• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

Okurken dedim, kendi kendime koca ya öldü trafik kazasindan yada esini kiz arkadasiyla aldatti
Ama böyle bisey hayatta aklima gelmezdi

Bundan sonra insallah ailenle mutlu huzurlu olursun

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Bu nası bı hıkayee aksam aksam mahvoldum tek kelımeyle
oyle delı gıbı yasanan bı ask :asigim:msonunu asla boyle tahmın etmedım okurken
:umursamaz:
Ve bu yasananlara ragmen muhtesem bı mantık guclu bı kadın herseyden once bı anne . .
Allah bundan sonra yuzunuzu guldursun ınssss:Saruboceq: Sizin ki cok buyuk bı basarı bu yasananlara ragmen yenıden bı evlılık yenı bı hayat yenı bı baslangıc . . . çok güçlüymüssünüz eli sıkılıcak ınsansınız yanı kendıne guvenınız varr muhtesem bısey bu yapılan hataya boyun egmemekk . . . Herkesın yapabılcegı bısey deıl . . .

Allah kimseye yasatmasın boyle uzuntu boylesıne bı acı . . .İnşş bundan sonra yüzünüz hep güler !

Okudum başlık dikkatimi çekti. Ben kolay kolay bu töpiğe girmem. Ayrılanlar yorumlar beni çekmez. Ama bunu sonuna kadar yorumlar dahil okudum. Çok etkilendim. Ama eksik bir şeyler var gibi geliyor ilk anda bu aşk böyle bitmemeliydi diye . Şenizo aşkı öyle güzel anlatmışsın ki. Hiç bitmeyecek gibi geldi. Ama anlıyamadığım neden paylaştın yıllar sonra. Sen ayrıldığın zaman bile bu konuda hiç konuşmamışsın. Bak size bir dost tavsiyesi. Konuştukça hatırlandıkça acıtır aşklar. Bence bu konuyu dün yaşadım ve hatasıyla sevabıyla bitti diye beyninden sil at daha mutlu olursun. Yıllar sonra inan bana 7 temmuz hiç bir şey ifade etmiyecek. Ama beyninden silip atarsan. Ben senin bu güçle onuda başaracağına inaıyorum. Yarınların mutlu olsun.Şeniz

okuyunca bile çok üzüldüm, yaşamak ne büyük kabustur mafoldumben çok güçlü bir kadınsınız, ayağa kalkmayı da hayatınızı yeniden kurmayı da başarabildiğiniz için sizi gerçekten kutlamak istiyorum, sizin gibi olabilmeyi isterdim...

allahım bende aynen şoktayım
allah yardım etsin..
birşey sorcam nurayy hiçhaber almadın mı ondan
ne durumda acaba şuanda?
ya da merak etmiyor musun?

o evden esyalarimla cikarken artik benim icin bir yabanci olmustu bile haber derken ortak arkadaslarim zaman zaman cok perisan cok yikilmis dedi durdu ama ben kimseye neden bu bu bu boyle oldu ayrildik demedim bunla yasadim kimsede neden bittigine akil sir erdiremedi kendi oz babam bile bana dusman oldu suanda hala Antalya dayasiyordur sanirim ortak arkadasliklarimida zaman icinde bitirdim o kismini sildim Antalya yada en son balayinda gittim kimseyi gormedim merak etmiyorum zaten etmemem lazim dedim ya ben anneyim uzerimde esimin kizimin aile sorumlulugu var herkezin yolu acik olsun kimse icin kotu dilek dilemem ben dusmanim bile olsa Allah yolunu acik etsin derim

:1shok:film gibi yaa:1shok:ben herzaman derim işte insan özellikle kadınlar hep kontrollü olmalı öyle kaşına gözüne vurulupta gözümüz kör olmamalı.hiçkimseye o kadar bağlanmayacaksın.belki bana ruhsuz bi kadın diyebilirsiniz ama böyleside en doğrusu.

