• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hayatmn en ac yarasn yazacam. lk ve son defa

hata kimde biliyormusunuz bizde erkekleri hayatimizin tam ortasina koyuyoruz ve tum omrumuzu onun uzerine kuruyoruz bir gun o gidiyor ve kurdugumuz dunya basimiza yikiliyor ama erkekler oyle mi onlar kurduklari dunyaya bizi sokuyorlar birgun biz gidince yine o dunyada mutlu mesut yasiyabiliyorlar o yuzden birdaha saygili sevgi mantik ile bir evlilik yaptim birgun basima birsey geldiginde ilki gibi darbe almadan isin icinden cikayim diye

doğru söylüyosun herkes kendi hayatının başrolünü oynamalı
açık yürekliliğin için seni tebrik ederim, senin utanacak saklanacak bişeyin olmasada herkes bunu böyle açık yüreklilikle anlatamazdı :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
siz ,beklediğinden dahamı erken geldiniz yani bu nasıl bir cesarettir. onu anlamadım
. yani siz sabah gelmişsiniz.bu kadar rahat nasıl olmuşlar acaba. sizin geleceğinizi bilmiyorlarmıydı..
öyleki,rahat rahat uykuya dalabilmişler. yani bir şey olsa bile ne bileyim,ayrı odalara geçebilirlerdi.
bayağı rahat davranmışlar gerçekten...

ben sunu savunuyorum o kadar asiktim ki her hucremle asik oldum ona size yazdiklarim ona olan askimin zerresini anlatamaz ama ben herseye ragmen silip attim eger bir es aldattimi o evlilik bitmeli ihanet acisi ile hergun yasamak daha zordur dusunun ben devam etseydim simdi suanki akil ruh sagligimi coktan kaybederdim kangren olmadan kolumu kestim attim kimse ne sekilde olursa olsun aldatilmamali bu gercekten insani cok yipratiyor

siz ,beklediğinden dahamı erken geldiniz yani bu nasıl bir cesarettir. onu anlamadım
. yani siz sabah gelmişsiniz.bu kadar rahat nasıl olmuşlar acaba. sizin geleceğinizi bilmiyorlarmıydı..
öyleki,rahat rahat uykuya dalabilmişler. yani bir şey olsa bile ne bileyim,ayrı odalara geçebilirlerdi.
bayağı rahat davranmışlar gerçekten...

sabah dedigim 6 gibiydi benim o gunun aksami gelecegimi biliyordu cunku gelenler karayolu ile kacta kac saat gelir bilmedigim icin yarin aksam gelirim ama sana ugrar oyle birlikte eve gideriz dedim arabayi almadim yasli kadinin kizi ben israr edince esiyle beni eve birakti arabamda olmayinca ta ordan gelebilecegimi akil etmedi sanirim

öncelikle güçlü ve kararlı davranmanızdan öütürü tebrik ederim.

çok kötü tabi tamamen şok edici bir durum. ne garip o kadar zaman size hissettirmemiş bunu.
ama şimdi hayatınız en azından güven ve huzur içerisinde .

mutluluklar dilerim. malesef başımıza ne geleceğini önceden kestiremiyoruz.

Yaşadıklarınız çok ağır şeyler.Bu kadar güçlü olmanızı takdir ettim ve çok sevindim...
Yargılamak bana düşmez ama madem paylaştınız bizle,hani uygunsuz vaziyette yakalamadım ve erkekliğinden hiç şüphe duymadım demişsiniz ya keşke bir dinleseydiniz eşinizi .Sonuçta aşkınız ,bağlılığınız büyükmiş.Belki suçsuzdu,bilmeden ilaç içirildi...ama geçmişe fayda yok...Sonuçta yepyeni bir hayatınız dürüst bir eşiniz ,bir kızınız var.Allah bundan sonra kötü bir şey yaşatmasın inşallah.

Allahım tekrarını yaşatmasın canım..Asyana güzeller güzeli yavrunada uzum ömürler ve sağlık versin..En güzelini yapmışsın o an düşüncelerine sahip çıkman mantıklı davranıp konuşmansa senin olgunluğunu gücünü gösteriyor tebrik ederim..Hayatta herşey insanlar için bunu bir kez daha görüyorum şuan heran herşey olabilir..Sanırım birçok şeye hazırlanıp körükörüne fazlaca bağlanmamak gerekiyor ama kaptırıyor insan be canım bazen akıl yerine duygular oturuveriyor ..Uzun sürmemeli bu durum..
Ne olursa olsun kaldıramayacağımızdan fazlasıyla denenmeyelim..Tekrar tebrik ederim seni gücün ve yürekli kalbin için a.s. a.s. a.s. a.s.

