Sizce ne yapmalıyım

Ayyyy canım 1 sene olmuş ne durumdasın şuan merak ettim çocuğun olmamıştır inşallah bencede sen çocuğu düşünme şuan bence ayrıl kendine yeni bir hayat kur Rabbim daha iyilerini çıkarır karşına ama çocuk olunca sorun olur

Bazı cümleler hemen hemen kalıp seklinde aynıdır suçlu erkeklerde . "Sana supriz yapacaktım bozdun " . Senden bıktım ,bı gün yüzü görmedim seninle evlendigim güne lanet olsun " " sana hesap mı vericem ben " bunun gibi bir çok kalıplaşmış cümle . Savunma bı takım .sizin ruhsal olarak sağlıklı düşündüğünüzu zannetmiyorum öyle bir iliskinin içine çocuk dünyaya getirebilecek kadar kör cesaretiniz olamaz sanırım . Yazık değil mi o çocuğa . Normal şartlarda ki insanlar bile çocuk yetiştirmek de zorlanırken madde bağımlısı her firsatta sizi döven , söven , saçınızdan tutup duvara vuran bir adamdan bahsediyorsunuz . Bunları siz anlattınız biz okuduk . Ben okurken ürperdim açıkcasi çok da üzüldüm size . Anne baba evladını atamaz onlar sizi her zaman kabul eder bundan yana tereddüt etmeyin öyle bir adamın yanında olduğunuzu bilseler önce onlar el uzatır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…