Bir offff çeksem karşıki dağlar yıkılıııııır yıkııılırrr bezdum yildum atacam kendimi KK'den aşağıHay agzin bal yesin mune ablam
Konu sahibi;
Bence odemezse yeni konu acin
Oderse de mune yeni bir konu acsin. Onun da derdi var sizden sira gelmiyordur.
Allah razı olsunPardon 4. konunuz:
Bunu çözemezsem bitecek?
Arkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili.. Şimdi size bişey sorucam, eşimi çok seviyorum iyi bir insan bizim için herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş...www.kadinlarkulubu.com
Ve siz her konunuz için bunu yapıyorsunuz, çocuk bakacak oluyorsunuz, aynı mevzu için 3-5 konu, araba mevzusu 3-5 konu.
Lütfen son kez rica ediyorum defalarca konu açmayın.
Iban verenler de var onu unutmayalımBir offff çeksem karşıki dağlar yıkılıııııır yıkııılırrr bezdum yildum atacam kendimi KK'den aşağı
Birileri beğenmedim butonunu komşu kapısı yapar, birileri birilerine adres ver olm gibi şeyler yazıp horozlanır, gitmek isteyenler laf söyleyip gider, kimse uslu durmuyor dark
Hepimizden inşaallah, seni de Allah kurtarsın, valla her yazdığında gülme tutuyor, Bağcılar'dan ev alma hissi uyandırıyorsun bende
Allah razı olsun. Taşınma kararı verdiğimdi ilk sana yazacağımHepimizden inşaallah, seni de Allah kurtarsın, valla her yazdığında gülme tutuyor, Bağcılar'dan ev alma hissi uyandırıyorsun bende
Öptüm ve kaçtım
Haklısınız kendisi görün herşeyiSizi anlıyorum durduk yere başkasının 16 bin TL sini ödemek zorunuza gidiyor. Eşin buna müsade etmez arabayı kardeşi satamaz araba eşinizin üzerine.
Vergi borcu Sıfırlanmadan satış yapılmıyor.
Eşin bir daha abisine kardeşine araba ev almaz bu ona ders olmuştur. Sende ne kendini ne kk yi nede eşini daraltma lütfen... Eşin almış dersini oturmuş aşağı üzerine gidersen abisini savunacak ve zıttına gidecek
Sağlam bir kazık yemeden erkekler gerçekleri göremiyor malesef. Sabırlı ol elbet eşin yaptıklarının pişmanlıklarını yaşar.Haklısınız kendisi görün herşeyi
Gerçekten öyle anlatıyorum evde hergün bu konu bıktım artık gör diyorum senin üzerine kalacak herşey diyorum ödeyecek diyor 1 ay içinde ödenmezse borç eski haline dönecek bi çare bulalım arkandayım diyorum hala aynıSağlam bir kazık yemeden erkekler gerçekleri göremiyor malesef. Sabırlı ol elbet eşin yaptıklarının pişmanlıklarını yaşar.