetmez. Bunlar faklı şeyler arkadaşın eski eşi eşcinsel değil ki..

Tekrar tekrar konuya dönüyorum sindiremedim, ama arkadaşım seni tebrik etmek lazım, nice kadınlar bile bile aldatılıp evliliklerine devam ediyorlar, kabulleniyorlar. Her kadın senin gibi güçlü olsa, affetmese, silip atsa eminim erkekler de böyle davranamazdı..

sunu soyliyeyim onu hala sevdigim falan yok yanlis anlasilmasin ben cocugu olan evli biriyim zaten birseyler bitmese bosanmaz sineye ceker sorularimla yasardim 7temmuz da velenmistim onun dogum gununde ozellikle istemisti bugun bu sirrimi artik saklamayip paylasmak icimdekini kusmak istedim zaten kim ne derse desin ilk ask unutulmaz bende unutmadim herseyin ilkiydi ama kismet olmadi bitti olene kadar unutmayacagim belkide ama ona olan sevgil istegim yok sadece yasanmisliklar var ne yaptigi nasil yasadigi onemli degil zaten benim artik en buyuk askim sevdam kizim sadece 7temmuz hersey cok farkli olabilirdi kader yollarimizi boyle cizdi simdiki esimi seviyorum saygi duyuyorum birlikte bir hayatimiz var o benim en iyi dostum arkadasim ama ilki gibi ask yok olamazda ask 1kez olur bunu anatmak istedim hatta olan ask bile yerini saygiya sevgiye birakir

Waow ne olay ama şaşkınım hala...Eminmisin yani sorulmaz da ama nasıl gördün ki onları..

belden altini gormedim ustleri ciplakti biri yatagin bir ucunda digeri diger ucunda uyuyordu birkac kadeh bir sey icilmisti o kadar oda varken neden o oda neden iki erkek yatar neden o odada icki icilir ve hakkinda konusulan bir erkekle pijama partisi degildir sanirim

çok kötü bir durum.nediyeceğimi şaşırdım dediklerine göre bu durumunu iyi gizlemiş ve seni hiç şüpelendirmemiş.yazık olmuş sevgine ama ayrılmanda hayırlısı olmuş

aman allahım....okurken hayreteler içerisinde tek kelime atlamadan okudum...bu kadar aşk sevgi varken neden????nasıl ??? akıl sır ermiyor...ama canım herşeyde vardır bir hayır umarım bundan sonraki hayatında çççooookkk mutlu olursun...sevgiler...

hiç mi kimseye güven yok yarabbim bu ne böyle ya:1shok: ilk düsündügüm acaba içki içtiler öylece sızıp kaldılar mı diyorum ama yatak odasında ne işleri var.hani içerler salonda koltukta sızarlar..bide tabi uygunsuz bi vaziyetse bisey diyemem:1shok:

Allah yüzüne bulastırmıs yaptıgı hatayı.yakısıklı falan olması hiç önemli degil.saglam bi adam olsun en güzeli bu.insallah eşin ve bebişinle ömür boyu mutlu olursun

işte budur.inanılmaz bi kadınsınız.hayran oldum sağlamca duruşunuza.her zaman savunduğum şeyleri söylemişsiniz bu yazıda.
Allah bundan sonraki hayatınızda böyle şoklar yaşatmasın.ömür boyu çocuklarınızla(biliyorum bi tane var ama belki bi daha olur) mutluluklar versinalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

sonunda onun, elim bir trafik kazasında ölecegını tahmın etmiştim..

çok kötü bir durum.saskınım..

aşk hıkayenızı bır nefesten okudum..Esınızın yaptıgına şasırmadım..

O kadar sey duyuyorum kı bu hayatta..Artık şasırmaz oldum.....

Bu dunyada ınsanın başına hersey gelebılıyor..

Benı etkıleyen olay..Sızın tavrınız..

Tek kelımeyle tebrıkler..

Dık durusunuz..Hayatınızla ılgılı karar verısınız cok guzel..

Hayata kusmeyı tekrar evlendınız...

Eşınıze duydugunuz saygı..Kızınıza olan baglılıgınız cok guzel..

Hayatta ınsanın basına hersey gelebılır..Buna hazırlıklı olmalıyız..

Sızı cok mutlu eden bı aşk yasadınız..Sonu kotu bıtsede..ılk aşk unutulmaz haklısınız.

Rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuku vermez..Boyle bır olayı zor olsada atlattınız.Tebrıkler..
Rabbım sıze baska bır aşk tattırmış..Dunya tatlısı bır kızınız var..

Bundan sonra aılenızle dılerım cok mutlu huzurlu olursunuz.....

Çok kişi bana kızacak ama çok erken hareket ediyorsun..
Belki bi sorunu vardır bi evlilik terapisi falan.
Sonuçta mükemmel bir evliliğiniz var ve bir anda toz duman oluyor..
Nazar olmuşsunuz sanki.

ayri ayri yazmadim ama cok tesekkur ederim guzel sozlerinize Allah hepinizi her iki dunyanizdada mutlu etsin insallah ama sanirim hayatin bir cilvesiydi belkide kazigiydi yasadiklarim bilmiyorum ama ask ne kadar buyuk olursa olsun kardindakinin hatasina goz yumulmamali aldatmanin kandirmanin bedeli olmali yapilip sonrada attigi kazikla devam edersek dah cok uzulur insan bu 2. evliligim eger aldatilsam hic arkama bakmam kizim var cekeyim gibi seyler soylemem imkanim bile yoksa merdiven siler hayatimi kurtarir evladima bakarim oh yaptigimda yanima kar kaldi dedirtmem karsimdakine

offff offff nuray canim ya inanamiyorum ya ters oldum su anda okuduklarimla ya nasil boyle biter masal gibi bir ask ama seni takdir ediyorum cok guclu bir kadinsin canim senin yerinde bir baskasi olsa zannetmiyorum kolay kolay atlacagini harikasin canim harika canim bu tarihi bu gunu at sil kafandan hepimizin unutamadigi hatirlarken icinin acidi tarihler var emin ol unut herseyi dicem ama unutmak cok zor biliyorum.ama bak ne guzel kendine ikinci bir sans vermissin ve evlenmissin bir melegin ve seni seven bir esin var artik dudunme o olayi onune bak canim ne guzel herseye sahipsin ingiltere gibi bir yerde allah daha cok versin rabbim hem yuvanizdan mutlulugu hemde bereketi esirgemesin.ilk askini ve o tarihi o kotu ani gozlerinde canlandirma kalbini ve ruhunu incitme karatma canim alah sabir versin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…