hata kimde biliyormusunuz bizde erkekleri hayatimizin tam ortasina koyuyoruz ve tum omrumuzu onun uzerine kuruyoruz bir gun o gidiyor ve kurdugumuz dunya basimiza yikiliyor ama erkekler oyle mi onlar kurduklari dunyaya bizi sokuyorlar birgun biz gidince yine o dunyada mutlu mesut yasiyabiliyorlar o yuzden birdaha saygili sevgi mantik ile bir evlilik yaptim birgun basima birsey geldiginde ilki gibi darbe almadan isin icinden cikayim diye
siz ,beklediğinden dahamı erken geldiniz yani bu nasıl bir cesarettir. onu anlamadım
. yani siz sabah gelmişsiniz.bu kadar rahat nasıl olmuşlar acaba. sizin geleceğinizi bilmiyorlarmıydı..
öyleki,rahat rahat uykuya dalabilmişler. yani bir şey olsa bile ne bileyim,ayrı odalara geçebilirlerdi.
bayağı rahat davranmışlar gerçekten...
Açıkcası benim ilk aklıma gelen yanlış anlaşılma olma olasılığıydı..
Yani ne bilim sonucta sen 2 yıl evli kalmışsın anlamalıydın..
Belkide yatakta konusurken uyuya kalmıslardır..
Bunu başka bir arkadaş daha sordu cevabını da okudum fakat nedense bitmiş geçmiş bir olay ama içimden bir his eski eşinin ki eğer yaşadıkları sandığın gibi birseyse bile bir anlık hevesin kurbanı olduğu..
Keşke bir anda kestirip atmasaydın...Ne bilim ya cok üzüldüm ben...
Belki pişman olurdu ve bir daha yapmazdı
Benim de bir arkadaşımın eşinin bu şekilde eşcinsellik eğilimi olduğu ortaya cıktı..
Fakat ne bilim arkadaşım evlendiğinin 2. ayında anladı..
Çünkü eşi bununla birlikte olmuyor ve tavır olarak da bir erkekden beklenen den uzaklaşma yoluna girmeye başlamış..
Onlarda boşanmışlardı..
Amaaa o cok şeyini gördükten sonra boşanabildi...
o an gorduklerim yada olan olmamis sey hafizama yazildi buyu bozuldu gercek yada degil bu yuzden bitmesi gerek dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?