biseksuel mi yoksa bir kezlik merak mi bilmiyorum ama tercih edilen kadin degil belki kadin olsa bu kadar uzulmezdim sizden nick imi gizleyerek degil acik acik dogrularla yazdim utanacak birseyim olmasin onunuzde sefaf olayim diye magdur benim zaten onu dusundugum falan yok sadece yillar once bugun evlendim tarih beni o hatiralara goturdu akil sagligimi korudum hemde uzmana gitmeden tek ilac almadan ailemin destegi ile dedim ya bazen aklim bana oyun oynuyor ruyalarima giriyor ama beni etkilemiyor benim dunya iyisi bir esim var daha dogrusu dostum arkadasim var ve bir yavrum
gerçekten çok üzücü ve çok etkileyici bir hikaye ...
kendinize yepyeni bir yaşam çizebilmeniz gerçekten büyük bir başarı zira tahmin edebiliyorum yaşadığınız travmayı
yalnız empati yaptım ve aklıma şu geldi
öykünüzde asla erkekliğinden şüphe etmediğim demişsiniz peki bu olaydan sonra erkeklere tekrar nasıl güvenebildiniz ...
elbette yaşanılan olay sizin şanssızlığınız ama gerçekten çok zor olmuştur.bunu nasıl başardınız gerçekten merak ettim...
ona benzemeyen cok uzak kose biri simdiki esim kufreden daha sert daha farkli bir karakter kisaca ter koseyle evlendim desem daha dogru ama nasil guvendigime gelince sanirim denize bir olta daha savurdum ne gelir yine bilmiyorum ama bu aciyi bir kez daha yasamam sanirim diyorum
Canim yanilmaolabilecegini hic dusundun mu hani sadece uyurken yakalamissinya ne biliyim ya boly e bi ask hic konduramadim boyle bitmemeliydi diye dusundugun icindir belide peki o yakaladigin arkadasiyla konustun mu hic ne bilyim o bi acikmama yaptimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?