Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız

Sanırım kız o zaman silmemişti diye düşünüyorum sevgilim olacak eşek silmeyince kız silmiştir diye düşünüyorum o zamanlar görseydim daha net bir yorum yapabilirdim de
O silmiş bu silmiş önemli değil ki etkileşim ve no contact olayı bitmemiş ki bilmiyorum birşeyler tam olarak bitmemiş ya şahsen eski sevgilimin resimlerini saklamıştım ne zaman unutursam silerim dedim böyle de düşünüyo olabilir resimleri bile saklıyor olabilir bu çocuk.

Pişman olan insan devamını getirip uğraşır. Yokluyorlar sadece. Belki biri ya da birilerine de yaptı bunu? En iyisi sallamamak. 2 aydır napıyormuş

Dediğiniz doğru o zaman bitmediyse şu anda bile bitmemiş ki aylardır tutmaya devam ediyor

Pişman olan insan devamını getirip uğraşır. Yokluyorlar sadece. Belki biri ya da birilerine de yaptı bunu? En iyisi sallamamak. 2 aydır napıyormuş
Bi kaç defa da yazdı öncesinde ama ben hep umursamaz davrandım .hiç hoş değil hiçbir şey olmamış gibi yazıp konuşmaya çalışması . Çok şaşkınım yaşadığım şeylere. Geri dönme niyet olan zaten daha farklı adım atardı .

Günümüz ilişkileri hep böyle galiba. Aylardır bu döngüde ben de vardım ama çıktım. Çok saçma çünkü. Çevremdeki kızlar da bunu yaşıyor. Erkek bakış açısı işte, hep aynı yerde miyiz diye merak ediyorlar ya da tamamen canları sıkılıyor. Bilemedim. Çözüm; yok gibi davranmak, hiç cevap vermemek veya engellemek

@niloyaa06 , @niloyaaa06 ikiside aynı kişi sanirim.Bir bu taraftan sormuş birde o kızın yerine geçip sormuş. Sanirim diğer konuda istediği cevabı alamadı.Ne dememizi istiyorsun hayir seni unutamadı oburku olmazsa sana dönecek yedekte tutuyor felan dememizi.Öbür konuda çoğu kişi numara silmiyor diye yedekte tutulmadığını bu anlama gelmediğini zaten söyledi.Seni unutamadı sana donecek işte felan denmesini bekliyorsun sanırım.

Ben de tam olarak bu konuyu arıyordum. Okudum aynı konuyu diye düşünürken yorumunuzu gördüm. Paylaşımı yapanların kullanıcı adları da çok benzer
Bende okurken ben buna çok benzeyen birsey okumuştum dedim tek değilmişim. Muhtemelen aynı kişi yoksa ikisi de ayni zamanda aynı isimde(tek harf fazlalıgı) konu açacak o kadarda değil herhalde.Ayni şeyleri birebir anlatacaklar.

Bende konuşmayı çok istiyorum ama yalan söyleyecek beni çıldırtacak daha yeni öğrenemedim aslında 2 3 ay kadar oldu siler diye bekledim ama yok yani
önceki açtığın konuyu birde o kızın ağzından mı yazıyorsun @niloyaaa06
bilerek mi yaptın burdaki insanları saf mı sandın?

birde ne takmışsın herife
ister siler ister silmez off

Nişanı aceleye getirmeyin derim. Biraz durumu gözlemleyin, arkadaşlarına eski ilişkisi hakkında sorular sorabilirsiniz. Ayrıca sizi ailesi ile tanıştırdıysa ailesine de sorun eski ilişkisini.

Bence hemen evlenme.Bit yeniği ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…