Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız

Biraz ikili oynamış ama hem benim için bitti demiş hemde kız sil dediği halde silmemiş farklı bi boyut kafam almıyor
Boyut moyut yok, resti çekmiş gibi yapmış kızın nabzını yoklamış karşılıklı rest çekmişler güya ama ikisi de umudu kesmemiş.

Büyük ihtimalle sizi mantıklı bulduğu için sizinle ancak aklı diğer kızda.

Ooo buram buram inat evliligi koktu buralar. Siz de farkindasiniz değil mi?
Ya ne bileyim böyle birşey başıma geleceğini hiç tahmin etmiyordum çok şaşkınım hala sevgilim eski sevgilisini kendi terk etmiş anlaşamadık demişti ne zaman ayrıldıklarını bilmiyorum buna rağmen inat olma ihtimali var mı

Ayy bence hala ona karşı birşeyler hissediyor eski sevgiliyi geç insan konuşmayacağı herkesi siler yani ne işine yarıyor numarası durmasının üstüne birde gizliyor birşeyleri. Hiç yanii hiç masum değil bu çocuk ne istiyor belli değil bununla ciddi yola girme hemen.

Evet çok doğru dediniz bir de kız da demiş sil diye resti çekmiş kız silmiş ona rağmen silmiyor

Sizinle paylaşımları görmesini istemiyor
Kızdan bir ışık aldığı an sizi bırakıp ona dönecek. Bunu sizde hissediyorsunuz

Sizinle paylaşımları görmesini istemiyor
Kızdan bir ışık aldığı an sizi bırakıp ona dönecek. Bunu sizde hissediyorsunuz
Dediğiniz çok mantıklı ama kız zamanında yazmış buna bana evlenme teklifi ettikten bir hafta 10 gün sonra. Sevgilimin dönme niyeti olsaydı dönmez miydi ki. Benim için bitti falan demiş sevgilim

Evet çok doğru dediniz bir de kız da demiş sil diye resti çekmiş kız silmiş ona rağmen silmiyor
Hayır kızın sil demesi de hala bir etkileşim var aralarin da diye düşünüyorum silen insanın umrunda olmuyor ya silmiş mi silmemiş mi muhattap bile olmaz. Araların da bir çekişme inat var gibi geldi bana. Aşkın zıttı nefret değil umursamamazlıktır.

Üzülüyorum yazıyorum ama içgüdüsel olarak gerçeği biliyorsunuz kabul etmek istemiyorsunuz. Farklı kişiler benzer şeyler yazmış

Sanırım kız o zaman silmemişti diye düşünüyorum sevgilim olacak eşek silmeyince kız silmiştir diye düşünüyorum o zamanlar görseydim daha net bir yorum yapabilirdim de

Evet bende öyle düşünmüştüm ama bu durum biraz farklı hem eski sevgilisi sil diyor tamam diyip silmiyor hemde adamın sevgilisi var evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmiyor
Ya size ne anlatacam bu konu geçmişken .
2 ay önce sevgilim ayrılmıştı benden. Whatsapta numaramı silmiş gibi yapmıştı bayramda bahaneyle mesaj attı .ben de tabi öyle gelip gidip yoklamasın diye soğuk davrandım tabi ki . Hala anlamış değilim ayrılan kendisi triplenen kendisi .amacı ne size pişman mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…