Sizce ne yapmaliyim? :(

Yorumlari okudumda bir cok kisi esinin yasinin kucuklugunden dolayi sorun yasadiginizi yazmis,ben katilmiyorum bende 18 yasinda evlendim,hemde evlilik es sevgililik nedir pek bilmeden hersey gelisti,ama yinede evliligi cocuk oyunu gibi gormedim,boyumdan yasimdan buyuk problemleri oyle yada boyle astim.Sizde sadece esin hatali degil,seninde yazdiklarina gore hatalarin var.Birincisi kacmak isteginiz yanlis,ailesinin karsisina bir ciddiyetle ciksaydiniz once belki sizi
daha kolay kabullenebilirlerdi.Ikincisi malesef ailesi kotude olsa neticede ailesi gorusmelerinden rahatsiz olsanda engellememeliydin...
Kusura bakma ama problemli bir iliskisiniz var,cok fazla yuz goz olmussunuz esiniz de belkide sizde evliligi tasiyabilicek olgunlukta degilsiniz,barissanizda sizde saygi hosgoru bitmis,sadece sevmekte evliligi yurutmede yetmiyor,yasadiklariniz esinizin verdigi tepkiler oyle her evlilikte olan seyler degil,hakkinizda hayirlisi olsun...

Ailesiyle görüşmesine bu kadar müdahale etmeye hakkınız yok,ailemle çok sorun yaşadım ama yine de istediğim zaman gidip istediğim kadar kaldım orada,eşim de biçok haksızlığa uğradı ama kesinlikle karışmaz,ka-rı-şa-maz,fazlasıyla hadsizlik yapıp sınırları aşmışsınız 19 yıldır yetiştiren aileyi begenmeyip kibirinize yenilmişsiniz,yaşadığınız acı bu bakımdan size müstehaktır diyorum.

Sizin kızı evliliğe ikna ettiğiniz yaşlarda benim öğrencilerim var. İnsan bakıp daha ne kadar küçükler diyor. Kadın gibi görünse de o yaşlarda daha çocuk. Sizin yapacağınız şey beklemek ve sevdiginizi hissettirmekti. Ama siz bencilce işin kolayına kacmissiniz. Kız en hararetli ergenlik bunalimindaymis ve siz bundan istifade etmissiniz. Hiç insan ailesinden koparılır mı? Ne kadar acımasız bir düşünce bu. Aynısını o size deseydi ya? Niyeyse erkeklere aileleri çok kıymetlidir de kadından kendi ailesini silmesini ister. Aklınız alıyor mu yani? Ne demek onlarla görüşme sebep ne sizi istememeleri kim bilir belki de haklıdırlar.
Neyse olan olmuş artık. Şimdi bu evlilik dikis tutmaz. Barissaniz da iflah olmazsiniz. Yani sürekli kavga ederken siz ne cesaretle kacirdiniz ya... Of sinirim bozuldu.

ikinizde evliliğin srumluluklarini alacak ve yürütebilecek olgunlukta değilsiniz.
bunun yaşla ilgisi yok.birbirinizi iyice yıpratıp
suan seviyorum dediginiz duyguyu nefrete dönüştürüp, birbirinizi boğacak raddedeye gelirsiniz en son.
emin olun bunları tahmin etmek hiç çok zor değil.gidişatiniz tamamen birbirinize zarar vermek odaklı .
yolunuza bakın. en kısa sürede bosanin ve bir süre evlilik düşünmeyin bana kalırsa.
ilerde çocuklarınız olduguzda cocuklarinizla aranızda ne yaşanırsa yasansin onlardan vazgecemeyecekisniz.
o zaman o kızın ailesine hak verdiginiz konular bile olacak.siz bile şaşıracaksınız kendinize.
ailesinin de sizi sevdiği
sizinde ailesine saygı duyduğunuz
birbirinize olan
ofkenizi sevgiyle , saygıyla dizginleyebildiginiz biriyle
hayat arkadaşlığı kurmanizi temenni ederim.:)

Sonuna kadar okudum vay be dedim ne kadınlar var cesarete bak.. bence sen sevmiyorsun inan sadece zor olduğu için tatlı geliyor sana. Aklın başına gelince boşu boşuna zaman kaybettiğini anlayacaksın bu kadınla. Bence daha fazla zarara uğramadan ayrıl arkana dönüp bakma bile..

Çok şımartmışsın her yaptığı hadsizliğe boynunu bükmüşsün arkasını toplayıp durmuşsun değmeeez kardeşim. İleriyi düşün hayat çok kısa yaşın ilerlediğinde böyle bir kadınla olmak çok daha zor gelecek. Evlilikte bir kaç yıl sonra aşk sevgi yerine daha çok huzur istediğini anlıyor insan

yahu erkek üye yasak değilmi? yasağa rağmen yazmak da bence banlanma sebebi olmalı ( tabi beni es geçerek )

İkinizde de sorun var. Şimdi bak ben de 18 yaşındayım kendimi kizin yerine koyarak yaziyorum. Bu yaşlarda sevgiye ilgiye asiri ac oldugumuzdan dolayi çok hatalar yapabiliyoruz. Kusura bakma da sen de kizin bu durumundan faydalanmışsın. Bir kere 17 yasindaki bir kiz evlenmeye ikna oluyorsa onda baslıca bi sorun vardir ayrica 26 yasinda bir adam da o yastaki bir kizla evlilik hayali kuruyorsa onda da bir sorun vardir kız henuz evlilige hazir degil bu cok bariz. Bence bosan sen de kurtul
o da kurtulsun be abicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…