Açıkcası benim ilk aklıma gelen yanlış anlaşılma olma olasılığıydı..
Yani ne bilim sonucta sen 2 yıl evli kalmışsın anlamalıydın..
Belkide yatakta konusurken uyuya kalmıslardır..
Bunu başka bir arkadaş daha sordu cevabını da okudum fakat nedense bitmiş geçmiş bir olay ama içimden bir his eski eşinin ki eğer yaşadıkları sandığın gibi birseyse bile bir anlık hevesin kurbanı olduğu..
Keşke bir anda kestirip atmasaydın...Ne bilim ya cok üzüldüm ben...
Belki pişman olurdu ve bir daha yapmazdı :(

ALLAH islah etsin ins ya cok kotu bir durum
en dogrusunu yapmissiniz ...

o an gorduklerim yada olan olmamis sey hafizama yazildi buyu bozuldu gercek yada degil bu yuzden bitmesi gerek dusundum

Benim de bir arkadaşımın eşinin bu şekilde eşcinsellik eğilimi olduğu ortaya cıktı..
Fakat ne bilim arkadaşım evlendiğinin 2. ayında anladı..
Çünkü eşi bununla birlikte olmuyor ve tavır olarak da bir erkekden beklenen den uzaklaşma yoluna girmeye başlamış..
Onlarda boşanmışlardı..
Amaaa o cok şeyini gördükten sonra boşanabildi...

Açıkcası benim ilk aklıma gelen yanlış anlaşılma olma olasılığıydı..
Yani ne bilim sonucta sen 2 yıl evli kalmışsın anlamalıydın..
Belkide yatakta konusurken uyuya kalmıslardır..
Bunu başka bir arkadaş daha sordu cevabını da okudum fakat nedense bitmiş geçmiş bir olay ama içimden bir his eski eşinin ki eğer yaşadıkları sandığın gibi birseyse bile bir anlık hevesin kurbanı olduğu..
Keşke bir anda kestirip atmasaydın...Ne bilim ya cok üzüldüm ben...
Belki pişman olurdu ve bir daha yapmazdı :(

benimde aklıma geldi, yanlış anlama olabileceği ama artık nnurayy ın mutlu bir ailesi olduğundan pekte önemi kalmamış bi durum, şöyle önemi olabilir, o zaman kızgın olduğu herkesi affedebilir buda ruhuna iyi gelir ve 7 temmuz onun için sıradan bir gün haline gelebilir

Benim de bir arkadaşımın eşinin bu şekilde eşcinsellik eğilimi olduğu ortaya cıktı..
Fakat ne bilim arkadaşım evlendiğinin 2. ayında anladı..
Çünkü eşi bununla birlikte olmuyor ve tavır olarak da bir erkekden beklenen den uzaklaşma yoluna girmeye başlamış..
Onlarda boşanmışlardı..
Amaaa o cok şeyini gördükten sonra boşanabildi...

birbirimize cok duskunduk belki cok tepki alacagim ama evlilik oncesinde birlikte olduk seksi evlenmeden yasamaya baslamistik bu zaman icerisinde ve evliligim suresince herzaman birbirimize cok yakindik bir gece bile olsa birbirimize dokunmadan olmazdik en buyuk sasirdigim sey buydu insan en azindan bir anlik hata yapardi falso verirdi cok kiskancti delice kiskanirdi kendi gozunden bile bilmiyorum bir yerde eksik bir halka olmali

off yaa üzüldüm.evliliğini aşkını çok güzel anlatmışsın.evlilikten çok korkuyorum değişmesinden çok korkuyorumm....

of yaaa ..aslında ben ilk okurken, böylede aşklar varmı? sanki film gibi diye yazmayı düşünmüştümkiii.sonu birden 18+ oluverdi
senin içinin acımasının nedeni ise..cevabı basit,onu unutamıyorsun .ve sevdiğini düşünüyorum..yazık olmuş ,çok yazık

canım yaa gercekten allah sana cook büyük bir sabır vermiş ççok etkilendim.ALLAH BUNDAN SNRA SENı KÖTÜ OLAYLARLA KARŞILAŞTIRMASIN YÜÜZÜN HEP GÜLSÜN CNM.EŞıNı EVLADINI SANA BAGIŞLASIN RABBıM.

ben de cok saskinim.olayi da bir roman gibi anlatmissin.sonu kötü bitmis.cok yakisikli erkeklerin cogu zaten ruhunda var.gecen bire dans gösterisine gitmisdim.arkadasima diyordum ne kadar yakisikli biri yanimiza oturdu.oyun bitti.galasinda cok begendigimiz oglan . baska adamla ellele kumrular gibi ya soke oldukkk.

o an gorduklerim yada olan olmamis sey hafizama yazildi buyu bozuldu gercek yada degil bu yuzden bitmesi gerek dusundum

yuuuuh diyorum tebrik ediyorum seni kararının arkasında dur hiç aklına getırme ki rüyalarından da cıksın o pislik.. ewet düsündügün gibi uyusturucu bı maddeyle bılıncı yerınde degılken yaptı belkı cünkü sana bu kadar duskun ınsan mutlaka acık werırdi ama bi sorun war bu kadar karaktersiz insanla işinm olmamalıydı zatende olmamıs ne olursa olsun genc degıl cocuk degıl kockoca adam ewlı ya bı sorumlulugu war hewes mıdır hapmış bilmem ne almak kendınde degilse söylede dusunule bılır bı gun sen yanındayken bole bişiy yapsa ewde arkadasları olsa ırı bı adam demişşin guzelim bu senide baskalarının yatagına yollardı karsı koyamazdın kusura bakma hayatının en güzel işini yapmıssın onu terketmekle bı gün bi yerde görsende sakın selam werme basın yanar neme lazım brawo sana ay cok sinirlendim ya:oklava::oklava:

Back