Sizde böyle hissediyormusunuz

Bugün mesela yağmur atıştırıyordu yağmuru seviyor diye yürütmek istedim biraz ama eşim bağırdı ne o kötü kadınlar gibi dışarda çocuk yürütmek otur evinde oyna dedi herşey bana göre değilki güya bende üstünü yağmurluk filan giydirim az bie yürütecektim

sen daha iyi annelik yap o zaman çocuğuna

Ben geçiriyorm senin kafan anlamıyor sanırım az önce eşya taşırken bile oğlum taşıyamıyorum diye numara yapar onunla beraber taşırım özgüveni yükselsin beraber yapalım diye sadece ama sadece yine söylüyorum oyuncaklarıyla oynayamıyorum onun haricinde bir sürü etkinlik yapıyorum

Evet ben o kadar insanlar benimle kötü olmasın diye uğraşıyorum ki hayır diyemiyorum iyi kalpli insanlar için dünya cehennem derler ya kesinlikle öyle
İyi kalpli falan değilsiniz kendinizi avutuyorsunuz siz sinirlarini koruyamayan bu sebepten evladınız ihmal eden bir annesiniz hiç eğip bukmeye gerek yok.
İki yaşında bir çocuk hatta daha bebek nasıl gece 2 ye kadar ayakta ölür bu çocuğun neden belli bir rutini yok uyku problemi varsa doktora götürulur yoksa uyku eğitimi verilir eeee o yok bu yok dinya iyi kilplilir için cihinnem ayyy çok etkilendim
Ellalem için ölmeyi bırakın evladınız için birseyler yapın önce kendinizle bı hesaplasin

Kötü kadın mı?
Kendisi çıkarsın o zaman çocuğunu dışarı ona da yok değil mi?
Bu kafada bir kocayla hayat yaşayıp, çocuk büyütmek kolay değildir.
İkinci çocuğu falan düşünmeyin en azından ne diyeyim.
Başka ne yazılsa anlamsız olacak.

Bütün gün ev işi nasıl vaktinizi alıyor ki? Evinizin temizliği, yemeği dört dörtlük olmak zorunda değil. Rutin olarak günlük 45 dk - 1 saatlik bir rutin oluşturun bence.

Çok kırıcısınız yorumlarınız size kalsın tamam sadece oyuncaklarla oynayamayan anne annelikten sayılmıyorsa birşey diyemiyorum tüm gün yanındayım asla yanlız bırakmam sanırım yanlış anlaşıldımda neyse sağolun başkada bişey yazmak istemiyorum

Kötü kadın gibi dışarıda ne işin var dıyen koca da savunulmaz ya.
Ben kocamı savunmadım aksine gömdüm hep üstleri okursan izin vermediği içinde dışarıya tartıştım az önce çocuk sıkıldı sanane sen dışardasın biz içerdeyiz diye

Kesinlikle öyle.
Evet gelene, gidene bir şey diyemiyor, çocuğunu dışarı çıkaramıyor, uyumuyor diye doktora birle götüremez muhtemelen.
Ama üste kocasını da savunmuş Ne yazılsa boş cidden.
Götürdüm doktora her çocuk farklı olur hiç bişeyi yok dedi kocamıda savunmuyorum aksine onun kötü şeylerni söyledim hep üstleri okursan

Nerden bu tanıya vardın ne alakası var tartıştım ben az önce kocamla izin vermediği için yorumlarınız sizde kalsın çok kırıcısınız
Gerçekten sorunun kocan olduğunu görmüyor musun? Eşin düzgün olsa, ilişkiniz güzel olsa hiçbir şey bu kadar yormaz ve batmazdı gözünüze. Bor sürü laf ettim dedin de ne oldu? Çıktınız mı evde mi oturdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…