benim takımı takılackaları kim alacakkı kız tarafımı alacak ??" Pırtı" Dediğin alışveriş olsa gerek.
Insan niye takısını,pantolonunu, badisini kayınvalidesine aldırır ki?
ama adetler gelenekler görenekler böyle değilmidir ?Hiç anlamam böyle adetleri. Erkek tarafını sömürmekten başka birşey değil bence. Dahası açgözlülük sizinki. Bütün dolabınızı yenilesinler bari. Elalem neder sonra
haklısınız ben zaten buraya size danışmak için yazdım.. kimsenin dolduruşuna gelmedenBence siz abartıyorsunuz. Pırtı nedir duymadım ama sanırım bohça demek istediniz. Başkaları şunu almış bunu almış diye kendinizi doldurursanız, boşuna üzülmüş olursunuz.
Kimse size eşofman takımı almak zorunda değil bence.
Nişanlın alacak.benim takımı takılackaları kim alacakkı kız tarafımı alacak ??
nişanlımın ne yazkki izin günü yok bir pazar günü var ve ogünde her yer kapalı bizim adetlerimiz böyledirNişanlın alacak.
Izinli olduğu bir gün ya da akşamüstü iş çıkışı.
Pantolon ve badi neyin nesi?
hayır bizde yapıyoruz.. sorun vurda zaten damadın pijama takımları pantolon gömlek takım elbise traş takımları vs herşey alnır .. ama biz bunları böyle yapacakken onlarn böyle yapması sizcede haksızlk değil mi.Ne gereksiz adetmis bu yaa...peki siz damada böyle bi alışveriş yapiyo musunuz?...yoksa tek taraflı gelin aliyolar vurun kırbacı tarzında mi ilerliyo süreç?
haklısınız ama şöylede bi durum var bizde damat tarafına ne gerekiyossa aldık alacağızda biz böyle iyi niyetli düşünürken bunlarn öyle yapması haksızlk olmazmı.Siz evleniyosunuz diye eş adayınızın ailesi neden her şeyinizi almak zorundaki ,alıcakları kadarını almışlar zaten 2 parça fazla alınan kıyafet size birşey kazandırmaz aksine kaybettirir ,bunların lafını ederek siz kendinizi düşürürsünüz çok gereksiz bir adet bana göre
ben muhtaç değilim .. allaha şükür kendimde alırımKendinize nasıl yakıştırıyorsunuz bu tavırları merak ettim? Onların alacakları PIRTIYA muhtaç gibi.
Adetlerinizi bilemem ama yanlış yoldasınız bence.nişanlımın ne yazkki izin günü yok bir pazar günü var ve ogünde her yer kapalı bizim adetlerimiz böyledir
bizde onlara aldık ne gerkeiyosa yaptık onlarnda bize yapması gerekmezmi sizce.
hayır öyle değil .. elbetteki olmasada olur zaten..Adetlerinizi bilemem ama yanlış yoldasınız bence.
Adet diyerek huzur kaçırmak mı mantıklı olan?
Hayır anlamıyorum Pırtı olmayınca ne oluyor ki, sizin oralarda?
Memur nikahı mı kıymıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?