Dediğinizi yaptım bi ilgilenmedim iki ilgilenmedim yani ama iki ayda usandım aynı evin içinde iki yabancı gibi daha kötü oldu durum 4-5 sene nasıl idare edicem inanın bilmiyorum.Sadece eşiniz istiyor diye çocuk yapmayın. Ayrıca daha gerçekten gençmişsiniz ve yeni evli sayılırsınız. Aralarındaki yaş farkı ne kadar az olursa olsun bir baba çocuğuyla arkadaş falan olamaz, kast sistemi gibi düşünün ailenin en tepesinde anne-baba, altında çocuk vardır. Ayrıca bir baba ya iyidir ya kötü, bunun da yaşla alakası yoktur.. Hazır olmadan anne olan kadınların ruhsal sağlıkları çöküşe geçiyor. En iyisi korunmaya devam edip eşinizin surat asmalarını görmezden gelmek.. Çocukların yalandan ağlama modu gibi, ilgi göstermeyince susuyorlar. Siz de kafanızı çevirin başka şeylerle ilgilenin.
Öyle mi diyorsunuz..Yani şu bir iki sene içinde hamile kalmalı mıyım sizce?Hiç hazır hissetmiyorum kendimi o kadar alıştırmışım ki 30 yaşından önce anne olmam diye.canımm bence çocuğunuda düşünmelisinn bu konuda...20 yaşına geldiğinde çocuğunun 60 yaşında bi babası olucak yaşıtlarının 45-50lerde olucak büyük ihtimalle...
Bir düşün derimmm...bence eşin haklı
Ya biliyorum canım ama sen olsan ne yapardın böyle bi durumda çünki gerçekten fikre ihtiyacım var farklı bakış açıları vs..Valla ne diycemi bilemedim burda bizim seni etkilememiz dogru degil sonuçta bu kararı vericek olan sensin kardeşş
Evet çok haklısınız ama aynı zamanda durum şöyle ki ben özel bi şirkette çevirmen olarak çalışıyorum bu yüzden sürekli yurtdışına çıkmam gerekiyor ve belki de geçici bi süreliğine yurtdışında kalmam gerekicek çalıştığım firmanın viyanadaki şubesinde iki yıl kadar.Ve ordaki konumum kariyerim açısından da çok iyi olucak.Bunun içinde çok çalıştım hep hayal ettiğim işti.Eşim de bu zamanda orada yüksek lisans yapıcak.Yani yine en az 3 sene imkansız gibi gözüküyor.Benim orada çok yoğun çalışmam gerekicek hamilelik ve onun getirdikleriyle nasıl başa çıkabilirim ki bilemiyorum..Bu durumda biraz da eşinizi düşünmek lazım. Yani 5 yıl sonra 37 yaşında olacak eşiniz. O yaştan sonra küçük çocuğun peşinden koşmak yorar insanı. Bence siz çocuk işini 27 yaşında düşünün.
Allah bağışlasın kızını canım :)Ben olsam cocuk yapardım erken evlendim ve yaptımda 26 yasındayım 7 yasında kızım var istedim ben esimle benden bi parca çünkü benim herseyim ama tabi ben farklıyım sen farklı herkez mutlu olucak diye bişey yok kendini hazır hissediyosan yaparsın cocuk yapmak kadar bakmak da önemli olan ilgi istiyo bakım istiyo ona sen karar vericeksin iyce düşün herikiniz acısındanda öyle karar ver
Canımm benimm ben çevremden duyduğumu yazdım aslında...sevgilimm öyle der 5 yaş fark var aramızda bende çocukları çok severim oda...evlendikten sonra 1 yıl sonra falan düşünüyorum o yüzden inşallahhÖyle mi diyorsunuz..Yani şu bir iki sene içinde hamile kalmalı mıyım sizce?Hiç hazır hissetmiyorum kendimi o kadar alıştırmışım ki 30 yaşından önce anne olmam diye.
Amin canım hepimizinkini insan gercekten isterse Allah yardım ediyo insallah sende kendin için en dogru kararı verirsinAllah bağışlasın kızını canım :)Senin gibilerini gördükçe ne güzel diyorum erken yaşta anne olmuş ama yaş ilerledikçe insan cesaretini kaybediyor sanırım..