Arkadaşınız içinde umarım hayırlısı olsun bir ömür mutlu olsun dilerim ki

Benim hayatım gayret rahat bir hayattı benimde dolu dolu isteklerim vardı böyle bir duruma girdim aynı acıları yaşamış biri olarak bağlandık birbirimize sevgi konusunda hissettirmesi göstermesi çok çok fazla diyorum ya bu konu hariç çok şükür sıkıntımız yok olsa zaten derim ki bununla mı uğrayacağım. Kendisi de tutumlu ama ailesinin istekleri bitmiyor bu da evin babası konuma geldiği için erkek olarak yapamadığında işe yaramadığını düşünüyor. Beni bir şeyden eksik de etmediler ne gerekiyorsa para yok demediler ben yapma dedikçe yaptılar. Bir şeye ihtiyacım olur gelir karşılar. Ama hep verici ailesi akrabaları asla arkasında durmamış bu zamana kadar. Yarım saatlik uyku ile iki işe birden gider birikim yapar yine de yetmeye çalışıyor sabahlara kadar çalışıyor ama birikimi borcunu kapatmaya yetmiyor hepsini istediği için banka. Onun dışında parası yetiyor her şeye. Şuan düğünden bahsediyor ama düğün benim hiç istemediğim şey takılara güvenebilir güvenmemesi lazım. Düğün çok masraflı bir olay aynı borca girmeye de gerek yok. Ama bu durumda bile akrabalar gelmiyor düğünsüz takı takmayız diyorlar yani ikimizde zor dayanıyoruz

Şeffafız para konusunda zaten banada verir ben da altın alır kenara atarım bu zor koşulda birikim yapabiliyoruz az çok nasıl başardık bilemesem de. Arkasında ailesine bakabilecek var tabi ki ama destek görmüyor şuan evlendikten sonra da iş başa düştü çalışmak zorundalar şimdi diyemiyorum çalışan şimdi çalışırdı çünkü