haklısınız en iyisi sözlümle konuşmak ve onunla almak eksik gedikleri.. birdahda kimseyi karıştırmayacağım yoksa benim huzurum kalmayacakBaştan nişanlin ile konussaydin madem. Bizde adet gelenek budur deseydin. KV görümce kp alışverişe mi gidilir? Hiç rahatsız olmadın mi alışverişte ? Kp varken bide. Sizin oraya giderken neler alınacağını önceden konusmaniz gerekirdi.
Kusura bakma bu olmamış. Sende haklisin, adet böyle ve sizin düzeniniz bu ve siz almissiniz. Ama baştan konusmadiginiz için onlarda da farklı bi imaj yaratmis olabilirsiniz.
Belki bilmediğiniz borçları var, belki kredi kartında limit yok, belki açgözlü olduğunuzu düşündüler, belki de almak istemediler bilemezsiniz.
Bence adetleri falan bırak, çık nisanlinla alın kalanları. Annende rahat rahat sersin çeyizini. Bu konuyu da KV ve kpine asla açma. Annende karışmasın artık.
bak annenin gazına gelme sakın boşver yapılmadıysa yapılmadı bunun için kendini üzüp nişanlını kırma bunlar cidden değersiz şeylerhaklısınız konuşulmadı için böyle oldu..
bakın sizde diyorsnuz ne gerkeiyosa eşimle aldık bizde öyle bir durumda olmayacakAllah aşkına böyle adetler kaldı mı? evlendikten sonra anlayacaksınız pılı pırtının önemi olmadığını, biz nişalıyken eşimle beraber gittik ne giyceksek ne lazımsa onu aldık. millete göstermek nedir ya? o el öpmelik etek döpiyesi kaç kere giyceksiniz?
ya hepsi gereksiz ihtiyaç olan alınır tamam o saçma bohçalara harcanan para düğüne yapılsa hepimiz çırağanda evleniriz heraldevallahi hata edip 1 tane taşlı terlik aldım, kutusundan çıkmadan duruyor, yazık günah değilmi boşuna masraf? heleki gardrobumun üstündeki bohçalıkları görsen kayınvalidem sağolsun yapma dedikçe yaptı ne yapacaksam o kadar çetiği :)) şaka gibi :)
valla sorma 3 bilezik parası harcadı kayınvalidem onlara yazık. ki bu hiçbişi yaptırmamış halim :))ya hepsi gereksiz ihtiyaç olan alınır tamam o saçma bohçalara harcanan para düğüne yapılsa hepimiz çırağanda evleniriz heralde
sözlünüzle gidip alın bundan sonra büyükler karıştımı illa pürüz çıkıyorbakın sizde diyorsnuz ne gerkeiyosa eşimle aldık bizde öyle bir durumda olmayacak
saçmalık ya başka birşey değil zaten kimse yapmıyor artık çok şükürvalla sorma 3 bilezik parası harcadı kayınvalidem onlara yazık. ki bu hiçbişi yaptırmamış halim :))
Aynen öyle, anneni de al karşına konuş, bu konuyla ilgili onlara bisey demesin. Annen seni dolduruyor gibi gorunur yoksa. Hiç biseye karıştırma. Alınmayan yapilmayani kafana takma, nisanlindan eminsen sorun yok. Ne iyi anlamda ne kötü anlamda erkek tarafı ile mesafeni bozma. Bisey derlerse de bizim tarafta adet öyleydi ama sizde durumunuz yettigince aldınız tesekkur ederim, de ve sakin tartışma.haklısınız en iyisi sözlümle konuşmak ve onunla almak eksik gedikleri.. birdahda kimseyi karıştırmayacağım yoksa benim huzurum kalmayacak
El opme kiyafeti varmis bide o ne oluyor cozEmedim ben.Biriniz aydinlatsin beni nolur.Benim oyle bi kiyafetim olmadibıktım şu adetlerinizden ben yaaa ,ne kadar alçaltıcı adetler bunlar böyle ..Kayınbabanın olduğu bir ortamda saten gecelikler neyin nesi ben önce ona takıldım ..
İkincisi PIRTI ne demek ? Bohça duydum da pırtı ne kadar kötü ..Pılı pırtı ise beş kuruşluk şeyler için şu nişanlılarınızı Allah aşkına sık boğaz etmeyin ..
Ne aldırırsam kardır diye düşünmeyin inanılmaz itici oluyorsunuz ..
Herkes kendi eşyasını alsaydı böyle sorunlar çıkmazdı ..Nişanlım çalışıyo izni yok demişsiniz cumhurbaşkanı mı bu adam bir gün izin alamayacak ..
Son olarak EŞORTMAN değil gözlerim yandı okurken resmen ..
El opme kiyafeti varmis bide o ne oluyor cozEmedim ben.Biriniz aydinlatsin beni nolur.Benim oyle bi kiyafetim olmadi
Onu bende merak ediyorumEl opme kiyafeti varmis bide o ne oluyor cozEmedim ben.Biriniz aydinlatsin beni nolur.Benim oyle bi kiyafetim olmadi