• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapayım? 2

İçimde ona karşı bir şey olmadığını bana bugün yakınlaşmaya çalıştığında anladım. Yarın tüm gün benimle olmak istiyor. Ama o plan yapmadan benim bu gece bu işi bitirmem lazım.

Bu arada bugün bana hayatında olduğum için teşekkür etti, bizi hiçbir şeyin ayıramayacağını söyledi, beni kaybetmek istemediğini söyledi, memleketime taşınabbileceğini falan ima etti.

Kızlar yorumlarınız çok değerli benim için ayrıl diyenler nasıl ayrılayım bir akıl verin bu aksam mesaj atıp söylemek istiyorum ne diyorsunuz nolur yardım edin.

Biz kızlar maalesef herzaman bize değer vermeyen bağıran çağıran bizi aşağılayan erkeklere taparız da böylesi erkeklere afedersiniz burnumuzun b*kunu sürmeyiz bile.Eğer ilginiz yoksa biran önce bitirin karşı tarafa da yazık.

İçimde ona karşı bir şey olmadığını bana bugün yakınlaşmaya çalıştığında anladım. Yarın tüm gün benimle olmak istiyor. Ama o plan yapmadan benim bu gece bu işi bitirmem lazım.

Bu arada bugün bana hayatında olduğum için teşekkür etti, bizi hiçbir şeyin ayıramayacağını söyledi, beni kaybetmek istemediğini söyledi, memleketime taşınabbileceğini falan ima etti.

Kızlar yorumlarınız çok değerli benim için ayrıl diyenler nasıl ayrılayım bir akıl verin bu aksam mesaj atıp söylemek istiyorum ne diyorsunuz nolur yardım edin.
Şimdi gördüm mesajını.Sen çok iyi bir insansın ancak ben ne kdar çabalasamda sana karşı birşey hissedemiyorum.Bu şekilde bir ilişkiye başlamam mümkün değil.Herşeye için teşekkür ederim ama daha fazla devam edemeyeceğim diyebilirsin .

Şimdi gördüm mesajını.Sen çok iyi bir insansın ancak ben ne kdar çabalasamda sana karşı birşey hissedemiyorum.Bu şekilde bir ilişkiye başlamam mümkün değil.Herşeye için teşekkür ederim ama daha fazla devam edemeyeceğim diyebilirsin .
Aynen bu şekilde başlarsın o konuştukça da gidişata göre kararının kesin oldugunu bu konularda kendini iyi tanıdıgını ve eğer başta böyleyse sonradan değişmediğini vs söylersin. Bana zaman tanı vs diycek çünkü. Kararlı ol ve ona hissettir. Vicdanının merhametinin aklının önüne geçmesine izin verme.

Maalesef zamana bırakamam memlekete döneceğim dönmeden önce de kendiside bu işin adını koymak istiyor ve bana zaman verme konusunu anlayamıyor maalesef
Sevdiğine değil seni sevene bak demişler seni el üstünde tutabilir aşık olduğun adamda işe yaramaz çıkabilir ki çıkıyorda bence bir şans ver

Back