Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda onun, elim bir trafik kazasında ölecegını tahmın etmiştim..
çok kötü bir durum.saskınım..
her şey bir yana gücünüz ve mantığınız için tebrikler.
eğer uygun görürseniz cevaplamaya bir kaç sorum olabilir mi?
onları yakaladığınızda,olaydaki öteki adamın tepkisi neydi?hiç konuştu mu?
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
bu mesajdan birsey anlamadim dogrusu ne demek istediniz acaba yanlis yeremi yazdiniz yoksa gercekten anlamadim mesajikafamçokkarıştı
Çok kişi bana kızacak ama çok erken hareket ediyorsun..
Belki bi sorunu vardır bi evlilik terapisi falan.
Sonuçta mükemmel bir evliliğiniz var ve bir anda toz duman oluyor..
Nazar olmuşsunuz sanki.
bende okurken dedim kesin bu aşk bi ölümle noktalanacak dedim arkadaşta böyle düşünmüş olmalı bence
teşekkürler cevapladığınız için.eğer büyük büyük bir yanlış anlama durumu olsaydı zaten onlar ne yapar eder sizi ikna ederlerdi,gerek öteki adam gerek diğeri.mutlaka gerçekler saklanmaz.size yaşattığı büyük acının altında ezilip kalmış.o yüzden,gidersen kendimi öldürürüm gibi sözler söylemiş.neyse siz herşeyin altından kalkacak ve üstesindende gelecek kadar harika bir güce sahipsiniz.sadece saskindi bakakaldi onun disinda zaten ben kendimden gecmis saga sola saldiriyordum sinirimden birdahada gormedim esyalarimi almaya geldigimdede ikinciye evde yoktu zaten o son gorusum oldu
Bu olay önceden mi yaşanmış? Yeni değil mi yani.
heeeeeee simdi jeton dustu ben daha konunun sokundayim baya bir atlatamam herhal ben atlatamiyorum nurayy arkadasimiz nasil atlatti.harikasin nurayy ornek alinacak bir kadinsinopuyorumnanaktan
ozlem adam sporu birakmis evlenince yani oynamiyormus top sirket kurmus evlenince belki bu olaydan sonra donmustur yine yesil sahalara artik hangi topu kosturuyorsa onunde allah bilir.arziz adam ya offffff acaip anormal oldum he