- 6 Mart 2024
- 9.467
- 8.083
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Eğer babanız o şekilde konuştu ise çok ayıp etmiş, bu arada erkenden doğum için ailenize gitmeniz hiç doğru değil, sakin bir hamilelik geçirmek varken neden bu kaos ...Kızlar, aslında hiçbir seye odaklanmak istemiyorum ama… elimde değil
Bilenler vardır kv ile aramız limoni. Birbirimizi aramıyoruz. Ama kp arıyor soruyor ve eğer o da yanındaysa bi ihtiyacın vs var mı diye soruyor. Tüm iletişimimiz bu. Ben ailemin evindeyim su an doğuma kadar.
Babam da bana sık sık gidelim bi aksam oturmaya, gönül koymasınlar, seni kötü görmesinler falan diyordu ama çok da zorlamıyordu.
Bir keresinde benim yanımda kp ile konusurken gelin alın guinevere’yi sizle kalsın demişti. sonrasında neden böyle yapıyorsun falan dediğimde inkar etti, ben öyle bir sey demedim dedi ama yanındaydım yani kendim duydum. Sonrasından anneme demiş mi ben onlar hani “kızını aldılar oturuyorlar rahat rahat” demesinler diye yapıyorum yoksa istermiyorsa gitmesin tabii ki falan dedi.
Neyse bugün kp beni aradı. babamla birlikte avm falan gezmişler. Nasılsın vs muhabbetinden sonra ne zaman geleceksin diye sordu.Yok öyle bir planım dedim. gelip alayım seni istersen dedi. Yok baba gerek yok iyiyim ben falan dedim ama tekrar kapatırken istediğin zaman beni ara ben gelir alırım seni dedi.
Esime anlattım ve bence baban, babamın zoruna gidecek bir sey söyledi hani biz bakıyoruz, biz ilgileniyoruz gibisinden. O yüzden de babam alındığı için öyle demiş olabilir dedi. Cünkü zaten doğuma kadar ailemle kalacağımı herkes biliyordu. Kp bu zamana kadar hiç gel-git muhabbeti yapmamıştı, bu ilk. Ben de şüphelendim açıkcası babamdan. Cünkü hep benden çok esimin ailesinin alınıp alınmaması tek derdi. Kendince iyi olmaya calisiyor onlara karsı ama sonucta aradaki de kızı yani.
Esim babasıyla konusacak ama kp asla babam bir sey söylediyse bile esime söylemez, esim babama karşı bir tepki vermesin diye. Zaten olay çıkmasından çok çekinen bir adam. Yani her sey yolunda olsun ona yeter. Birine kızması, alınması önemli değil yeter ki olay çıkmasın kafasında kp.
Sizce babama sorayım mı? Ama yaptıysa bile inkar edeceğine eminim. Ama sinirlerim de bozuldu, alındım ister istemez. Esim de diyor ki ayrı bi ev kiralayalım bebek gelene kadar orda kal ama mesele bu değil. Bana saygısızlık değil mi bu? Elli kere konustuğumuz bir konu yani. Karşı tarafa sanki ben bu evde istenmiyorum gibi bi tavır sergiliyor.
Ya kuşum vallahi doğurana kadar 7 sülale birbirine girecek yani. Niye bu kadar erken gittin Allah aşkına. Bir şey sorma biraz akışına bırak. Bir gün kal gel, kanlık bir durum yoksa.Kızlar, aslında hiçbir seye odaklanmak istemiyorum ama… elimde değil
Bilenler vardır kv ile aramız limoni. Birbirimizi aramıyoruz. Ama kp arıyor soruyor ve eğer o da yanındaysa bi ihtiyacın vs var mı diye soruyor. Tüm iletişimimiz bu. Ben ailemin evindeyim su an doğuma kadar.
Babam da bana sık sık gidelim bi aksam oturmaya, gönül koymasınlar, seni kötü görmesinler falan diyordu ama çok da zorlamıyordu.
Bir keresinde benim yanımda kp ile konusurken gelin alın guinevere’yi sizle kalsın demişti. sonrasında neden böyle yapıyorsun falan dediğimde inkar etti, ben öyle bir sey demedim dedi ama yanındaydım yani kendim duydum. Sonrasından anneme demiş mi ben onlar hani “kızını aldılar oturuyorlar rahat rahat” demesinler diye yapıyorum yoksa istermiyorsa gitmesin tabii ki falan dedi.
Neyse bugün kp beni aradı. babamla birlikte avm falan gezmişler. Nasılsın vs muhabbetinden sonra ne zaman geleceksin diye sordu.Yok öyle bir planım dedim. gelip alayım seni istersen dedi. Yok baba gerek yok iyiyim ben falan dedim ama tekrar kapatırken istediğin zaman beni ara ben gelir alırım seni dedi.
