Aynen öyle maalesefCok üzüldüm senin için eşin de farkında durumun o zaman diyorum ya erkeklere göre sorun yok aynen devam çünkü duygusal ihtiyaçları yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle maalesefCok üzüldüm senin için eşin de farkında durumun o zaman diyorum ya erkeklere göre sorun yok aynen devam çünkü duygusal ihtiyaçları yok
Akşama kadar mı sürüyor işleriniz? Ben temizliği yemeği vs 2 yaşında oğlumla beraber yapıyorum, öğleye kadar bitiyor. Onunla oyun da oynuyorum, bazen de yalnız oynamasını teşvik ediyorum. Kendim tv izlemem. Çok hastaysam, başımı yataktan kaldıramıyorsam oğluma video açarımArkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
eşimde işten çok geç geliyor yemek yiyip çay içip banyo derken zaten saat 11-12 oluyor ve yanlz büyütüyorum destekçimde yok hiç
O kadar temizlik neden? Evi sil süpür her gün yapsanız da maks 1 saat sürer. Bulasık yemek yine maks 1 saat. Her gün cam kapı mı siliyorsunuz? Çocuğun uyku saatlerinde ev işi hallolacak birsey. Bence organize olamıyorsunuz ve gereksiz bir temizlik takıntınız olabilirArkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
eşimde işten çok geç geliyor yemek yiyip çay içip banyo derken zaten saat 11-12 oluyor ve yanlz büyütüyorum destekçimde yok hiç
Oğlum 2 yaşında sabah kahvalti yaptırıp kitap oyalaniriz hareketli cırt cırtlı yapbozlu kitaplar etkinlik setleri aldım onu yapiyoruz sonra hava güzel olursa parka gidiyoruz eve gelip uyutuyorum 1 saat sanliysam 2 saat dagittiklarimizi topluyorum çorbasını koyuyorum.. Uyanınca yemek yiyip gene kum hamur boyama bultak yapboz tek tek çıkarıp oynuyoruz. Bazen ben çekiliyorum mutfağa bulaşık topluyorum o nu kendi haline birakiyorum oyuncakları ile oynuyor yanıma gelip tencere vs kap alıyor oyuncak yumurtalarını koyup karistiriyor . Süpürge aciyorum biraz o oynuyor biraz ben supuruyorum. Süre uzuyor fakat yaptiriyor. Silerim viledayla birde tabi onuda eline alır ozaman ona oyuncak viledasini veririm. Oda siler gibi yapar. Sonra akşam eşim geliyor kızlarda okuldan eşime devrediyorum ben yemek yapıyorum yiyoruz beraber kaldır 7-8 oluyor 1 saat daha oylanip uykuya 21 de geçiyorum. Benim off saatim bu saattten sonra başlıyor. Ortalığı topla ütü ( çamaşırı gündüz atarım yıkayıp kurutmaya atarım.) Yani zamanım çoğu böyle geciyor. Suçlu hissedin diye değil ama çocuğunuza ayırdığınız zaman ev işinden TV den daha önemli. Çünkü bebekler etkileşimle öğrenir.Arkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz
Yazdıklarınız hepsini bende yapıyorum ama etkinlik kitabını çözmek yerine çok hareketli maşallah onları dağıtmak istiyor onu nasıl öğrettiniz şımarıyor etrafa atıyor yerine takmıyorOğlum 2 yaşında sabah kahvalti yaptırıp kitap oyalaniriz hareketli cırt cırtlı yapbozlu kitaplar etkinlik setleri aldım onu yapiyoruz sonra hava güzel olursa parka gidiyoruz eve gelip uyutuyorum 1 saat sanliysam 2 saat dagittiklarimizi topluyorum çorbasını koyuyorum.. Uyanınca yemek yiyip gene kum hamur boyama bultak yapboz tek tek çıkarıp oynuyoruz. Bazen ben çekiliyorum mutfağa bulaşık topluyorum o nu kendi haline birakiyorum oyuncakları ile oynuyor yanıma gelip tencere vs kap alıyor oyuncak yumurtalarını koyup karistiriyor . Süpürge aciyorum biraz o oynuyor biraz ben supuruyorum. Süre uzuyor fakat yaptiriyor. Silerim viledayla birde tabi onuda eline alır ozaman ona oyuncak viledasini veririm. Oda siler gibi yapar. Sonra akşam eşim geliyor kızlarda okuldan eşime devrediyorum ben yemek yapıyorum yiyoruz beraber kaldır 7-8 oluyor 1 saat daha oylanip uykuya 21 de geçiyorum. Benim off saatim bu saattten sonra başlıyor. Ortalığı topla ütü ( çamaşırı gündüz atarım yıkayıp kurutmaya atarım.) Yani zamanım çoğu böyle geciyor. Suçlu hissedin diye değil ama çocuğunuza ayırdığınız zaman ev işinden TV den daha önemli. Çünkü bebekler etkileşimle öğrenir.
Burdaki parkımız çok mahalle aras serseri dolu eşimde izin vermiyor diye bende eve salıncak aldım kaykay aldım yeterli olurmu oğluma bilmiyorum ama evde sallıyorum napimOğlum 2 yaşında sabah kahvalti yaptırıp kitap oyalaniriz hareketli cırt cırtlı yapbozlu kitaplar etkinlik setleri aldım onu yapiyoruz sonra hava güzel olursa parka gidiyoruz eve gelip uyutuyorum 1 saat sanliysam 2 saat dagittiklarimizi topluyorum çorbasını koyuyorum.. Uyanınca yemek yiyip gene kum hamur boyama bultak yapboz tek tek çıkarıp oynuyoruz. Bazen ben çekiliyorum mutfağa bulaşık topluyorum o nu kendi haline birakiyorum oyuncakları ile oynuyor yanıma gelip tencere vs kap alıyor oyuncak yumurtalarını koyup karistiriyor . Süpürge aciyorum biraz o oynuyor biraz ben supuruyorum. Süre uzuyor fakat yaptiriyor. Silerim viledayla birde tabi onuda eline alır ozaman ona oyuncak viledasini veririm. Oda siler gibi yapar. Sonra akşam eşim geliyor kızlarda okuldan eşime devrediyorum ben yemek yapıyorum yiyoruz beraber kaldır 7-8 oluyor 1 saat daha oylanip uykuya 21 de geçiyorum. Benim off saatim bu saattten sonra başlıyor. Ortalığı topla ütü ( çamaşırı gündüz atarım yıkayıp kurutmaya atarım.) Yani zamanım çoğu böyle geciyor. Suçlu hissedin diye değil ama çocuğunuza ayırdığınız zaman ev işinden TV den daha önemli. Çünkü bebekler etkileşimle öğrenir.