- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
esınızın yasını bılerek evlendınız
adam artık cocuk sahıbı olmak ıstıyor bu sorumluluga hazır
sırf es ıstıyor dıye kesınlıkle cocuk olmaz tabıkı ama bu fıkre sızde kendınızı alıstırabılırsınız
zıra ılk sene asla cocuk dusunmuyorum daha gencım deyıp korunan ve sımdı keske korunmasaydım nıye cocugum olmuyor dıye uzulen bı arkadasım var esıde onu sucluyor araları acıldı durduk yere...
bence o yumak ellerı ayakları sızde yemek ıstersınız totosunu mıncıra mıncıra sevmek ıstersınız :)
herseyı dusunun ıyıce enıne boyuna herseye ragmen ıstemıyorsanız acık acık esınızle son kez konusun
esınızın yasını bılerek evlendınız
adam artık cocuk sahıbı olmak ıstıyor bu sorumluluga hazır
sırf es ıstıyor dıye kesınlıkle cocuk olmaz tabıkı ama bu fıkre sızde kendınızı alıstırabılırsınız
zıra ılk sene asla cocuk dusunmuyorum daha gencım deyıp korunan ve sımdı keske korunmasaydım nıye cocugum olmuyor dıye uzulen bı arkadasım var esıde onu sucluyor araları acıldı durduk yere...
bence o yumak ellerı ayakları sızde yemek ıstersınız totosunu mıncıra mıncıra sevmek ıstersınız :)
herseyı dusunun ıyıce enıne boyuna herseye ragmen ıstemıyorsanız acık acık esınızle son kez konusun
Rica ederim:)) eeeee bebiş var mı bebiş bu arada ne iş yapıyorsun? Kariyerin ne durumda?
Bakalım kısmet Ben tercümanım :) Çevirmen olarak çalışıyorum özel bi şirkette..Yukarıda bahsetmiştim hatta bi bayana firmamızın viyanada açılıcak yeni şubesi için geçici bi süreliğine-iki yıl kadar- orada kalıcaz önümüzdeki yıl eşimle beraber.O da yüksek lisansına orada devam edicek.Büyük bi fırsat benim için gerçekten çok istiyordum çok fazla çalışmam gerekicek biraz da o yüzden en az 3 yıl kadar istemiyorum aslında çocuk yapmayı..