Sizce söylesem ayıp mı olur?

Ayy ben bile sinir oldum ya ne düşüncesiz insanlar var.

Ne çeşit insanlar var yahu. Uyarılarınıza rağmen çamaşır suyu ile temizlemek, üçer beşer yemeklerden almak falan
Resmen terbiyesizlik, iyi niyeti kullanma
sizin adınıza sevindim zira daha uzun süre katlanılmazdu bu şekilde çalışılmaya
Umarım bundan sonra anlaşabileceğiniz bir yardımcınız olur..

insallah olur cok tesekkur ederim. böyle böyle insanları tanıyoruz iste :(

sizin evinizde de ne kadar çok çikolata varmis ye ye bitirememiş :p şaka biyana kurtulmuşsunuz artık şükür

Valla ne yalan söyleyeyim ben konudan çok eve odaklandım.
Her yeri kurdelalarla süslü paket paket çikolatalar, deri koltuklar, altında hediye dolu çamağacı, özel yapım bank, 2.5 milyarlık portakal sıkacağı :confused:
Ben gelirim temizliğe size :temizlik:
Bende gitmeyi düşünüyordum beraber takilalim. :D

Sen iyi dayanmışsın bacım . Bazı insanlara yüz verdikçe iyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar , laftan anlamıyorsa hemen şutlamak lazım :)

Ya o kadar sinir oldum ki. Alın teriyle ve ahlaklı çalışmak diye birşey kalmamış saygı kalmamış . Hadsizliğin biri bin para. Bu nasıl iş arkadaş ya. Resmen herşeyi bilerek yapıyormuş. Bazı insanlar böyledir. Kendinde olmayan şeyleri başkalarında olmasını haz edemezler ve insanların eşyalarına zarar verirler. Yüzsüzlük bu . Gerçekten çok yazık çok... insanların bu kadar saygısız,hadsiz olduklarını gördükçe üzülüyorum. Değişik tip tip insanlar yazık ya. Edep var adap var. Alınteri nedür bilmez olmuş insanlar

o etnik tatlıyı yiyip,bitirdiğinde konuşmalıydınız bence.bak,sen bunun hepsini yemişsin ama biz daha hiç yiyememiştik.ya da bir yakınımıza da tattıracaktık ondan,neden hepsini yedin?gibi.

bence haksız değilsiniz.evdeki malzemelerden tabiki yemeli ama siz ikram ederseniz.ya da 1 tane alınabilinir ama hepsini bitirmek,hiç olmamış.
Bende aynı fikirdeyim. Yeri geliyor Türkiye’nin bir ucundan yiyecek gönderiliyor bana. Evimdeki çalışanın bana sormadan hepsini bitirmesine gıcık olur hiçte çekinmez söylerdim yaptığın hoş değil diye.

Back