- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.679
Ben zaten adam kesin haksız, sürekli bana bulaşıyo demiyorum. Adam haklı bende haklıyım kıçım çıkıyo gün içinde sürekli çıkıyomuş gibi hazırlan çık soğukta dön dolan. Aynı şeyleri tekrar tekrar yap. Sanki bunları görmüyorlarmış gibi ayda 2 gün için hemen kapıda bit.
Bebek zaten yalnız kalabilen bir canlı değil, kendi başına yaşayamaz ama 3 yaşında bir köpek yaşayabilir o yüzden zorunda olduğum için çıktım.
Köpekle bebeğin kıyaslanabilecek canlılar olmadığı konusunda anlaştık sanırım.
Adamların uyku saati çünkü. Tek bir kez bile tam uykunun en tatlı yerinde komşunun yarattığı bir gürültü yüzünden uykunuzdan olsanız ve bu gürültü toplam uyuyacağınız sürenin yarısı kadar olsa siz de şikayet edersiniz.
Yaşadığınız sıkıntılar sizin kendi seçiminiz. Bir canlıyı evlat edinirken bunları göze alıyoruz. Kimse sizin çektiğiniz sıkıntılar yüzünden size anlayış göstermez. Dedim ya bir aydır sıkıntı yaşıyorduk, son 15 gündür gecede 2-3 saat falan uyuyoruz. En az 10 kez 7 ayrı veterinere gittik bu süreçte. Ama ben bunları yaşadım diye aman miyavlayıversin bi yarım saat çok yoruldum komşular da görüyor sıkıntı yaşadığımı idare etsinler diyemedim, sürüne sürüne kalktım o yataktan, sakinleştirdim.
Sizin bu konuda yapmanız gereken eğitiminize devam etmek ancak yalnız bırakmanız gereken bir durum oluştuğunda da bir çözüm bulmak. Eğitimi aksatmadan ufaklığı yanınıza alabilir, birinden yardım alabilir ya da kendinize uygun başka bir çözüm bulabilirsiniz. Mecbur kaldım bıraktım, mecbur kalırsam yine bırakırım komşu şikayete gelirse de kavga ederim gibi bir tutum siz de dahil kimsenin hayrına olmaz.