Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

biseksuel mi yoksa bir kezlik merak mi bilmiyorum ama tercih edilen kadin degil belki kadin olsa bu kadar uzulmezdim sizden nick imi gizleyerek degil acik acik dogrularla yazdim utanacak birseyim olmasin onunuzde sefaf olayim diye magdur benim zaten onu dusundugum falan yok sadece yillar once bugun evlendim tarih beni o hatiralara goturdu akil sagligimi korudum hemde uzmana gitmeden tek ilac almadan ailemin destegi ile dedim ya bazen aklim bana oyun oynuyor ruyalarima giriyor ama beni etkilemiyor benim dunya iyisi bir esim var daha dogrusu dostum arkadasim var ve bir yavrum

Allahım nasıl bri şoktayım anlatamam... hayat ne garip ya.. :1shok::1shok:

Şok oldum ...
Burada kadınlarla aldatanları yakalananları duynuştuk.
Öyl birşey olsa bukadar şaşırmazdım ama eski eşinizin biseksüel olmasına çok şaşırdım.
Doğru kararı vermişsiniz şimdiki eşinizle tanışıp evlemişsiniz.
Bundan sonra hayatınız güzel olsun geçmişi silin bir kalemde gitsin

Yaa tabi ki aldatılmak ama o kişi erkek yerine kadın olsaymış keşke, böylesi çok mide bulandırıcı.. Eğer düzenli olarak böyle ilişkiler yaşıyorsa, bir erkekle beraber olup sonra sizinle olması falan, çok mide bulandırıcı, iyiki yakalamışsınız..
Bir de iyi ki o adamdan çocuğunuz olmamış..
Tabii ki saklanacak birşeyiniz yok ki, sizin utanacak sıkılacak birşeyiniz yok.

esim onu yakaladigimdan vs haberdar degil evlendim anlasamadim ayrildim biliyor konusu acilmiyor zaten yatakta mi yakaladin demissiniz evet ama birsey yaparken degil uyuyorlardi ama ortam belliydi biseksuel olabilecegini dusunmedim cunku hic bir zaman belli edecek bir sey olmadi uyusturucu mu aldi ilac mi verildi neydi bilmiyorum onun gibi hele ki futbol adami nasil yapabilirdi anlayamadim zaten onemide yok

gerçekten çok üzücü ve çok etkileyici bir hikaye ...

kendinize yepyeni bir yaşam çizebilmeniz gerçekten büyük bir başarı zira tahmin edebiliyorum yaşadığınız travmayı

yalnız empati yaptım ve aklıma şu geldi

öykünüzde asla erkekliğinden şüphe etmediğim demişsiniz peki bu olaydan sonra erkeklere tekrar nasıl güvenebildiniz ...

elbette yaşanılan olay sizin şanssızlığınız ama gerçekten çok zor olmuştur.bunu nasıl başardınız gerçekten merak ettim...

Son düzenleme:

bir kadınla aldatılsaydınız yine bu kadar üzülürdünüz
belki şok geçirmezdiniz bu kadar ama en az o an ki kadar üzülürdünüz
açıkcası bana o an ki bir merak gibi geldi
normal değil çünkü
bir insan eğilimleri bellidir bu kadar saklayamaz kendini
ama merak yada değil yapılan normal bir şey değil tepkinizde sonuna kadar haklısınız
nickinizi gizlemek konusuna gelince elbette utanılacak hiç bir şeyiniz yok
eğer öyle bir durum oluşursa sizi utanılacak duruma düşürenler utansın
ne kadar zor günler geçirdiğiniz belli
bu durumda bize düşen sizi yargılamak değil destek olmaktır
her şey yoluna girmiş zaten şimdi huzurlu ve rahatmısınız
bir de dünyalar tatlısı bir armağanınız yavrunuz var mı
bundan ötesi yok dünyada bundan büyük mutluluk yok

belliki çok güçlü bi insansınız
tebrik ederim ,gizli eşcinsellerin çok olduğunu zaten sürekli duyuyorum

ona benzemeyen cok uzak kose biri simdiki esim kufreden daha sert daha farkli bir karakter kisaca ter koseyle evlendim desem daha dogru ama nasil guvendigime gelince sanirim denize bir olta daha savurdum ne gelir yine bilmiyorum ama bu aciyi bir kez daha yasamam sanirim diyorum

canım önceki mesajlarını da okudum böyle bir olayı hemde destek almadan atlatmış olman senin ne kadar güçlü bir karakter olduğunu gösteriyor....tüm kötü anıları bertaraf edip yepyeni bir yaşama başlayabilmiş olman inanılmaz güzel ....

