Korktuğum başıma geldi?

Eşim hala ödeyecek diyor adam başkasına aracı vermiş adam ortadan kaybolursa ne olacak diyorum hala bana sinirleniyor
Eşinizde suç zaten.. Sanki biliyormuşta bilmemezliğe geliyor Sizi oyalıyor gibime geldi. Abisi ya sonuçta 😏

Mune Mune
ağam eğlenir galiba bizimle

Eklentiler

• Screenshot_20201206_004711_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201206_004711_com.android.chrome.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201206_004700_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201206_004700_com.android.chrome.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20201206_004646_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201206_004646_com.android.chrome.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 49
Aynen baskınla yazdı hacizli araç satışı yapsa bile bulunduğu yerde çekilir değil mi
Vergi dairesine gidip anlatın durumu orda size ne yapmanız gerektiğini söylerler. Sizde abinize dersiniz ödemeyi yapmazsan biz şöyle bir yol izleyeceğiz. Ya da siz ödeyip kurtulacaksınız.

Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum

Vergi dairesinde çalışıyorum kısaca anlatayım size;

Hacizli ve trafik cezası yada vergi borcu olan araç satılamaz. Notere gidip resmî satış yapamazlar. Sattım dediği parayı alıp arabayı vermiştir ama araba hala eşinizin üzerinde kalır.

Eğer alan adam arabayı alır ortadan kaybolmazsa eşinizin abisi aldığı parayı yapılandırma sonuçlanınca vergi Dairesine yatırır, hacizleri kaldırır ve noterden resmî olarak alan kişinin üzerine verebilir.

Eğer arabayı alan adam aldıktan sonra ortadan kaybolursa her yediği (plakaya) trafik cezası eşinize kalır ayrıca yıllarca motorlu taşıtlar vergisi ödersiniz.

Hacizli araç satılmaz. Noter müsade etmez. Belli ki önce borcu kapatmış. Vergiden borç ödenmeden zaten tescil de alınmaz.
Araç eşimin üzerine borç falan kapıtılmadı ki aracı sattım parayı aldım dedi yapılandırma olunca ödicem dedi ama yalan korkum alan adam ortadan kaybolursa ne olacak

Şifahen satış yapılmış olabilir. Ben size ilk konunuzda dedim aile büyüklerini araya sokun. Burada söylenilen hiçbirşeyi yapmıyorsunuz. İcralıksanız zaten arabanızı elinizden alırlar, gidip yetkililere biz borcu ödeyemeyeceğiz arabayı alın deyin. Arabanız varken evinize veya maaşınıza haciz gelmez. Birde ne bu mesajla abiye durumu izah etmek gideceksiniz karşılıklı konuşacaksınız. Eşiniz de iş yok muhtemelen sizin baskınızla yazdı o mesajı da.

Araba olsa da evine ya da banka hesaplarına haciz koyuyoruz maalesef. Hem vergi dairesi hem de icra daireleri için söylüyorum

Yalan söylemiş. Borç kapanmadan asla ve asla satış işlemi olmaz. Ben de icra müdürlüğünde çalışıyordum oradan biliyorum. Hacizli araçlar satılırken üzerindeki bütün şerhler kaldırılıyor.

Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum
Yaa bırak abim abim diyor madem eşin,borç içinde bogulsun kalsin!Kendini yipratma bu kadar eşin gönüllü olarak enayi yerine konuluyor.Veee siz kendinizi parcalasiniz bile değişen bir sey olmuyor.Karismaa.

Sizin kocanız annemin eniştesine benzemiş, o da çok saf birisiydi. Bir cuma günü, camiden çıkınca, bakıyor otobüsü kaçırdı, yanindada çok büyük bir miktarda para varmış. Köyde tarlalarındaki malları satmış, parayida camiden sonra bankaya hesabına yatırc akmış. Yanındaki adam diyorki ona, sen bana paraları ver, Konto cüzdanını da ver, ben senin için yaptırayım parayı ve buradan seni gelip alırım, köyüne götürürum diyor. Annemin de saf eniştesi, ay be iyi niyetli adam diye elinde be varsa vermiş om adama, caminin önündeki taşın üzerine oturmuş, beklemiş. Ha gelecek adam, ha şimdi gelecek derken, akşam olmuş, adam yok. Ölesiye kadar umudunu kesmedi, adam gelip paramı verecek diye. Annemden bir yıl önce vefaat edip gitti ve son gününe kadar, para geri gelecek diye kapıda kaldı gözü.

Yaa bırak abim abim diyor madem eşin,borç içinde bogulsun kalsin!Kendini yipratma bu kadar eşin gönüllü olarak enayi yerine konuluyor.Veee siz kendinizi parcalasiniz bile değişen bir sey olmuyor.Karismaa.
Zaten eşi mesajı da konu sahibinin zorlamasıyla yazmış. Konu sahibi boşa paralıyor kendini. Birde çekiyor kadın ödemeyecek ödemeyecek arabayı satacak dedi dedi harbiden öyle oldu. Bir şeyi 40 defa söylemeyeceksin.

X