Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

ya çok şaşırdım ama senide tebrik ederim toparlamışşın kendini tabi yazması kolay kimbilir sen ne çektin ..yazmadan geçemicem allah biliyorya okurken sonunda ben adamın öldügünü felan tahmin etmiştim ..neyse şimdi eşinle ve kızınlu mutluluklar sana canım ..

Okurken insan sonunda bir kadınla aldatacağını filan zannediyor ama böyle bir şey gerçektende şok etkisi yaratıyor insanın üzerinde Çok kötü bir durum kocam dediğin bir insanın böyle iğrenç bir şekilde yakalanması gerçektende affedilemeyecek kadar mide bulandırıcı,sende gerçektende çok güçlü bir kadınmışsın böyle bir olaydan dimdik çıktığın için bence böyle bir aşkın bu şekılde bitmesi gerçektende büyük bir trajedi olmuş şu an mutluysan hayat sana doğru yolda olduğunu gösteriyorsa sorun yok

üzülerek okudum. İradene ve hayata karşı dik duruşuna hayran kaldım. seni yürekten takdir ediyorum nuraycık. sevgiler...

ınsanın başına bu hayatta maalesef
herşey gelebiliyor...yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama
yaşanması gerekiyormuş,yaşanmış ve bitmiş...
unutun,kafanızdan silin diyemem,çünkü
gerçekten yaralayan bir olay ama düşündükçe
kabuk bağlamış yaranız kanar...onun için tarihi de,yaşadıklarınızı da
atın yüreğinizin taa derinlerine,tekrar çıkmasına izin vermeyin lütfen...
aklı başında bir bayan olduğunuz olayı anlatış şeklinizden,olaya bakış açınızdan
ve şimdiki mutlu yuvanızdan belli oluyor zaten...
size kızınızla ve eşinizle mutlu bir ömür diliyorum...
sevgiler...

canım o kadar kotu oldum ki okurken tuylerım dıken dıken oldu burda cok sey okudum..ama bu kadar içimi acıtan gozlerımden yaş gelmesine sebep olan bır hıkaye okumamıstım..UMARIM BUNDAN SONRAKI HAYATINDA TUM GUZELLIKLER SENIN OLUR.

bende yıllar önce yaşar alptekin adlı eski mankenden diymiştim bir iddia uğruna tek ğecelik bi eşcinsel ilişki yaşadığını ve sonra çok pişman olduğunu duymuştum

ayy çok ilginçç şok oldum..
okdar mutluluk ve sona bak...
imkansız gibi.
ay ben olsam belki içkiden öyle uyuya kalmışlardır düşünmedinmi hiç canım nasıl emin oldun kötü birşey olduguna..
((
çok üzücüüü inşallah yaşadıgın mutluluk onla yaşadıklarının üstüne çıkarda unutursun...

Şu an ne diyeceğimi biemiyorum,kelimelerin kifayetsiz kalıp,toparlayamadığım bir an!!
İnan muhteşem bir aşkın sonunda hikayenizin bu şekilde noktalanmasını hiç ama hiç ummuyordum..
Rabbim bundan sonrasında yüzünüzü güldürsün,meleğinize Allah uzun ömürler versina.s.
Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın inşallah.

:gitme::gitme:

işte buuu .....

yani bunu başka bi üye yazsa inanmazdım nurayy...
ne denirki...kader...

gerçekten çok zor yaşananlar hele ki böyle bir aşktan sonra

kendimi çok kötü hissettimmm anlayamadım ilkken yada anlamakmı istemedim ne
tüylerim diken diken oldu başım uyuştu yaa
ama takdir ediyorumseni nekadar güçlüsün allahım nasıl sabır dayanma gücü vermiş sana
rabbim şuanki yuvanda yaşadıklarının bin katı mutluluk versin sana evladını bağışlasın inş

boğazım düğümlendi...mafoldumben Allah şimdiki hayatınızda çok mutlu etsin sizi...çok güçlüsünüz ve güçlüde bir annesiniz...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
inanın hikayenin sonunda kadınla yatakta olduğunu bekliyordun ki daha beteri çıktı
allah aklınızı korusun evladınız ve eşinizle mutluluklar
adı üstünde geçmiş bırakın kalsın geçmişte hiiiççç hatırlamayın 7 temmuzda allahın bir günü değilmi bunun sizi üzmekten başka vereceği birşey yok hatırlamayın bence

ağzım açık kaldı valla ne diyim şaşırdım :1shok: boşşş veeerrr eski hayatını güzelim ve her aklına geldiğinde bir kitapta okumuşsunda geçmiş gitmiş gibi düşün... geleceğinde hiç olmasın sen bebişin ve eşin olsun

her zaman derim sevgiyi hak eden kişiye vermek gerek diyee
bir kişiye hakettiğinden fazla sevgi değer vermeyeceksin.....

Canım resmen şok oldum okuduklarımdan, ne iyi insanmışsın sen ki...eski kayınvalidenlere bile gerçekleri anlatmamışsın, sanırım bugünki hayatın da senin iyi kalpliliğinin bir ödülü...Çok daha mutlu ol inşallah...

Senin kadar güçlü bir kadın yanlızca ayakta alkışlanır ve saygı duyulur.alkisalkisalkis

Umarım bu kararlı tutumun diğer kadınlarada örnek olur.ınşallah yüzün hep güler,kızın ve sana hayatta mutluluk dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…