- 27 Nisan 2012
- 15.395
- 18.225
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Konu sahibi ve ailesi sesini çıkarmayınca o da kendini ev sahibi sanmış zaar e tabi baktı gördü tepki yok yediğim kâr dediBen anlayamadım insan bir şey alıyorsa gizli alır yani bilinmesini istemez peki hiç mi aklı yok kurdeleli paketli kutuyu açıyor, kutuyu yırtıyor içinden alıyor bu kadar yüzsüz olabilir mi bir insan hiç açılmamış paketi açacak kadar, ya da sayısı belli olan muzu falan alacak kadar? sizin kesin konuşmanız lazım bu durumdan hoşlanmadığınızı demeniz lazım çok fazla rahat.
Yıllaaar yıllar önce evine gittiğim bir öğrencim vardı. Durumu çok kötüydü ve evine gidip çalıştırıyordum ailesi çok istemişti.
Neyse öğrencim aşırı harcama yapardı bana da teklif ederdi kabul etmezdim genelde.
Annesi de hiç evde olmazdı zaten.
Yine bi gün dondurma aldı 6lı magnum paketlerden. Teklif etti kabul etmedim ders çalıştık sonra o erken çıktı evde yanlız kaldım . Eşimi bekliyordum . Of çok uzun anlattım neyse hamileydim bi de, aşırı canım çekti kendime engel olamadım ve yedim o dondurmalardan . Sonra annesine söylemiştim "Estağfirullah hocam ne isterseniz yiyin hamilesiniz zaten" falan demişti. Sonra bi kaç kez daha yedim sanırım. Ya şimdi niye yedim diyorum ama hamileyken canım aşırı çekiyordu .
Bu konu bana bunları hatırlattı tabi sizinki tamamen saygısızlık olmuş.
Ama Benim sonradan aldığım dondurmalar biraz içime oturdu çünkü söylemeye fırsat bulamadım . Utandım zatenne diyorsunuz bu hususa hanımlar
Ya Şuan daha çok vicdan azabı çektim. Ama annesi her dk söylüyordu hocam hamilesiniz bişeyler yiyin diye, aylarca elimi sürmedim ilgimi bile çekmedi zaten , şu maddeler beni kurtarabilir mi acabaHamilelik bahane değil. Her canınızın çektiğini aynı dakika yemeseniz birşey olmuyor. Ders bitince gidip alabilirdiniz. Hadi hamileliktir diyelim biz yinede, ilk sefer yemişsiniz ve bunu söylemişsiniz. Sonraki dondurmaları gömmek bildiğiniz bedavacılık olmuş.
Can çekmesi özellikle de hamilelikte çok normal canım,afiyet şeker olsun.buradaki konu farklı, suistimal var...Üstüne alınıp dertlenme sakın, çok bunalirsan bu konuyla ilgili bir kaç çocuğa dondurma al, mutlu et, ödeşmiş olursunYa Şuan daha çok vicdan azabı çektim. Ama annesi her dk söylüyordu hocam hamilesiniz bişeyler yiyin diye, aylarca elimi sürmedim ilgimi bile çekmedi zaten , şu maddeler beni kurtarabilir mi acaba
1) hamileliğimin son aylarıydı ve şekerim düşüp başım dönüyordu
2) o gün çok uzun çalışmıştık çok halsiz kalmıştım hatta keşke öğrencimin annesi evde olsaydı demiştim
3) dışarıda yeme ihtimalim yoktu çünkü eşim katkı maddeleri hususunda çok hassastır, artık bende öyleyim gerçi. Hamile olmama rağmen ikimizde sadece organik ve sertifikalı ürünler yiyorduk hatta ben hamile olduğum için özellikle dikkat ediyorduk. O evde bi kaç kaçamak dışında kaçamak yapmadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?