Sizce söylesem ayıp mı olur?

Ayy ben bile sinir oldum ya ne düşüncesiz insanlar var.

insallah olur cok tesekkur ederim. böyle böyle insanları tanıyoruz iste

sizin evinizde de ne kadar çok çikolata varmis ye ye bitirememiş şaka biyana kurtulmuşsunuz artık şükür

Bende gitmeyi düşünüyordum beraber takilalim.

Sen iyi dayanmışsın bacım . Bazı insanlara yüz verdikçe iyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar , laftan anlamıyorsa hemen şutlamak lazım :)

Ya o kadar sinir oldum ki. Alın teriyle ve ahlaklı çalışmak diye birşey kalmamış saygı kalmamış . Hadsizliğin biri bin para. Bu nasıl iş arkadaş ya. Resmen herşeyi bilerek yapıyormuş. Bazı insanlar böyledir. Kendinde olmayan şeyleri başkalarında olmasını haz edemezler ve insanların eşyalarına zarar verirler. Yüzsüzlük bu . Gerçekten çok yazık çok... insanların bu kadar saygısız,hadsiz olduklarını gördükçe üzülüyorum. Değişik tip tip insanlar yazık ya. Edep var adap var. Alınteri nedür bilmez olmuş insanlar

Bende aynı fikirdeyim. Yeri geliyor Türkiye’nin bir ucundan yiyecek gönderiliyor bana. Evimdeki çalışanın bana sormadan hepsini bitirmesine gıcık olur hiçte çekinmez söylerdim yaptığın hoş değil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…