Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
helal olsun valla kutlarım çoğu kadın evlenince hayatını evine adıyor

tebrikler canım sen okurken çocuğa kim baktı örgün okudum sanırım

Dünyada hiçbir şey azmin yerini alamaz.Yetenekler alamaz çünkü yetenekli ama başarısız insanların sayısı çoktur.Zeka alamaz çünkü aklını kullanamayan zeki bir insan hiçbir işe yaramaz.En büyük güç ise sebat ve kararlılıktır. CALVıN COOLıDGE

Merhaba ben 37 yaşındayım.geçen yıl çıkan aftan yararlandım şimdi sosyal bilimler öğrencisiyim.ilkokul 1 e giden bir oğlum var benim dersler onun dersler derken boş oturmamış ortaya birşeyler çıkarmaya çalışıyor olmak beni mutlu ediyor. alkisalkisalkis

Bende 37 yaşındayım açık lise telafi okuyorum önümde iki sene var sonra sınavsız geçiş kalkmazsa orayı istiyorum ama amacımda çalışmak o yaştan sonra çalışıb iş bulabilirmiyim bilmiyorum

Okumanın yaşı yoktur ister 20 li yaşlarda olun ister 50 li yaşlarda.Ben 28 yaşına giriyorum.Boyumca oğlum var ama AOF fakültesi Hemşirelik bölümünü bitirmeye çalışıyorum:Bir gün elbet bitecek çalışmasamda içimdeki okuma hevesi bitmiycek.Ama Allah tüm öğrencilere akıl sağlığı zihin açıklığı versin..

]merhaba,ben 27me yeni girdim, evliymve 2 çocuğum var.kızım 1. sınıfta, 3tane ineğim ve onların buzaklarınada bakıyorum. süt üretimi ile para da kazanıyorum.ama en önemlisi öğrenimime devam ediyorum.sağlık işletmeciliği 2. sınıftayım.ilk senemi rahat bitirdim, çocuklar işler çalışmaya zaman ayıramıyorum bazen. sınavlar yaklaştı, kendime güveniyorum, altından kalkıcam. okumayı, ders çalışmayı seviyorum. insan kendini sürekli geliştirmeli.

Arkadaşım ne güzel açıklamış elinde mesleği var çalışabilir halbuki açıköğretim hemşirelikte okuyor hem çalışır hem okur ama çalışmak demekki onun için önemli değil okadar okumak yetiştirmek kendisini daha ön planda kutlarım azminizi çünkü 37 yaşındayım çalışmak için özelllikle tekrar lise çocuk gelişimi okuyorum işimi yapmazsam çok üzülecem okumak güzelde olsa

24 evliyim , hamileyim :)

3. sınıf iktisat + kpss hazırlık kursu
:1shok:

Tabiiki yaşı yok okumanın.Bende geç kaldım sanıyodum başındaymışım daha. aklinialirimsmile
yaş 25.
Halkla ilişkiler son sınıf + DGS hazırlık + KPSS hazırlık guclubacismile
Seneyede işletme 3 olucam kısmetse

ilk önce selam asya aslında çalışmakda çok önemli. O kadar yıl emek verdim masraf ettim elbetteki çalışmayı dahada okumayı isterdim zamanında. Ama evlilik fikri daha cazip gelmişti.Belli bir yaşa gelincede kafalar dank ediyor ama sorucak olursan evlendiğime değil ama okumadığıma bin pişmanım.9 yaşına girmek üzere bir oğlum var ona bakınca gururlanıyorum.Ama onun geleceği için tek maaşla da bu imkansız doğrusu.Bişiyler yapabilmek,oğlumuzun geleceğini çizebilmek içinde eşimin üstündeki yüküde azaltmakda isterdim.Büyük şehirde olsam hiç durmam elbet bir hastaneyle anlaşır çalışırdım.Ama Bilecik küçük bir il tek hastane ve fazlasıyla personeli var .. Ama okumak başka bişiy işte. Kalemin kokusunu hiçbir deodoranta değişemem.

Yani akencim sizin mesleğiniz hakikaten iş alanı çok geniş bir meslek ben çok istiyordum valla hemşirelik hayalim oyduda ortaokuldan sonra sbs ile alıyorlar olmaz benden ama siz hemşiresiniz sonuçta özel hastande çalışabilirsiniz ayrıca devlete kadroluda atanabilirsiniz başka şehirde olsa orasıda olsa iki yıllıkta okuyorsunuz devlette deneyin şansınızı

Deniyecem canım KPSS hazırlanıyorum tabi ama aradan 10 yıl geçmiş tüm bilgiler sıfırlanmış zor olsada imkansız diğil Allah'ın izniyle ..

insan istedikten sonra yaş engel değil ki..!

benim yengelerim biri 40 yaşından sonra diğeri 30 yaşından sonra liseden başladılar okumaya hemde birinin 4 çocuğu var üstelik çalışıyorda ama azim işte hırsla bu sene bitirecek inşallah okulunu..
diğeride 2 çocuk sahibi çalışmıyor fakat gerçekten tabiiri caizse zehir gibi aklı var herşeyi hemen anlıyor liseyi geçen sene bitirdi üni. sınavına girdi ve açık öğretim kazandı bu sene...

kendileri için çok büyük bir güven gelişimi oldu...

Mehser o yeğenlerinden biri 40 yaşından sonra liseye başladı diyon çalışıyon diyon burova azimlerine iş 40 yaşından sonramı buldu öncemi 40 yaşından sonra çünkü özel sektörde çalışmak zor çünkü yaşa bakıyorlar genleri alıyorlar

sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıftayım bu sene biticek inşlah okumanın yaşı yok kesinlikle hele ii notlarala geçtinmi sınıfı harika oluyo başarmanın verdiği hazla daha da sarılıo,ciddiye alıyo yaaptığı şeyi hepinze başarılar :)

canım yeğenim değil yengem öncelikle onu düzelteyim yerimseniben
işi 40 yaşından önce buldu ama zaten eşi ile beraber kantin çalıştırıyorlar evlerine yakın bir okulda...
o yüzden sorun olmadı yengem içina.s

21 yasındayım kamu birdeyim ama 30 umada dayansam okumaktan vazgecmem..kendımı gelırtırmek ,bos durmamak taraftarıyım..
okul bitersen inş. yüksek lisans,enformasyon okucam.. ögretim görevlisi olmak istiyorum kısmetse kaymakamlıktan gectim.
hanımlarada tavsiyem kendınızden geceyin azimle ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…