yazınızı tam okudum da sayfaların hepsini okuyamadım.....
birçaok kadının yaşayamadığı aşkı yaşamışsınız...
çok güçlü olduğunuz için sizi tebrik ediyorum...
fakat aşk cam gibidir demişsiniz korudukça parlar kırılınca aynı şekilde olmaz demişsiniz. lütfen öbyle düşünmeyin herkes hayatında kötü tecrubeler yaşıyor herkes aşık olduğu kişi ile ömrünün sonuna kadar gitmiyor maalesef aşk iki kişilik oluyor ve bir taraf vazgeçince bu aştan tek kişi ile yürümüyor.
siz onu vazgeçmiş gibi kabul ettiniz ve hayatınıza birçok kadının yapamayacağı şekilde devam etmşsiniz.
bu eşinize şimdi yaranızı sardığı için saygı duyuyor ve iyi bir arkadaş olduğu için seviyorsunuz.
aşktan vazgeçmezseniz eğer emin olun bu eşinize size geçmişteki anlattığınız eski eşinizden kat kat daha aşık olursunuz. zaman alacak belki ama mutlaka önüne geçecek.
bi bakmışsınız ki o tarihi hatırlamıyorsunuz beklemeden geçip gitmiş farketmemişsiniz.
nasılsa hayatınız altüst olduğunda yılmadınız hayattan kopmadınız tutundunuz gayret gösterdiniz düzen kurmaya, şimdi aynı gayretle eşinize bağlanmaya onun beğendiğiniz yönlerini daha fazla düşünerek onu tanıyarak aşık olmayı deneyin.
ilk görüşte aşk çok güzel birşeydir sanırım hiç yaşamadım ama bir insanı tanıyarak aşık olmak onun oturuşuna, gülüşüne, konuşmasına, olaylara bakış açısına, aklına aşık olmak her zaman daha sağlam temeller üzerine kurulu olduğundan benim daha çok aklıma yatmıştır.
aşk hesap değildir evet ama şimdi geriye dönsek hadi başa sarsak bu aşkı yaşar mıydın desek yine evet derdin belki de ama şu an nerdesin, kendi seçimininde.
boşverin tarihlere takılmayı artık karşınızdaki kişiye odaklanın onu sevmeye değil aşık olmaya çalışın gerçekten oluyor daha beteri oluyor inanın:)
sevgiler