Merhaba Arkadaşlar,
Kk nın en cifcifli saatlerindeyim. Konularım kvli,görümceli, eltili ve kocalı olmadığı için pek ilgi çekmiyor umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ihtiyacım var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-ne-yapayim.1109426/ Evet sorunum yukarıda açtığım konumun devamı niteliğinde. Yorumlarda olduğu gibi yeni tanıştığım kişiye şans verdim ve başladık. Başlar başlamaz kendisi çok hızlı bir şekilde bana bağlandı. Bana değer veriyor, beni mutlu etmek istiyor, beni ne kadar özlediğini söylüyor, hediyeler almak istiyor, tatil planları yapıyor. Her fırsatta gözünün benden başkasını görmediğini bana ne kadar sadık olduğunu farklı örnekler üzerinden ima ediyor. Bana sormadan çevresindeki kadınlarla ilgili açıklama yapıyor, hesap veriyor.
Ancak ben kendisine soğuk davranıyorum. Bilerek değil, içimden gelmiyor. Oysa ki benim yıllardan beri hasret kaldığım ilgiyi gösteriyor, kimsenin olmadığı kadar anlayışlı, ilgili davranıyor. Kendisi "sen de beni seviyor musun?" "Sen de beni özledin mi?" diye soruyor. Çoğu zaman sessiz kalıyorum. Ancak kendisi benim sessizliğimi hak etmiyor. Kendisine istediği gibi cevap veremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.
Bugün taksi çağırmak için yolun karşısına geçti. Onu izledim. Ancak yine hiçbir şey hissetmedim. Normalde ben aşık olduğum zaman kalbim atar, o kişiyi gördüğümde hayran hayran izlerim, doya doya bakmak isterim ve o anı zihnime kazımaya çalışırım. O yanımda olmasa bile gördüğüm, duyduğum her şeyi onunla ilişkilendiririm. Sanki çevremdeki her şeyde O varmış gibi. Bindiğim otobüste onun kokusu burnuma gelir sanki o da benim bindiğim otobüse binmiş gibi. Ancak sorun şu ki böyle hissettiğim 2 kişi de bana 5 kuruş değer vermedi.
Ya da aşk yukarıda tanımladığım gibi değil mi? Aslında daha önce hiç sevmedim mi?
Şimdi ise bana değer veren kişiye böyle duyguları hissedemiyorum ve çok üzülüyorum. O bunları hak ediyor ama içimde ona baktığım zaman hissettiğim minnettarlık ve borçluluk.
Bugüne kadar sevdim ama hiç mutlu olamadım. Evet sevmeyip ya da karşısındakine göre daha az sevip çok sevilen ve mutlu olan kadınlar var. Sevilmeyi mentalite olarak edinip mutlu olan kadınlar var. Sizce ben de böyle mutlu olabilir miyim? Böyle bir ilişkiyi sürdürebilir miyim? Çünkü sevdiğimde hiç mutlu olmadım.
Peki ya karşımdaki kişi? Güzel sözler söylediğinde çoğu zaman sessiz kalıyorum. Hadi ben sadece sevildiğimi hissetmekle mutlu oldum? Onu, onun beni sevdiği gibi sevmediğim için ona haksızlık yapmış olmayacak mıyım? Hadi diyelim ilişkiyi bitirmek istediğimi söyleyeceğim. Bunu nasıl söyleyeceğim? Kendisi her geçen bana daha çok bağlanıyor? Yarın sevgililer günü ve bu güne çok önem veriyor. Bana kolye almaktan kendisini zar zor vazgeçirdim. En ufak kendimle ilgili ona karşı hazır olmadığımı ima etmeye kalksam beni lütfen kırma diyor ve konuşmaya devam edemiyorum.
Ne yapayım şimdi ben şimdi sayın KK üyeleri? Lütfen yorum yapmadan geçmeyelim.
Not: bir de ya bir daha beni boyle seven birini bulamazsam?