- 23 Ağustos 2012
- 49.707
- 230.606
Bence aç telefonu içindekileri saydır öyle bitir,bu ne biçim iş,kurmalı bebek gibi,dokununca tepki veriyor
Zaten hoslanmamissin da. Bu ilgini cekmesi durumu da hareketlerinden kaynaklaniyor onun. Bi oyle bi boyle davranmasindan... Net degil gibi. Hatta soyle yap; yarin bulusma saati ve yeri kesin kararlastirilmadiysa; bulusma anina kdar o arayana kadar hazirlanma. Sen aramadin ben de hazirlanmadim dersin.
O zamana kadar aramazsa ve hic mesaj atmazsa hazirlanma. Sen de hic mesaj atma. eger Kapinin onune gelirse "ben geldim hadi" falan derse de "aaa ne bileyim, dun karaklastirdik ama sesin solugun cikmadi ben de hazirlanmadim." dersin. (ben yaptim ise yariyor.) :))yok buluşma yeri saati kararlaştırıldı. ben gelip seni alırım dedi hatta. o zaman o arayana kadar hazırlanmayayım mı yani?
O zamana kadar aramazsa ve hic mesaj atmazsa hazirlanma. Sen de hic mesaj atma. eger Kapinin onune gelirse "ben geldim hadi" falan derse de "aaa ne bileyim, dun karaklastirdik ama sesin solugun cikmadi ben de hazirlanmadim." dersin. (ben yaptim ise yariyor.) :))
Sonrasinda da hazirlan gel falan dedi. E simdi hazirlanmam uzun surer bi saat bekleyecek misin en iyisi baska zaman gorussek dedim o da iyi madem dedi. sonra da gorusmedik. Oyle bitti.sonrasında ne oldu peki?
Teşekkürler cherry cim,dimi ama ya nasıl garip adam hoşlanan kişi aynen söylediğin gibi olur.10 puan Frezya ya gitsin.
Hevesli erkek mutlaka belli ediyor. Benden hoşlanan bir herif vardı, iş sebebiyle konuşmam gerekiyordu. Ofisine gittiğimde biraz daha durayım diye her şeyi yapıyordu, kahve hazırlar ikram eder, sen geliceksin diye poğaça kurabiye aldım ne olur otur ye der.....yani bir insan diğerine can atıyorsa zaten içinden arak görmek gelir.
Teşekkürler cherry cim,dimi ama ya nasıl garip adam hoşlanan kişi aynen söylediğin gibi olur.
Ne oldu peki ,sen hoşlaşmadın sanırsam baya da ilgiliymiş ya
aslında güzel fikir ama evden alırım filan dedi.. kapıdayım derse aa kusura bakmayın unutmuşum mu desem ki :/