- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
O silmiş bu silmiş önemli değil ki etkileşim ve no contact olayı bitmemiş ki bilmiyorum birşeyler tam olarak bitmemiş ya şahsen eski sevgilimin resimlerini saklamıştım ne zaman unutursam silerim dedim böyle de düşünüyo olabilir resimleri bile saklıyor olabilir bu çocuk.Sanırım kız o zaman silmemişti diye düşünüyorum sevgilim olacak eşek silmeyince kız silmiştir diye düşünüyorum o zamanlar görseydim daha net bir yorum yapabilirdim de
Pişman olan insan devamını getirip uğraşır. Yokluyorlar sadece. Belki biri ya da birilerine de yaptı bunu? En iyisi sallamamak. 2 aydır napıyormuşYa size ne anlatacam bu konu geçmişken .
2 ay önce sevgilim ayrılmıştı benden. Whatsapta numaramı silmiş gibi yapmıştı bayramda bahaneyle mesaj attı .ben de tabi öyle gelip gidip yoklamasın diye soğuk davrandım tabi ki . Hala anlamış değilim ayrılan kendisi triplenen kendisi .amacı ne size pişman mı oldu
Dediğiniz doğru o zaman bitmediyse şu anda bile bitmemiş ki aylardır tutmaya devam ediyorO silmiş bu silmiş önemli değil ki etkileşim ve no contact olayı bitmemiş ki bilmiyorum birşeyler tam olarak bitmemiş ya şahsen eski sevgilimin resimlerini saklamıştım ne zaman unutursam silerim dedim böyle de düşünüyo olabilir resimleri bile saklıyor olabilir bu çocuk.
Bi kaç defa da yazdı öncesinde ama ben hep umursamaz davrandım .hiç hoş değil hiçbir şey olmamış gibi yazıp konuşmaya çalışması . Çok şaşkınım yaşadığım şeylere. Geri dönme niyet olan zaten daha farklı adım atardı .Pişman olan insan devamını getirip uğraşır. Yokluyorlar sadece. Belki biri ya da birilerine de yaptı bunu? En iyisi sallamamak. 2 aydır napıyormuş
Günümüz ilişkileri hep böyle galiba. Aylardır bu döngüde ben de vardım ama çıktım. Çok saçma çünkü. Çevremdeki kızlar da bunu yaşıyor. Erkek bakış açısı işte, hep aynı yerde miyiz diye merak ediyorlar ya da tamamen canları sıkılıyor. Bilemedim. Çözüm; yok gibi davranmak, hiç cevap vermemek veya engellemekBi kaç defa da yazdı öncesinde ama ben hep umursamaz davrandım .hiç hoş değil hiçbir şey olmamış gibi yazıp konuşmaya çalışması . Çok şaşkınım yaşadığım şeylere. Geri dönme niyet olan zaten daha farklı adım atardı .
Ben de tam olarak bu konuyu arıyordum. Okudum aynı konuyu diye düşünürken yorumunuzu gördüm. Paylaşımı yapanların kullanıcı adları da çok benzerBahsettiğin diğer kız da burada bundan bahsetmiş.İkiniz de sallayın gitsin,daha iyilerine layıksınız. Eski sevgilim beni ve sevgilisini salak yerine koymaya çalışıyor
kullanıcı adları aynıBen de tam olarak bu konuyu arıyordum. Okudum aynı konuyu diye düşünürken yorumunuzu gördüm. Paylaşımı yapanların kullanıcı adları da çok benzer
Bende okurken ben buna çok benzeyen birsey okumuştum dedim tek değilmişim. Muhtemelen aynı kişi yoksa ikisi de ayni zamanda aynı isimde(tek harf fazlalıgı) konu açacak o kadarda değil herhalde.Ayni şeyleri birebir anlatacaklar.Ben de tam olarak bu konuyu arıyordum. Okudum aynı konuyu diye düşünürken yorumunuzu gördüm. Paylaşımı yapanların kullanıcı adları da çok benzer
önceki açtığın konuyu birde o kızın ağzından mı yazıyorsun @niloyaaa06Bende konuşmayı çok istiyorum ama yalan söyleyecek beni çıldırtacak daha yeni öğrenemedim aslında 2 3 ay kadar oldu siler diye bekledim ama yok yani
Nişanı aceleye getirmeyin derim. Biraz durumu gözlemleyin, arkadaşlarına eski ilişkisi hakkında sorular sorabilirsiniz. Ayrıca sizi ailesi ile tanıştırdıysa ailesine de sorun eski ilişkisini.Mart ayında ciddi bir yola adım attık bana evlenme teklifi etti ama eski sevgilisinin numarasını hala silmemiş ve durumları falan eski sevgilisinden gizlemiş telefonunda gördüm. Bana evlenme teklifi ettikten bir hafta sonra kız döneceksen dön dönmeyeceksen sil numaramı demiş. Sevgilim de benim için bitti numaranı da silerim istiyosan (!) Demiş kız da "o zaman sil tabiki"demiş bu da tamam yazmış ama ona rağmen silmemiş. Kız benim varlığımdan haberi olmadan yazmış yani. Sevgilim sanki o kızı benimle aldattı ondan sonra kızı terk etti gibime geliyor. Kız sil dediği halde silmiyor ve durumları ondan gizliyor. Durumları gizleyeceğine direk silebilirdi ama bunu yapmamış. Sevgilime soracaktım ama kesin umursamadığından silmediğini veya unuttuğunu söyleyecek. Sizce sevgilimin derdi ne? Yarabandı olarak mı kullanıyorum?
Bence hemen evlenme.Bit yeniği ara.Mart ayında ciddi bir yola adım attık bana evlenme teklifi etti ama eski sevgilisinin numarasını hala silmemiş ve durumları falan eski sevgilisinden gizlemiş telefonunda gördüm. Bana evlenme teklifi ettikten bir hafta sonra kız döneceksen dön dönmeyeceksen sil numaramı demiş. Sevgilim de benim için bitti numaranı da silerim istiyosan (!) Demiş kız da "o zaman sil tabiki"demiş bu da tamam yazmış ama ona rağmen silmemiş. Kız benim varlığımdan haberi olmadan yazmış yani. Sevgilim sanki o kızı benimle aldattı ondan sonra kızı terk etti gibime geliyor. Kız sil dediği halde silmiyor ve durumları ondan gizliyor. Durumları gizleyeceğine direk silebilirdi ama bunu yapmamış. Sevgilime soracaktım ama kesin umursamadığından silmediğini veya unuttuğunu söyleyecek. Sizce sevgilimin derdi ne? Yarabandı olarak mı kullanıyorum?