Bu darlamayi kocana yapsan simdiye abisine odetmisti borcuArkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım..
Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği yalan dolan hiç inanıyorum ona..
Neyse şimdi biliyorsunuz af çıktı ve başvuru yapıldı eşimin üzerine olduğu araç eşim başvuru yaptı abisi ödeyecek yani inanmıyorum ama ödeyecekmiş hatta aracın müşterisi hazırmış dün arayıp öyle söyledi ödeme planı gelsin hemen satacağım diyor şimdi beni korku sardı bu adam eşimden habersiz dolandırıcıcıkla herhangi bir satış falan yapar mı her şey beklerim ben ondan eşim bu seferde ödemezse alıcam kapının önüne arabayı dedi bursa fikir verenler çok oldu hepiniz sağolun kızlar ilk ödeme şubat 1 de her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor sizxe ne yapabilirim ben.
Fazlası ile yapıyorumBu darlamayi kocana yapsan simdiye abisine odetmisti borcu
Oh be ben buradan rahatladım. İçimi döktün sanki. klavyene sağlıkBence son cumleniz kilit cumle: surekli bu konuyu dusunuyorsunuz ve burda da yaziyorsunuz eksik olmayin hepimiz canli yasiyoruz resmen her gununuzu ve aracin vergi borcunu
odeyip odemeyecegini de bilme sansimiz yok, her ne kadar olaylara hakimsek de sahislari tanimiyoruz maalesef. Bence bir tane de sahis karakter analizi icin konu acin ama pek tabi ki aracin borcundan da bahsedin o konuda belki bilmeyen arkadaslar cikabilir nadir de olsa.
Kisileri tanirsak daha net yorumlayabiliriz diye dusunuyorum
Not: agir ironi icerir.
Vallahi abi dolandirici tamamda siz o kadar evhamlisinizki en sonunda kapuz kabugu essegin kulagina kacacak bilerek kacacak. Bir rahat olun bir rahatlayin biraz oluruna birakin bakalim ne oluyor ozaman kucuk capli bir cinnet gecirin sonra hallolur ama once durun bir izleyin belki ollmayacak yaArkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım..
Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği yalan dolan hiç inanıyorum ona..
Neyse şimdi biliyorsunuz af çıktı ve başvuru yapıldı eşimin üzerine olduğu araç eşim başvuru yaptı abisi ödeyecek yani inanmıyorum ama ödeyecekmiş hatta aracın müşterisi hazırmış dün arayıp öyle söyledi ödeme planı gelsin hemen satacağım diyor şimdi beni korku sardı bu adam eşimden habersiz dolandırıcıcıkla herhangi bir satış falan yapar mı her şey beklerim ben ondan eşim bu seferde ödemezse alıcam kapının önüne arabayı dedi bursa fikir verenler çok oldu hepiniz sağolun kızlar ilk ödeme şubat 1 de her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor sizxe ne yapabilirim ben.