Esime anlattım ve bence baban, babamın zoruna gidecek bir sey söyledi hani biz bakıyoruz, biz ilgileniyoruz gibisinden. O yüzden de babam alındığı için öyle demiş olabilir dedi. Cünkü zaten doğuma kadar ailemle kalacağımı herkes biliyordu. Kp bu zamana kadar hiç gel-git muhabbeti yapmamıştı, bu ilk. Ben de şüphelendim açıkcası babamdan. Cünkü hep benden çok esimin ailesinin alınıp alınmaması tek derdi. Kendince iyi olmaya calisiyor onlara karsı ama sonucta aradaki de kızı yani.
Esim babasıyla konusacak ama kp asla babam bir sey söylediyse bile esime söylemez, esim babama karşı bir tepki vermesin diye. Zaten olay çıkmasından çok çekinen bir adam. Yani her sey yolunda olsun ona yeter. Birine kızması, alınması önemli değil yeter ki olay çıkmasın kafasında kp.
Sizce babama sorayım mı? Ama yaptıysa bile inkar edeceğine eminim. Ama sinirlerim de bozuldu, alındım ister istemez. Esim de diyor ki ayrı bi ev kiralayalım bebek gelene kadar orda kal ama mesele bu değil. Bana saygısızlık değil mi bu? Elli kere konustuğumuz bir konu yani. Karşı tarafa sanki ben bu evde istenmiyorum gibi bi tavır sergiliyor.
takmıyorum aslında. yani etkilenmiyorum ama yarın bir gün kalkıp baban bile seni göndermeye calisiyordu derlerse diye stres oluyorum. yoksa babam çok ve boş konusan biri malesefYa kuşum vallahi doğurana kadar 7 sülale birbirine girecek yani. Niye bu kadar erken gittin Allah aşkına. Bir şey sorma biraz akışına bırak. Bir gün kal gel, kanlık bir durum yoksa.
Sen de relax moda geç, bu kadar kaygılı bir insansın niye eşinin yanından uzaklaşırsın ki? Son zamanlarda gelecektin.
Valla sessizce otur odanda dinlen yürüyüşünü yap. Bir yerde sizin orda kıyamet kopacak bu gidişle daha doğurmaya gitmeden
Bence baban kötü bir şey yapmamıştır. Gerekli lafı söylemiştir. Torun var gelin var, elalem gibi kenarda da durmasınlar diye
Ayrıca her şeyi kocana anlatma huyundan vazgeçmelisin
Ya beybi, elalem ne derse desin. Çok uzun süre orada olunca millet ıvır zıvır muhabbet çıkarmıştır, ayrıca baban haklı sen gitmiyorsan gebesin ya bir uğrasalar incileri dökülmez. Sen olmak zorunda değilsin sonuçta dünürler ya hani?takmıyorum aslında. yani etkilenmiyorum ama yarın bir gün kalkıp baban bile seni göndermeye calisiyordu derlerse diye stres oluyorum. yoksa babam çok ve boş konusan biri malesef
hayır ya bana “esini seviyorsan, ailesini de seveceksin yapacak bir sey yok” diyorYa maalesef senin bu serüvenin hatalar hatalar üstüne inşa edildi. Toparlanmıyor. Baban konu komşudan da çekinmiş olabilir aylarca orda kalacaksın boşanıyo derler filan diye bile düşünmüş olabilir. Herkesin yaptığı hem doğru hem yanlış.
doğru diyorsun aslında. konussalar ne değişecekYa beybi, elalem ne derse desin. Çok uzun süre orada olunca millet ıvır zıvır muhabbet çıkarmıştır, ayrıca baban haklı sen gitmiyorsan gebesin ya bir uğrasalar incileri dökülmez. Sen olmak zorunda değilsin sonuçta dünürler ya hani?
Kimse sana bir şey diyemez bu hormonlar seni esir aldı valla
mecburiyetten. esim hakkaride görev yapıyor ve il dısı görevi çıktı. hastane olanağı da orda sorunluyduHamilelikte neden aile yanına gidiliyorcidden merak ediyorum, tehlikeli bir durum falan yoksa çok saçma değil mi? Herkes otursun evinde
Eşiniz haklı ayrı bir kiralayın.Doğumu da kendi eviniz de yapmış olursunuz böylelikle.Zaten doğuma kimsenin gelmesini istemiyordunuz hem çocuk bakımında ve doğumdan sonra kimseye ihtiyacınız olmadığını ve kimseye güvenerek çocuk yapılmaması gerektiğini söylemiştiniz kafanız da rahat ederKızlar, aslında hiçbir seye odaklanmak istemiyorum ama… elimde değil
son 27 gün.. esim geliyor sırf buna tutunuyorum su anİşin kolaylaşsın diye ev değiştirdin, her türlü kaos yaşanıyor yav. Evinde kalsan hastaneye gidişin zor olacaktı ama en azından huzurlu olacaktın gibi bi his var içimde.
Neysem, baban bi şeyler demiş bence de, itiraf etmese de bi konuşma yapsan en azından kızım sana söylüyorum gelinim sen anla minvalinde iyi olur