eşin ve dünyalar güzeli evladınla hep mutlu ve sorunsuz bir yaşam sürmeni dilerim....:asigim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evli olup olmadigimi kizimi bilip bilmedigini sormussunuz bilmiyorum ama dedim ya artik umrumda da degil biz sadece Issiz adam filminin degisik bir versiyonuyuz belki birgun bir yerde kardilasinca ona kizimin resmini gosteririm esimi anlatirim sadece selamlasiriz gerisi yok

Canim yaa cok sasirdim amane diyecegimide bilmiyorum boyle bi durumda ne denir bilmiyorum

destek almadan dedim ya bana hangi uzman yardim ederdi ne diyecekti hangi ilac beni uyusturur beni rahatlatirdi annemin kac arkadasi yardim icin evimize geldi anlatamam ama ben onlar bana akil verirken zaten yolumu cizmistim guzel sozleriniz cok guzel benim icinde en buyuk onceligim kizim esim ailem burdaki yasamim cocugumun gelecegi bu olayi sadece bu kadar ayrintili sizlere yazdim artik burada okudugum ihanet konulari beni sarsmiyor asil ihanetin farkli yuzunu yasayan biri olarak

hata kimde biliyormusunuz bizde erkekleri hayatimizin tam ortasina koyuyoruz ve tum omrumuzu onun uzerine kuruyoruz bir gun o gidiyor ve kurdugumuz dunya basimiza yikiliyor ama erkekler oyle mi onlar kurduklari dunyaya bizi sokuyorlar birgun biz gidince yine o dunyada mutlu mesut yasiyabiliyorlar o yuzden birdaha saygili sevgi mantik ile bir evlilik yaptim birgun basima birsey geldiginde ilki gibi darbe almadan isin icinden cikayim diye

Canim yanilmaolabilecegini hic dusundun mu hani sadece uyurken yakalamissinya ne biliyim ya boly e bi ask hic konduramadim boyle bitmemeliydi diye dusundugun icindir belide peki o yakaladigin arkadasiyla konustun mu hic ne bilyim o bi acikmama yaptimi

senin için ızdırap verici bir durum olmalı yeniden bir başka erkeğin kollarında uyuyabilmek, yada bana öyle gelirdi heralde o güçlü omuzlar altında yeniden güvenle uyuyormuş gibi hissetmek..

sen çok güçlüsün, seni ayakta tutan tek şey bu güçlülüğün bunu herkes yapamaz farkındasın dimi?
belki ben de yapmazdım kendi adıma farkında bile değilim kendimin böyle bir durum karşısında ne yaparım..

allah seni ve huzurunu bozmasın ama eğer yanlış anlamazsan benimde gönlümden geçen şudur ki yüce Rabbim şimdiki eşine birgün aşık olmayı, saygıyla ve sevgiyle birlikte birde aşkla yüreğini kıpırdatmayı nasip etsin isterim..

yinede sen herşeyin iyisini bilirsin mutluluklarr..

canım ya konuşmalarına vuruldum.ilk önce hikayeni okudum daha sonra senin yorumlarına cevabını gerçekten çok güçlüsün.nasıl bu kadar rahat konuşabiliyosun bu kadar mantıklı davranabiliyosun bu konuda anlamadım.bravo sana ya bravo

hayatımda tanıdığım en güçlü kadınlardan birisiniz
kimi kadınlar eşlerinin hayatına bi kadın girdimi bunu affediyolar belki ama bi adamın girmesi korkunç bişey
gerçekten hiç bi affediciliği yok
nasıl bi şok ve yıkıntı yaşadığınızı anlayabiliyorumm
şimdiki hayatınızda mutluluklar diliyorumm

evimiz gayet buyuk misafir yatak odalari oaln bir evdi kim gelirse gelsin kalabilecegi odalar vardi daha ne olabilir di Omer denen kisi icin Antalya da bu laflar kulagima gelmisti farzedelim esime sulandi vs esimin ona rest cekip evden kovmasi gerekti bazi gunler ona bilincini kaybettirecek bir sey verildigini dusundum bunu annemde savundu ama o iri yapili guclu kuvvetli gorunen biriydi akilli biriydi bir ilacla suurunu kaybedebilir miydi bilmyorum ama oyle bile olsa o gunu yasamis olmak bile insanin icini bulandirir bunula yasayamazsin bunu goze alamadim yuzune bakip acaba demektense celiskilerdense bitirmeyi tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…