- 1 Ocak 2022
- 3.625
- 12.815
Temizlik yapıp dinlenirken oglunuzu bu le kafanız götürmezken, Pat diye gelen misafire çay kahve kek yapabiliyor,sohbetine ortak oluyor,en güzel şekilde agirliyorsunuz.Evladinizla oynamak mevzu olunca yorgunumO kadar haklısınız ki ahh ah keşke şu kişiliğimi biraz değiştirebilsem zaten çok istiyorum
Pat diye gelenlere ya o kapıyı açmayıp haberli gelin müsait değilim diyeceksiniz ya da o evin çocuklu ev olduğunu benimseyip nasılda öyle bırakacaksınız gelenler de biraz insansa mazur görecekler.Maalesef her gün bir işim oluyor oğlum çok haraketli bulaşık çamaşır dağınıklık bitmiyor pat diye gelenler de oluyor
Kedi almış sanki eve, arkadaş olsun diye ikinci kediyi alacak.3 yaş altına televizyon açmak ihmaldir. Ufacık bebeği ihmal ediyorsunuz. Ev temizlik misafir önemli ama çocuk önemsiz.
İkinci çocuğu da oyalayıcı diye yapmak istiyorsunuz.
Çocuk kenarda kendi büyüsün ben hayatına devam edeyim diye yapmışsınız çocuğu.
İste pat diye gelenler gelmeyecek.onlara vakit ayirirsam tabiki bende vicdan yaparim. Surekli al cocugunu bir ton ucretsiz etkinlikller var katilabilirsin hicbirsey olmasa bile ben her cocugun bir yasindan sonra gunluk yarim saatde olsa parka gitmesini gerekli goruyorum kaldiki erkek cocugun enerjisini atmasi lazim.yada bilmiuorum ailemde cocuklar hep bu sekilde buyutuldu ondan bu fikrim. Ev islerinde de kesinlikle robot supurge,kurutma makinesi alin derim. Dysoun veya elde supurge demiyorum robot sart diyoeum her eve. İsimi belimi elimi o kadar kolaylastirdi ki aldim herkese aldirdim. Onu haftanin 4 gubu bile acsaniz sabah aksam ev tertemiz kaliyor gozunuze toz batmaz.Maalesef her gün bir işim oluyor oğlum çok haraketli bulaşık çamaşır dağınıklık bitmiyor pat diye gelenler de oluyor
Üzülüyorum ben böyle ihmal edilen çocuklara yaKedi almış sanki eve, arkadaş olsun diye ikinci kediyi alacak.
Sonra büyüyünce bu çocuktan evlatlık bekleyecekler, baksın, ilgilensin isteyecekler.
Kardeşe kim bakacak? Yine sizArtık diyorum ki kardeşmi yapsam beraber oynarlar ben oynayamıyorum çocuk tek oynuyor yazık diyorum bu kadar bile düşünüyorum ama oğlumla oynayamıyorum ya başlıyorum 1dk sonra sıkılıyorum o kadar çok oynamak istiyorum ki ama yapamıyorum
Aradaki yaş farkı çok oldu aynı şeyi oynayamiyorlar diye bir tane daha yapar hemen öyle öyle giderKardeşe kim bakacak? Yine siz
Sizinle benzer durumda buyuttum bende kizimi. Ama ben cok şükür kızıma zaman ayirabiliyordum, onceligim kizimdi, o uyurken hallediyordum cogu isimi ki oyle her gun cok işte olmaz aslinda.. hatta her gun gezdirirdim uzun sure. Acaba siz zaman planlamasimi yapamiyorsunuz? Esinizde gec geliyormus yemegi en son yapin yada ogle cocuk uyurken bile halledebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
eşimde işten çok geç geliyor yemek yiyip çay içip banyo derken zaten saat 11-12 oluyor ve yanlz büyütüyorum destekçimde yok hiç
Hiç mi oynayamıyorsunuz. Temizlik gerekirse geç ya da az yapılsın çocuğunuzla vakit geçirin ..size ihtiyacı var. Sevilmeye duygu hisleri oluşuyorArkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
eşimde işten çok geç geliyor yemek yiyip çay içip banyo derken zaten saat 11-12 oluyor ve yanlz büyütüyorum destekçimde yok hiç
Ben de aynı durumda kızomı büyüttüm. Baya vakit geçirdim o uyuyunca ev temizledim yemek yaptım. Ya da beraber yaptık onu da dahil ettik. Tam olmadı eksik oldu ama onunla oldu..çamaşır katladık beraber vs. Nasıl tüm gün çocuğunuza hiç zaman ayıramadınız anlamadım. TV de aćmayın bu yaşta çok zararlı. Bu tarz ilgilendirmeyen çocuklar ihmal edilmiş çocuklar oluyor. Ayrıca kardeşi olsa üç dört sene öncesine kadar oynayamazlar. O üc dört sene iki tane ihmal edilmiş çocuk mu olacak evde. Ayrıca oynayacaklarının garantisi yok kavga da edebilirler. Ve annenin yeri başka kardeşin başka. Kardeş olunca annelik düşmüyor. Bizim nesilde hep ablalar kardeşleri büyüttü. Bu büyük bir hataydı. Rol karmaşası oldu gereksiz sorumluluk vsHiç mi oynayamıyorsunuz. Temizlik gerekirse geç ya da az yapılsın çocuğunuzla vakit geçirin ..size ihtiyacı var. Sevilmeye duygu hisleri oluşuyor
Ooo mümkünmü böyle bişey asla hayır bile diyemem insanlar beni kötü biri sanar diye
Bu yorum tokat etkisi yaratır umarım kendisindeEşin yoğun çalışıyor her şeye yetişmeye çalışıyorsun. Kötü bir anne değilsin demeye gelmiştim. Şu yorumu görene kadar. Sen elalem ne der diye oğlunu ihmal eden bir annesin. Oğluna nasıl hayır diyorsun
Yanlış anlamayın ama kadınların ev işine çok düşmesi ya da işte başka takıntılar.. çocuk bakmanın çok zor olması ve yaşanan bu sizin de yaşadığınız psikolojik baskısan da oluşuyor gibi geliyor. Yani gerçekten çocuk bakmak hem psikolojik hem de fiziksel açıdan çok zor. Acaba bu mı sizi başka odaklara yönlendiriyor? Bu konuda kadınlarımz maalesef çok yalnız. Toplumsal olarak inanılmaz baskı altındalar. Yani çocuğunuzun ya da evin sorumluluğunu eşinizle biraz olsun paylaşsanız, biraz destek alıp kendinize vakit ayırsanız? Hatta psikolojik destek? Bunlar durumu biraz düzeltmez mi nacizane tavsiyem?Arkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
Gece 11-12 de gelen koca için gün içinde koştur koştur yemek mi yapiyorsun ? Akşam 9-10 gibi çocuğu uyutup yemeğini yapsana ? Çocuğunuzla gıdıklama oynayın ,meyve sebze kitabı alıp isimleri söyleyin... Oyun mu yok ?Arkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
Kusura bakmayın yaptıklarınızı güzelleyemeyeceğim..Ooo mümkünmü böyle bişey asla hayır bile diyemem insanlar beni kötü biri sanar diye