Kızlar böyle eşler için canınızı sıkıp kendinizi yıprattığınıza değmez inanın ki
benim adam da öyleydi gerçi hala öyledir bende ilk zamanlar bunalır evde kavga kıyamet kopartırdım, neler yaptım neler ne oldu sonuçta ben sinirlendiğimle kaldım eşim o an için bana yardım etti, sonrası yine aynı tas aynı hamam. Şimdi de evde iki çocuk biri 12 yaşında diğeri 1,5 yaşında küçük olan haydutum tam bir rezil akşama kadar döküyor kraker çikolata poğaça ne varsa ayakta gezerek yiyor, 12 yaşındaki kızım deseniz odasına girilmiyor hele gardırobunu açmaya görün ne var ne yok üzerinize yığılıyor. ben arada bir çoşuyorum tabi artık eşim kaşarlandı gülüyor halime hemen kızıma "kızım annen gene çoştu kalk etrafı topla biraz" diyor kızı işe koyuyor.
Benimde var kredi borcum, dersane borcum üstelik benim adam pintidir de valla kızlar hiç takmıyorum onları alıyorum kadını her tarafı mutfak ve gardıroplar dahi temizletiyor düzenletiyorum amannnnnn canımdan kıymetlimi beeee. Ay sonu geldiğinde kızım bir şey istediğinde kusura bakma elindekiyle idare et canım temizlikçi kadının parasını ayarlıyorum sana sıra gelene kadar bekle diyorum... Bu lafım kızıma, Eşim benzin bitti sende hiç para kaldımı diye sorduğunda da temizlikçi kadının parası var ve onuda sana veremem kusura bakma diyorum bu lafımda eşime kapak oluyor....
Çokta anlıyorlar ya bu kapaktan boşverin siz alın temizlikçi kadın bakın keyfinize kimse size acımıyor, sağlığınıza bişi olduğu zaman kim getirecek o sağılığınız geri yerine boşverinnnnn...Eşlerinize de evlatlarınıza da gereğinden fazla değer verip onları tepenize çıkartmayacaksınız anacım önce siz öncelik sizsiniz.