Sizce sevgilim ne yapmaya çalışıyor lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız

nasıl yalan yakalamadınız ya adam eski sevgilisi ile iletişim halinde, kız döneceksen dön resti çektiğine göre bu muhabbetin bir önü arkası var, adam kıza seni söylemediği gibi bir de kız seni öğrenmesin diye durumunu kızdan gizli yapmış, kız rest çekebildiğine göre öyle sevgiline takıntılı olmadığı da belli, şu durumda adamın senle sevgiliyken kızla iletişimde kalması, senin varlığını söylemediği gibi özellikle gizlemeye çalışması ve kızın talebine rağmen hala kızın numarasını silmemesi göz önüne alındığında adamın bir taraftan senle sevgili olup diğer tarafta kızı el altında tutmaya çalıştığı ve seni saf yerine koyup aldattığını görmek için dahi olmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Benimkinde yoklama yok en son aylar önce sil numaramı muhabbeti olmuş o kadar ama sil dediği halde silmemesinde bir bit yeniği var bilerek isteyerek silmiyor yani
Sizi paylaşıyor mu durumlarında, kızın sizi görmesini istemiyor belli ki? Hem, yakın zamanda konuşmuşlar gibi geldi bana. Kız niye durduk yere desin?

Son düzenleme:
Benim kafam karisti ya ve bi o kadar benimsedim konuyu, direkt aldatiyor etiketi vuramayiz ama supheli hareketleri var tabiiii ki. Aylar once bu mesaji gordugunuzde ne tepki verdiniz? Simdilerde baktiniz ve hala silmemis noyu oyle mi?
Bendeki de ilk once fotosunu goremiycegim bi sey yapti bilmiyorum naptigini ya beni sildi ya kapatti pp'yi ya kaldirdi bilemem. Sonra bi baktim fotoyu gorebiliyorum. Bu durumda sil beni ya da donceksen don demek acik kapi birakildiigini gosterir biz mesela tamamen benim istegimle bitirmistik o yuzden kimse kimseye yazmaz su durumda. Yaziliyorsa bitmemistir dicem ya da kapi aralanmistir bi sekilde. Belki size story kapatip bi seyler paylasti o kiz gorsun diye?

Sizi paylaşıyor mu durumlarında, kızın sizi görmesini istemiyor belli ki? Hem, yakın zamanda konuşmuşlar gibi geldi bana. Kız niye durduk yere desin?
Kızın o yazdığı ta mart ayında ondan sonra başka sohbetleri olmamış sanki bana o kız sevgilime yazdığında ayrılığın üzerinden çok zaman geçmemiş gibi geldi sonuçta kimse 1 yıl sonra 7 8 ay sonra eski sevgilisine döneceksen dön demez diye düşünüyorum o yüzden ayrılıklarının üzerinden cok zaman geçmediğini düşünüyorum

Ya aslında şundan eminim o kızın benden haberi yok çünkü kimse sevgilisi olan exine döneceksen dön demez kızın resmi falan hiçbir şeyi görünmüyordu ama şunu düşünüyorum bu kız mart ayında yazmış sevgilime dönmüyorsan sil numaramı diye yani kimse ayrılalı 7 8 ay veya 1 yıl olmuşken döneceksen dön demez sanki kız sevgilime yazdığında ayrılıklarının üzerinden çok geçmemiş gibime geldi kızdan ziyade sevgilim açık kapı bırakıyor gibi

Mart ayında konusmuslar en son dönmüyorsan sil numaramı muhabbeti olmuş ondan sonra mesaj yok öncesinde de mesaj yok ama ben o kız mart ayında sevgilime yazdığı zaman sanki ayrılmalarının üzerinden çok geçmediği için yazmış gibime geldi çünkü kimse 7 8 ay önce ayrıldığı exine dönüyosan dön dönmüyosan sil numarayı demez diye düşünüyorum kıza söylememiş beni haklısınız yazma sevgilim var da diyebilirdi dememiş

Duzensiz anlattiniz gercekten karistim. Ama evet ben de son cumlenize katiliyorum. Sevgiliniz sanirim ilgi veya intikam pesinde. Kendisine donulsun istiyor ama terk etmis ayni zamanda kiz doneceksen don dedigine gore....valla konusun cozun bj durumu siz uyuyamazsiniz bu gece

Kusura bakmayın olay o kadar karışık ki ben bile karışıyorum

ister kabul et ister etme adamın niyeti ortada; adam gibi adam zaten sizi saklamazdı. sevgiliniz sakladığı gibi bir de kızdan gizlemeye çalışmış. Mart ayı dediğiniz şurada üç ay öncesi ve adam hala silmemiş. kaldı ki o tarihten sonra konuşma ve görüşme olmadığının da garantisi yok sadece siz delil bulamamışsınız. Siz cidden şimdiden arkanızdan böyle dolaplar çeviren adamla ciddi ciddi hala ilişki yaşıyorsanız, ileride yaşayacaklarınızı da kabulleniyorsunuzdur. size tek sorum şu; siz aynısını yapsanız ne olurdu?

Buz gibi ortada adam sizinle inattan evleniyor evlenmek için evlenmeyin ya

Siz bu sildin silmedin detaylarini nereden ve neden biliyorsunuz?

Buyuk ihtimalle yarabandisiniz

Erkekler nedense numara silmiyor. Çok enteresan, birçoğu da öyle.
Evet bende öyle düşünmüştüm ama bu durum biraz farklı hem eski sevgilisi sil diyor tamam diyip silmiyor hemde adamın sevgilisi var evlenme teklifi edecek seviyeye geldiği halde silmiyor

ondan umudunu kesmemiş.

Sevgilim tabiki normal karşılamazdı. Zaten bu konuyu sevgilimle konuşsam da numarayi sildirsem de şu anki yaptığı hiç normal değil benim dememe gerek kalmadan kendisi silmeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…