Sizde böyle hissediyormusunuz

Hayret ediyorum anneliğimi sorgulamayan anlayan kullanıcı teşekkür ediyorum annem kanser hastası hiç bir desteğini göremiyorum hasta kayınvalidemde aşırı yoğun hayattı var sürekli işi oluyor eşimde 4gündür eve gelmiyor kardeşimle kalıyoruz yani etrafım kalabalık ama kimsem yok

Süperman değiliz o kadar işten sonra kafanızın kaldırmaması normal psikolojiniz evet bozuk ama insanlara yaranma isteğiniz yüzünden yoksa yorgunluktan sonra başka şey yapamamaktan değil. Lütfen önce siz ve çocuğunuzdan önemli kimse olmadığını empoze edin kendinize. Sonra düzelir herşey

Evet ben o kadar insanlar benimle kötü olmasın diye uğraşıyorum ki hayır diyemiyorum iyi kalpli insanlar için dünya cehennem derler ya kesinlikle öyle

Nasıl böyle yorum yazabliyorsunuz karşıdaki kırılır üzülür diye çekinmeden ben şimdi bu yorumu yazıyorum oğlumla ilgilenemiyorum diye hızlıca yazıyorum ama siz beni nasıl yargılamışsınız

Annenize şifalar diliyorum umarım kanseri yener. Kolaylıklar diliyorum. Annelik emek ve sabır istiyor. Bebek büyüdükçe hafiflersiniz. Sizinle kalan kardeşiniz kız mı erkek mi? Size yardım ediyor mu

Nasıl her gün temizlik yapıyorsunuz yaa. Robot süpürge alın bir tane o gezinirken siz oynayın işte çocukla. Her gün de silinmeyiversin ev. Diğer çamaşır, bulaşık vs beraber yapıyormuşsunuz zaten ki çok vakit alan şeyler değil. Atıyoruz makine yıkıyor hepsini.
Her gün oturup çocuğuna kitap okuyamayacak, biraz oyun oynayıp, gülüp eğlenip birlikte kahkaha atamayacak kimse çocuk yapmamalı bence.

Evet ben o kadar insanlar benimle kötü olmasın diye uğraşıyorum ki hayır diyemiyorum iyi kalpli insanlar için dünya cehennem derler ya kesinlikle öyle
Böyle iyi kalpli olmuyorsunuz ki

Benim evime kimse çat kapı gelemez
Hayır dediğim için kimseyle kötü olmadım
Kim olduğu önemli değil çat kapı gelmeyin dediğimde kötü olacaksam olayım yani

Çocuğunuzu saat 9 da uyumaya alıştırın
Önce banyo yaptırın sonra odasında ona kitap okuyun sonra da ışıkları kapatın bir süre sonra alışacaktır
İlk zamanlar zorlar ama mutlaka alışıyolar

Çocuk yapmamalık durum yok hiç bir şekilde oynayamazsam gel oyuncaklarını temizleyelim silelim derim oyuncaklarını düzleriz sadece onunla beraber arabalarla filan oyanayamıyorum dedim

Çocuk yapmamalık durum yok hiç bir şekilde oynayamazsam gel oyuncaklarını temizleyelim silelim derim oyuncaklarını düzleriz sadece onunla beraber arabalarla filan oyanayamıyorum dedim
Konununuzda böyle dememişsiniz herkes ona göre yorum yapıyor doğal olarak. Şimdi konuyu değiştiriyorsunuz. Oynayamıyorum televizyon açıyorum diyen biz miydik yahu.
Aynen çocuk yapmamalık durum yok siz ikinciyi yapın.

Evet hala diyorum oynayamıyorum diye oyuncaklarıyla oynayamıyorum eşimle tartışıpta kafamda kaldırmazsa tv açıyorum ne var yani

Tmm artik degisme zamani. Biliyorum bazen insanin kabuklarini kirmasi zordur ama bakin bu insanin cocugu soz konusu oldugunda zor olmamali. O size Allah in emaneti. Kimse sizin icin ne kadar iyi bir insan ne kadar iyi bir gelin hep bizi kabul ediyor demeyecek ki desede ne ise yarar. Anca kendinize kotuluk yapilmasina izin vermiş olursunuz kendinizi kullandirip.
Cocugunuz ve kendi sagliginiz onceliginiz. Bundan sonra degisin. Ilk baslarda onlar her gelmek istediginde kabul etmemek sizi huzursuz etsede kararli olun ne derlerse , cocuguma zamanim kalmiyor deyin cunku uzun vadede rahat etmis olacaksiniz artik. Cocugunuzdaki olumlu değişiklikleri bile goreceksiniz. Onlar sizi kullanacak kadar kurnaz ama siz akilsizmisiniz. Boyle düşünüp dur deyin bu gidisata. Lutfen bunu ne cocugunuza ne kendinize yapmayin.

Evet hala diyorum oynayamıyorum diye oyuncaklarıyla oynayamıyorum eşimle tartışıpta kafamda kaldırmazsa tv açıyorum ne var yani
İlk mesajınızda tamamen ilgisiz gibi anlatmışsınız sonraki yorumlarda cırtlı kitap yapıyoruz sadece oyuncaklarla oynayamıyoruz demişsiniz. Herkes bende dahil ilk mesaja göre yorumluyoruz. Oyuncak arabalarıylada kendisi oynasın siz anne-oğul hem size hem oğlunuza uyacak oyun bulun onu oynayın. Tüm oyunları oyuncakları beraber oynamaya gerek yok zaten

Ooo mümkünmü böyle bişey asla hayır bile diyemem insanlar beni kötü biri sanar diye
Evet kötü bir annesiniz . Başkaları demeye cekinmis . Iki yaş çocuğunun ihtiyacı annesiyle vakit geçirmek sevgisini hisseymektir . Bencil bir insansınız ayrıca vakit ayırmadığıniz çocuğu yapmamaliydiniz . Çocuğun beyin gelisimi için en önemli şey oyun . Yani ileride eğitim hayatında niye başarısız beni neden aramıyor niye böyle oldu bu çocuk dersen bu yazı aklına gelsin .

Ay ne iyi kalbi Allah aşkına . Millet beni iyi bilsin diye gece gündüz ev temizlemek nereden baksanız biraz enayilik biraz da kendini tatmin etmedir. Başkalarını kendine ve çocuğuna tercih etmedir . Kimse de bu ne kadar iyi bir insan demez .annen çok iyi kalpliydi yavrum evi tertemiz tutar çamaşırları da hep temizlerdi .

Aldım zaten cırt cırtlı kitap oynuyorum sadece oyuncakla oynayamıyorum dedim ayrıca oğlum gece 2de uyur uykuyu hiç sevmiyor
Allahım cildiracagim yarabbim çocuk gün icerisinde enerjisini atamıyor ya hani o çocuk gece hormon salgılamasi lazım en geç dokuzda uyuyor olması lazım . Ozon suyu kafa yapmış . Gidin biraz uyku eğitimi araştırın yedi yirmi dört ilgi olmaz ama günde en az iki üç saat oyun devamında ev işini birlikte yaparsınız. Çocuğun anneye sevgiye babaya ihtiyacı var.

Yorjmlari okudukça çıldırıyorum daha birine annelik yapmamissin oyalasin diye çocuk doguracam nedir . Sen baya çocuğu salmissin . Tabi uyuyamaz o çocuk çünkü yeterli ilgi sevgi almıyor nasıl uykuya dalacak . Sen sabır ver yarabbim doğurup doğurup saliyorlar

Valla hayatta herşeyde olduğu gibi bunda da denge önemli. Tv de izlettim etkinlikte yaptım hiçbirşey yapmadığım saatlerde geçirdim yani hayatın doğasına ters birşeyleri robotik yaşamak. Doktorlarda sosyal medyanın da etkisiyle annelerin sürekli etkinlik bilmem ne çabası yüzünden yetersiz hissettiğini söylüyor. Çocuklarınızla sürekli etkinlik yapmaya veya sürekki birşeyleri yasaklamaya çalışmayın diyor. Az az kararında yaşamak lazım

Çocuğun başka bir sıkıntısı olabilir. Götürdünüz mü doktora? Çok geç uyku saati.
Gün içinde dışarı çıkarıyor musunuz?
Bu düzende başta çocuğa yazık. Sizin de gece ikiye kadar ayakta duran çocukla sinirlerini yıpranır tabi.
Bu konunun üzerinde durun.

Kesinlikle öyle burda beni yanlış anlayanlar oldu benim demek istediğimde buydu elbet ilgileniyorum fazlasıyla ama sosyal medyada göründüğü gibi oynayamıyorum demek istedim yani kendi kendine oynarken onun yanındayım ama yanlız hissedermi acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…