Hmm ben bı sorayım o zamanTabiki tutma oranı da yüksek , amh 5 bu yaş arasında iyi demek istemiştim. Doğrudan tüp bebek merkezinde de çıkarılabiliyormuş. Benim hakkım olmadığı için tam bilmiyordum.
Transferden sonra ilk beş gün hiçbirşey yapmadım. Dinlendim sadece. Sonrasında zaten iğne ilaçlara devam ediyorsunuz iki üç ay o süreçte klasik annelerimizin dediği şeyler ağır kaldırma uzanma vs gibi ekstra bir şey yapmadım. Beslenmeme dikkat ettim o kadarPeki bebeğin tuttunduktan sonra ne yaptın mesela nelere dikkat ettin?
Hmm peki bu süreçte çok afedersin eşinle birliktelik oldu mu mesela doktor bı sakincasinjn olup olmadığını söyledi mi ?Transferden sonra ilk beş gün hiçbirşey yapmadım. Dinlendim sadece. Sonrasında zaten iğne ilaçlara devam ediyorsunuz iki üç ay o süreçte klasik annelerimizin dediği şeyler ağır kaldırma uzanma vs gibi ekstra bir şey yapmadım. Beslenmeme dikkat ettim o kadar
Yumurta büyütme sürecinde yasaktı. Transfer sürecindede yasaktı. Rahim dinlendirme böyle bir uyarıda bulunmadılar. Zaten olcak olsa o aşamaya kadar olurdu diye herhaldeHmm peki bu süreçte çok afedersin eşinle birliktelik oldu mu mesela doktor bı sakincasinjn olup olmadığını söyledi mi ?
Bı yerde gördüm bı kadın arkadaşimiz doğum yapıp kırkı çıkana kadar eşiyle birlikte olmamış diye merak edip sordum binevi 9 ay hamilelik ,40 gün lohusalık ve bı ayda yumurta toplama zamanı boyunca eşiyle birliktelik yaşamamış.Yumurta büyütme sürecinde yasaktı. Transfer sürecindede yasaktı. Rahim dinlendirme böyle bir uyarıda bulunmadılar. Zaten olcak olsa o aşamaya kadar olurdu diye herhalde
Riskli gebelikse yasak oluyor tabi herkesin süreci farklı hamile olduktan sonrada ilk üç ay yasaktı. Risk olmamasına rağmenBı yerde gördüm bı kadın arkadaşimiz doğum yapıp kırkı çıkana kadar eşiyle birlikte olmamış diye merak edip sordum binevi 9 ay hamilelik ,40 gün lohusalık ve bı ayda yumurta toplama zamanı boyunca eşiyle birliktelik yaşamamış.
HmmRiskli gebelikse yasak oluyor tabi herkesin süreci farklı hamile olduktan sonrada ilk üç ay yasaktı. Risk olmamasına rağmen
3 yıllık evlilik şartı var bir üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurun gerekli testler ve 2 aşılama yapılıp rapor veriliyor raporla 47 binlik tedavi 25 bine mal oldu.ilaclarinda yüzde 80ini karsiliyorRapor nasıl çıkarılır bide nerde canım anlatır mısın hiç bilmiyorum
Evet ama bazı hastaneler dışarıda kullandirmiyor diye duydum.bahceci aretkamar eurofertil vs bir sürü yerde geçerli raporPeki bu rapor durumu özel hastaneler ve klinikler de de geçerli mi!
Devlette 23 yaştan büyük 40 yaştan gün almama ve 3 yıllık evlilik şartı var eğer azosperm değilse yada amh 1 in altında degilseNeden devlette denemiyorsunuz?
Evet hatta iki aşılama şartı var( 35 yaş altına) fakat konu sahibi azosperm dedi diye hatırlıyorum. Ki aşılama bile yaptirsa 2 ayda biter iş sonra tüp bebeğe geçer tabi tutmazsa.Devlette 23 yaştan büyük 40 yaştan gün almama ve 3 yıllık evlilik şartı var eğer azosperm değilse yada amh 1 in altında degilse
Bı yerde gördüm bı kadın arkadaşimiz doğum yapıp kırkı çıkana kadar eşiyle birlikte olmamış diye merak edip sordum binevi 9 ay hamilelik ,40 gün lohusalık ve bı ayda yumurta toplama zamanı boyunca eşiyle birliktelik yaşamamış.
Azosperm varsa aşılamaya bile gerek kalmıyor hemen başlarlar tedaviye rapor çıkar test sonuçları gelinceEvet hatta iki aşılama şartı var( 35 yaş altına) fakat konu sahibi azosperm dedi diye hatırlıyorum. Ki aşılama bile yaptirsa 2 ayda biter iş sonra tüp bebeğe geçer tabi tutmazsa.
Ucretli bile yaptirsa özeldekiler kadar tutmaz parası ama konu sahibi devlete guvenmiyormus tutmaz diye. Herkesin bakış açısı tabiki. Şuan maddi durum olarak özele zorlaniyorlar ama bir de bunun tutmama ihtimalini de düşünmeliAzosperm varsa aşılamaya bile gerek kalmıyor hemen başlarlar tedaviye rapor çıkar test sonuçları gelince
Ben iki yıllık evliyim aşılama hiç yapmadık .3 yıllık evlilik şartı var bir üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurun gerekli testler ve 2 aşılama yapılıp rapor veriliyor raporla 47 binlik tedavi 25 bine mal oldu.ilaclarinda yüzde 80ini karsiliyor
Azospermmi eşiniz sizin amh kaçBen iki yıllık evliyim aşılama hiç yapmadık .
Bı 40 gün önce test verdi bütün değerler sıfır yazıyordu.Benim Amh 'ım 5,17Azospermmi eşiniz sizin amh kaç
Sizde pkos var gibi esinizde değerler 0 da azopermi tanısı koyarlar 15 gün arayla 3 test aynı çıkarsa rapoonuz Hemen çıkar dert etmeyinBı 40 gün önce test verdi bütün değerler sıfır yazıyordu.Benim Amh 'ım 5,17