İş yerinde öyle çok yoğun bir tempom yok ama akşam iş çıkışı vakti gelince çok yoruluyorum. Sabahtan akşama uyanık olmak, dışarı kıyafetleriyle gezmek, bilgisayara bakmak, sesler - gürültüler vesaire beni çok yoruyor. Sadece eve gitmek istiyorum, evde de ufak bir şeyler yiyip duş alıp dinleniyorum ve gün bitiyor. Haftaiçlerim bundan ibaret. Oysa iş arkadaşlarımın çoğu akşam olunca bir şeyler yapmak ve geceye kadar oturmak, sohbet etmek, yemekler yiyip kahveler içmek falan istiyolar. Benimse hiç enerjim yok ve acaba sorun bende mi anlamıyorum. Daha önce kan testlerime baktırmıştım gayet normal. Acaba hayat tarzım mı sakin, sıradan diyorum kendi kendime. Aktif bir hayatım yok yani. Aslında maaşım da aktif bir hayata müsait değil yani kirasıydı faturasıydı derken elimde azıcık para kalıyor onu da senelik tatilim için biriktiriyorum mecbur. Parasal anlamda da yorgun düşüyorum.
Mesela hafta sonları da sürekli buluşmak istiyolar ama hafta sonu sırf 1 günüm çamaşır, yemek, bulaşık, ütü, temizlik falan böyle geçiyor. Diğer günde de sevgilim veya abimle buluşabiliyorum anca fırsat bulup. Merak ettim bir tek ben mi fazla pasif ve yorgun yaşıyorum diye. Ayıp olmasın diye arada buluşmalarına katılıyorum ama sanırım kişisel algılıyolar
Dağınık yazmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden. Genel olarak ruhsal fiziksel yorgunluğum var yani iş hayatından dolayı. Siz de böyle misiniz yoksa benim hayat mı bitmiş merak ettim. Yaş 27.