Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız

nilooya06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
38
4
25
Mart ayında ciddi bir yola adım attık bana evlenme teklifi etti ama eski sevgilisinin numarasını hala silmemiş ve durumları falan eski sevgilisinden gizlemiş telefonunda gördüm. Bana evlenme teklifi ettikten bir hafta sonra kız döneceksen dön dönmeyeceksen sil numaramı demiş. Sevgilim de benim için bitti numaranı da silerim istiyosan (!) Demiş kız da "o zaman sil tabiki"demiş bu da tamam yazmış ama ona rağmen silmemiş. Kız benim varlığımdan haberi olmadan yazmış yani. Sevgilim sanki o kızı benimle aldattı ondan sonra kızı terk etti gibime geliyor. Kız sil dediği halde silmiyor ve durumları ondan gizliyor. Durumları gizleyeceğine direk silebilirdi ama bunu yapmamış. Sevgilime soracaktım ama kesin umursamadığından silmediğini veya unuttuğunu söyleyecek. Sizce sevgilimin derdi ne? Yarabandı olarak mı kullanıyorum?

Yani bu nedir Allah aşkına eski sevgili numarası neden onda var kim onun yerınde olsa her ihtimale karşı numarasını değiştirdi huzuru kaçmasın diye yanı bence bu aklının onda kaldıgını gösteriyor

Sadece numara silmese neyse ama durumları gizlemek ne alaka? Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Ama bence ayrılın.

Ya evet flört olsak neyse diycem cidden unutmuş olsa neyse diycem ama kız açık açık sil dediği halde tamam deyip silmemiş kız silmiş sanırım resmi falan görünmüyordu ona rağmen sevgilim silmemiş

Sadece numara silmese neyse ama durumları gizlemek ne alaka? Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Ama bence ayrılın.
Durumları gizlemesinden yola çıkarak o kızla sevgiliyken benimle ilişkiye başladığını o yüzden silmediğini düşünüyorum sonuçta durumları gizlemek yerine direk numarayı silebilir ama yapmıyor aylardır

Aynı şeyi siz yapsaydınız eminim ki o sizi çoktan terk etmişti.

Durumunu gizlemis profil resmini de kapatmistir silmis efekti vermek icin ama silmemistir. Kizi net merak ediyor. Ayyyy sinir bozucu ne yapmayi dusunuyosun, ben su durumda pek akil veremiycem ama benim basima gelseydi cok net kiyamet kopardi hatta ayrilirdim ne demek doneceksen don? Kizi bekletiyo yani? Ya da gelgit yasiyo senle onun arasinda?? Rezil ya

Şey yanlış anlattım galiba sevgilim bana evlenme teklifi ettikten bir hafta kadar sonra kız buna yazmış döneceksen dön dönmüyorsan sil numaramı demiş sevgilim de silerim istiyosan demiş bak bak istiyorsan diyo kız silme dese işine gelecek ama kız sil demiş sevgilim tamam demiş ama silmemiş. baktığımda kızın resmi hakkında kısmı vs. Görünmüyordu. Kız silmiş büyük ihtimalle. Valla ne yapacağım ben de bilmiyorum sevgilime sorsam soramıyorum çünkü unuttum diyecek umursamadım diyecek ama kız sil dediği halde silmemesinin umursamakla unutmakla alakası olmadığını biliyorum.

Senden sebep kızı terk ettiyse sadece kızı seninle aldatmış olmuyor farkındaysan, seni de o kız ile aldatmış.

Hmmm oncesinde muhabbetleri yok yani, sadece silmemis numarasini ama kapatmis kendini de. Sizi bilmiyordur o zaman. Ama bu da iyi degil onun kendisine yazmasini adimini beklemis olmali ki hayatimda biri yok imaji veriyor. Ya su durumda ne yapilir bilemedim kendinize 24 saat verin sakin olun. Bekleyin bakalim caniniz iyice sikiliyorsa konuyu acarsiniz anlat dersiniz beyaz sorgu isigi altinda

Bende konuşmayı çok istiyorum ama yalan söyleyecek beni çıldırtacak daha yeni öğrenemedim aslında 2 3 ay kadar oldu siler diye bekledim ama yok yani

Bende konuşmayı çok istiyorum ama yalan söyleyecek beni çıldırtacak daha yeni öğrenemedim aslında 2 3 ay kadar oldu siler diye bekledim ama yok yani
Ben ex nisanlimin telefonuna hicccc bakmadim. Kimseyi sil yok et falan demedim. Essek degil ya kendisi yapmali diye dusunerek, eger yapmamissa bi isler karistiriyosa karsima cikar zaten dedim. Cikmadi bi sey. Ama tabi ki bu cinse guven olmaz. Siz direkt gormusseniz mesajlari ve silmemisse hala size bi tik saygisizlik var gibi. Yalan soyluycek diyosunuz dmek ki yalan gecmisi var yanlis mi anladim?

Yani herhangi bir yalanını yakalamadım ya benim saflığımdan ya da profesyonel olduğu için ama şuradan yola çıkarak söyledim simdi sormuş olsam silmek istemediğim için silmedim demeyecek illaki yalana başvuracak böyle bir durumda kimse doğruyu söylemez gibime geliyor. Dediklerinizde çok haklısınız esek degil ya kendisinin silmesi lazım üstelik ilişkimiz bana evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmemekte ısrar ediyorsa bu işte bir bit yeniği var derim. Yani bu yaptığı saygısızlıktan daha kötü.

Ben sizi cok iyi anladim. Iliski bu evredeyken ortami germek istemiyorsunuz ama iciniz icinizi yiyor dogal olarak. Dogru bir uslupta konussaniz sevgiliniz anlayacak biri mi? Hayt huyt bi adam degilse sanki konusarak cozersiniz gibi. Hemen ya bu beni aldatiyo mu acaba fikrine kapilmayin. Bizim ilk askimizi hala stalklamamiz gibi sacma bi merak da olabilir. Yani bilemedim ortaligi birbirine katmak cok fevri bir hareket gibi ama sanki hak da ediyor. Siz yine de tatli dille yaklasin bakalim ne diycek merak ettim

Ama istersen silerim demesi cok alakasiz ya, cevap bile vermemeliydi direkt engellemesi gerekirdi hatta sizden korkup. Valla konusun derim. Yuz yuze, mimiklerini falan gore gore.

Benim ex de aynı. Sildim onu. Döndü, cevap vermedim. 2. de, sil artık numaramı dedim cevap vermedi ama yine silmedi, o da durumlarını gizliyor. İnstagramda da onu bunu ekliyor, belki de ilişkisi var bilmiyorum. Zaten güven vermediği için uzaklaştım. Yani ben gelemem böyle karışık kuruşuk şeylere, hiç hoş değil. Bence üstünde durun bu konunun. Benimki gibi ara ara herkesi yokluyor olabilir. Üzgünüm...

Anlamasına anlar ben konuştuktan sonra numarayı silebilir ama işine gelir mi gelmez diye düşünüyorum. Silse bile bu yaptığını da unutmam gibime geliyor bunca zaman kendi isteğiyle exinin numarasını silmeyen biri var sonuçta karşımda

Benimkinde yoklama yok en son aylar önce sil numaramı muhabbeti olmuş o kadar ama sil dediği halde silmemesinde bir bit yeniği var bilerek isteyerek silmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…