sarsıldım hemde çookkk...ama sizi tanımak o kadar çok isterdimki...herkesin değil ama birçoğumuzun bir hikayesi var.sizinki çok ama çok farklı...galiba çoookkkkkkkk seven aşık olan illaki bi darbe alıyor mutlulukları nedense daim olmuyor.siz karar verirkende en zorunu seçmişsiniz,sonuç olarak da en zoruna karar vermişsiniz.bu darbeden sonra sizi gerçekten hiçbirşey yıkamaz...muhteşemsiniz.ve kızınızda sizin gibi bir anneye sahip olduğu için dünyanın en şanslı evladından bir tanesi...

:1shok: azmiden dolayı seni tebrik ederim once bolebüyük bir aşkı bitrebilmişsn herkes bunu yapamzdı :teselli: ama inan sanki ben yaşadm gibi ağlayarak okudm içim parçalandı resmen sana soleyeck bişi blmıorm canm hayatında hep mutlu oll:1hug:

Isabetli bir karar olmus Allah korusun o dusunceyle nasil yasar ki insan, nereye kadar dayanabilir..

:1shok: şok'tayım hala ya roman gibi ya
okudukca seviniyordum herşey güzel geçiyor diye aileler bebek isterlerken sizden bende bebeğinizin müjdesini beklerken :1shok: bir şoklamayla daha sarsıldım aman allahım dedim
neyseki güzel arkadaşım yaradanımın en sevdiği kuluymuşsun ki seni efendi birisiyle karşılaştırıp evlenmenize vesile olmuş
eşinizi sevin çok sevin sizi sevdiği gibi
bak meyvenizde olmuş ne güzel
size 3'ünüze ömür boyu mutluluklar dilerim
sevgiyle kalın kardeşim tüm mutluluklar seninle sizinle olsun :1hug: a.s.

bende bi kadınla aldatıldığınızı sanmıştım erkek deyince şaşırdım ama o kadarda çok şaşırmadım hayatta artık herşeye şaşırmıyorum malesef... birde adam nasıl o kadar iyi rol yapmış yada rol mü yapmış sizinle olan ilişkisinde bu çok tuhaf... böyle bi aşkın sonu nasıl bu şekilde biter benneyaptımki Çok şükür ki atlatabilmişsiniz :sinifsinif:

Allah yardımcımız olsun,kime güveneceğimizi şaşırdık.....

canım nasıl emın oldun samımı arkadaslarmıs sarhos olup aynı yatakta uyuyakalmıs olmasınlar senı emın ededen ayrıntı neydı

Bu durusun butun kadinlara örnek olsun.. Allah sana buyuk bir guc ve sabir vermis.. Sen cok oldu diyosun ama daha 5sene once olmus, ve sen bunlari atlatmissin. seni gercekden tebrik ederim!
guzel bir hayatin ve tatli bir kizin var simdi, hersey cok hizli gelismis ama suan mutlusun. önemli olanda bu. Allah yolunu acik,herseyin hayirlisini nasip etsin

Kimse ama hic kimse hic bir zaman demesinki bu benim basima gelmez!!

Hersey biz insanlar icinmis...Bazen bize cok uzak gelebilen bir olay bir bakarizki basimiza gelmis....o yüzden büyük lokma ye ama büyük laf etme demisler...

Nurayim yasadigin gercektende cok aci bir sey ama bir yandanda böyle büyük bir askla sevmeyi ve sevilmeyi tadabilen ender insanlardan biri oldugnu sakin unutma...her insana nasip olmaz.:delphin:

Yinede seni seven bir esin ve nurtopu gibi evladin var....Allah mutlulugnu daim etsin...:nazar:

Yaşadığınız gerçekten zor bir durummuş
Ailenizin desteğiyle üstesinden gelebilmeniz de çok güzel
Bundan sonrası için size ailenizle,eşinizle ve kızınızla mutluluklar dilerim
Herşey gönlünüzce olur inş. sevgiler a.s.

Back