Biraz ikili oynamış ama hem benim için bitti demiş hemde kız sil dediği halde silmemiş farklı bi boyut kafam almıyorondan umudunu kesmemiş.
Acaba kızla konuşma şansınız var mı?Evet bende öyle düşünmüştüm ama bu durum biraz farklı hem eski sevgilisi sil diyor tamam diyip silmiyor hemde adamın sevgilisi var evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmiyor
Boyut moyut yok, resti çekmiş gibi yapmış kızın nabzını yoklamış karşılıklı rest çekmişler güya ama ikisi de umudu kesmemiş.Biraz ikili oynamış ama hem benim için bitti demiş hemde kız sil dediği halde silmemiş farklı bi boyut kafam almıyor
Konuşma şansım var ama bulaşmak istemiyorum kıza. Çünkü kızlık bir durum kalmamış gibi sankiAcaba kızla konuşma şansınız var mı?
Yani herhangi bir yalanını yakalamadım ya benim saflığımdan ya da profesyonel olduğu için ama şuradan yola çıkarak söyledim simdi sormuş olsam silmek istemediğim için silmedim demeyecek illaki yalana başvuracak böyle bir durumda kimse doğruyu söylemez gibime geliyor. Dediklerinizde çok haklısınız esek degil ya kendisinin silmesi lazım üstelik ilişkimiz bana evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmemekte ısrar ediyorsa bu işte bir bit yeniği var derim. Yani bu yaptığı saygısızlıktan daha kötü.
Şahsen ben kandırıldığımı da hissediyorum
4 5 ay sonra falanSizin iliskiniz ne kadar surede evlilik teklifine evrildi?
4 5 ay sonra falan
Ya ne bileyim böyle birşey başıma geleceğini hiç tahmin etmiyordum çok şaşkınım hala sevgilim eski sevgilisini kendi terk etmiş anlaşamadık demişti ne zaman ayrıldıklarını bilmiyorum buna rağmen inat olma ihtimali var mıOoo buram buram inat evliligi koktu buralar. Siz de farkindasiniz değil mi?
Evet çok doğru dediniz bir de kız da demiş sil diye resti çekmiş kız silmiş ona rağmen silmiyorAyy bence hala ona karşı birşeyler hissediyor eski sevgiliyi geç insan konuşmayacağı herkesi siler yani ne işine yarıyor numarası durmasının üstüne birde gizliyor birşeyleri. Hiç yanii hiç masum değil bu çocuk ne istiyor belli değil bununla ciddi yola girme hemen.
Kız adım atmış ama dönmemiş de valla ne istediği belli değilSize saygısı yok, sizi sevmiyor o kız bir adım atsın anında sizi bırakır
Sizinle paylaşımları görmesini istemiyorYani herhangi bir yalanını yakalamadım ya benim saflığımdan ya da profesyonel olduğu için ama şuradan yola çıkarak söyledim simdi sormuş olsam silmek istemediğim için silmedim demeyecek illaki yalana başvuracak böyle bir durumda kimse doğruyu söylemez gibime geliyor. Dediklerinizde çok haklısınız esek degil ya kendisinin silmesi lazım üstelik ilişkimiz bana evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmemekte ısrar ediyorsa bu işte bir bit yeniği var derim. Yani bu yaptığı saygısızlıktan daha kötü.
Diğer arkadaş da benim gibi yazmış, kızın yumuşamasını bekliyor arada yoklarsa diye böyle ufak diyaloglarlaKız adım atmış ama dönmemiş de valla ne istediği belli değil
Dediğiniz çok mantıklı ama kız zamanında yazmış buna bana evlenme teklifi ettikten bir hafta 10 gün sonra. Sevgilimin dönme niyeti olsaydı dönmez miydi ki. Benim için bitti falan demiş sevgilimSizinle paylaşımları görmesini istemiyor
Kızdan bir ışık aldığı an sizi bırakıp ona dönecek. Bunu sizde hissediyorsunuz
Hayır kızın sil demesi de hala bir etkileşim var aralarin da diye düşünüyorum silen insanın umrunda olmuyor ya silmiş mi silmemiş mi muhattap bile olmaz. Araların da bir çekişme inat var gibi geldi bana. Aşkın zıttı nefret değil umursamamazlıktır.Evet çok doğru dediniz bir de kız da demiş sil diye resti çekmiş kız silmiş ona rağmen silmiyor
Sanırım kız o zaman silmemişti diye düşünüyorum sevgilim olacak eşek silmeyince kız silmiştir diye düşünüyorum o zamanlar görseydim daha net bir yorum yapabilirdim deHayır kızın sil demesi de hala bir etkileşim var aralarin da diye düşünüyorum silen insanın umrunda olmuyor ya silmiş mi silmemiş mi muhattap bile olmaz. Araların da bir çekişme inat var gibi geldi bana. Aşkın zıttı nefret değil umursamamazlıktır.
Ya size ne anlatacam bu konu geçmişken .Evet bende öyle düşünmüştüm ama bu durum biraz farklı hem eski sevgilisi sil diyor tamam diyip silmiyor hemde adamın sevgilisi var evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmiyor