Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Benim Amh 'ım 5,17 çıkmıştı pcoslu mu oluyorum.
Merhaba,yaşınız kaç acaba? Aslında bu değer için tam anlamıyla pcos diyemeyiz ultrasonda görülen folikül sayıları da önemli. Benim de amh şuan 4.55 yaşım 34. İki yıl önce de 5.08 di. Ama pcos değildim. Bir de pcosun avantajı daha fazla demiş doktorunuz. Ben böyle bir ifadeyi ilk defa duyuyorum. Pcosluların en büyük sorunu zaten fazlaca folikül görülüp içlerinin boş çıkması. 30-40 adet yumurta toplananı gördüm ama bunlardan sadece 1 ya da 2 tanesi döllenip devam etmişti.

20 yaşindayim. Doktorum bana yumurtlamiyorsun dedi ama ben adet oluyorum.

Ben de pek bilmiyorum aslın da doktorum tüp bebek için pcoslu olmanda fayda var dedi ama sanki benim değerim tam sınırda.

20 yaşindayim. Doktorum bana yumurtlamiyorsun dedi ama ben adet oluyorum.
Daha çok gençsiniz merak etmyein bu yaşta bu amh ile pcos olmanız çok çok düşük bir ihtimal. Yumurtlama problemi varsa aslında ona göre bir tedavi uygulanır ve güzel sonuca ulaşırsınız

Daha çok gençsiniz merak etmyein bu yaşta bu amh ile pcos olmanız çok çok düşük bir ihtimal. Yumurtlama problemi varsa aslında ona göre bir tedavi uygulanır ve güzel sonuca ulaşırsınız
Eşimde daha büyük bir sorun var. Spermi yok

Eşimde daha büyük bir sorun var. Spermi yok
Siz bence önce iyi bi üroloji ve kadın doğumcu bulun tekrar ikinizde test verip baktırın özellikle eşiniz bence tüp bebek ile ilgilenen bir doktorda ya da merkezde örnek versin çünkü normal ürologlar spermle ilgili pek bilgiye sahip değil ve hep geçiştiriyor

Dediğiniz gibi yapmaya çalişacam.Eger sorun olmasaydı şimdiye kadar bı kere bile olsa hamile kalmam gerekirdi.o yüzden bende eşimde sprem olmamasindan şüpheleniyorum açıkçası bide eşim çok erken boşalıyor.

Önceki sperm sonuçları ne çıkmıştı peki total sperm sayısı kaç 0 mı yazıyor

İlk evlendigimiz zamanlar sprem sayısı iyiydi ama hareketliliği azdı sonradan 2,3 ayda bir test veriyordu eşim git gide sayı azaliyordu tabi bu süreçte doktorların verdiği ilaçları da kullanıyordu.gecen yaz temmuz ayında özel bi hastaneye gitti eşim doktor ona varikosel tanısı koydu ve ameliyat olursan %60,70 iyileşme olur Aralık ayında ameliyat oldu o günden sonra eşimin bütün sonuçları sıfır oldu.

Gittiğimiz bı tüp Bebek merkezi bize tüp Bebek yaptırın aşılama ile uğraşmayin dedi. Aşılama tutma ihtimali %15 bana göre zaman ve para kaybı ama eşim aşılama deniyelim tutmazsa kışa doğru borç harç yaparız ve aşılarım tüp Bebek yaparız diyo.

Universite hastanelerinin tüp bebek bolumune başvurmanız gerekiyor.bazi hastanelerin raporu sadece kendi bünyesinde kullandırdığı soyleniryor ama SGK anlaşmalı heryerde kullanabiliyorsunuz özelde dahil

Universite hastanelerinin tüp bebek bolumune başvurmanız gerekiyor.bazi hastanelerin raporu sadece kendi bünyesinde kullandırdığı soyleniryor ama SGK anlaşmalı heryerde kullanabiliyorsunuz özelde dahil
Adetin 2. Günü gidiyorsunuz tahlilleriniznaliniyor FSH lh amh vs. Eşiniz sperm testi veriyor siz hsg ve sulu ultrason cekiliyorsunuz eşiniz azospermi yada sizin amh 1 in altındaysa hemen çıkıyor rapor.eger bu iki koşul yoksa 3 yıl evlilik şartı ve 3 kez aşılama yapılıyor iğneli sonrasında çıkıyor rapor

Canim merhaba ben de suan tup bebek tedavisi goruyorum 2. Transferimi oldum. Size tavsiyem tamamlayici saglik sigortasi ile tup bebek tedavisi yaptirabilirsiniz. Rapor alabilen kisilerin sigorta oduyor. Ilaclar haric tabi. Ben gece yil ilk tedavimi o sekilde yaptirdim sadece ilaclara bir de embriyo dondurmaya ucret odedim. 2 embriyom kalmisti bu yil basi tekrar tamamlayici saglik sigortasi ile hic ucret odemeden muayenelerim transferim yapildi. Biz de de cok fazla maddiyat yok yani 150 200 bin verecek durum. O yuzden esim arastirmis. Cok iyi de denk geldi. Cevremde burda herkese soyluyorum faydasi dokunsun diye. Bir arastirin isterseniz.

Sizin sorununuz neydi? Eğer bı sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…