• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapayım? 2

Bunu yapabilmenin tek yolu ilişkimi tamamiyle kesmek çünkü karşımdaki kişi ne kadar zamana ihtiyacım var desem de anlamıyor. Zaman derken kast ettiģimi 1 hafta olarak algılamış.
Kesin yahu neyden korkuyorsunuz? Bu da bir nevi psikolojik şiddet, içiniz daralmıştır eminim. İstemediğiniz bir ilişkiyi zorla sürdürmek zorunda değilsiniz.

zor bir ilişki atlatmışsın ve kendini düşünmelisin karşındaki yıkılacak diye istemediğin bir ilişkiyi sürdüremezsin bence açıkça konuşmalısın ama önce hangisi olduğuna karar vermen gerek tabi
Eski ilişkimi sürdürmeyeceğim ondan eminim aslında yeni kisiyle baslamamın asil nedeni beni sevdigine emin olmamdi evet eskiden hep sevilmek istiyordum ama simdi kalbimin atmadigini heyecannlanmadigimi fark ettim. Bazen de acaba pisman olur muyum diye soruyorum kendi kendime bitirdigim icin.

Kesin yahu neyden korkuyorsunuz? Bu da bir nevi psikolojik şiddet, içiniz daralmıştır eminim. İstemediğiniz bir ilişkiyi zorla sürdürmek zorunda değilsiniz.
Yarin sevgililer gunu çok onem veriyor yarin bbitiremem ve çok uzulecek. Onu uzunce ben de uzulecegim o nne olacak?? Iki ucu b*klu degnek gibi.

Yani merhamet var, kendimi borçlu hissediyorum ona karşı ilgisinden ve sevgisinden dolayı. Ve suçlu hissediyorum onun sevgisine susarak cevap verdiğim için çünkü onun da sevildiğini bilmeye ihtiyacı var.
Aslında benim ilişkimde senin gibi başladı benim için bu ilişki sadece mantıklıydı o kadar bomboştum ona karşı ,şu an o adamla 10 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var ve çok şükür herşey yolunda he seviyorumda hemde çok,o yüzden sana ne diyeceğimi bilemedim

Eski ilişkimi sürdürmeyeceğim ondan eminim aslında yeni kisiyle baslamamın asil nedeni beni sevdigine emin olmamdi evet eskiden hep sevilmek istiyordum ama simdi kalbimin atmadigini heyecannlanmadigimi fark ettim. Bazen de acaba pisman olur muyum diye soruyorum kendi kendime bitirdigim icin.
Değer görmediğin sindirilmeye çalışıldığın bir ilişki bittiği için hiç pişman olmazsın emin ol sadece uzun bir zaman dolayısıyla o alışılmışlık var paylaşılanlar var sevgi var heleki insana acı olan daha tatlı geliyor zaten bu yüzden böyle hissetmen çok normal ama keske iliskiye çevirmeden birbirini anlayan bir şeyler paylaşan iki kişi olarak sürdürseydiniz biraz belki daha farklı olurdu hemde ilgi gördüğünüz iyi niyetine güvendiğiniz bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak zorunda kalmazdınız

Ben aynı durumu yaşadım. Bir süre ondan hoşlandığıma dair kendimi kandirmisim. Ayrildigimda üstümden bir yük kalkmış gibi rahatlamistim çok enteresan. Sürekli seni seviyorum de, ilgi göster, beni sevmiyor musun demesi beni inanılmaz bir yük altına sokuyormus meğerse. Evet değer veriyordu ama aynı şeyleri hissedemiyordum. Benim için doğru kişi değildi. Karşılıklı duygular ve cinsel çekim olmadan o ilişki insana iyi gelmiyor. Söylemekten, kendimize ifade etmekten utanıyoruz belki ama karşımızdaki erkeği arzulamak da çok önemli.

Sana hizli bir sekilde baglanan erkeklerden kac zaten. Üzülme dahi...
Yaptigi sagliksiz cunki. Saglikli bir iliski öyle kurulmaz. Sende beni seviyor musun da nedir...:olamaz: yaslar kac acaba?

Yorumlardan okudugum kadariyla sikintili bir iliskiden gecmissiniz. öncelikle yalniz kalin ve kendinize olan öz saygi ve sevginizi geri alin.

Değer görmediğin sindirilmeye çalışıldığın bir ilişki bittiği için hiç pişman olmazsın emin ol sadece uzun bir zaman dolayısıyla o alışılmışlık var paylaşılanlar var sevgi var heleki insana acı olan daha tatlı geliyor zaten bu yüzden böyle hissetmen çok normal ama keske iliskiye çevirmeden birbirini anlayan bir şeyler paylaşan iki kişi olarak sürdürseydiniz biraz belki daha farklı olurdu hemde ilgi gördüğünüz iyi niyetine güvendiğiniz bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak zorunda kalmazdınız
Haklısınız ama o da haklı çünkü ben şu an bulunduğum şehirde kalıcı değilim ve büyük ihtimalle haftaya memleketime döneceğim o da bunu bildiğinden hızlı ilerlemek istiyor. Ayrıca kendisi yurt dışından iş teklifi aldı. Benle olursa gitmeyeceğini söyledi belki de bunu garantilemek için de hızlı davrandı.

Iste bu nedenle elektrik alamadigim adamla "belki zamanla bir seyler hissederim" niyetiyle baslamam bir iliskiye. Kendimi ve potansiyelimi biliyorum cunku.

Olmayinca olmuyor iste.

Ben aynı durumu yaşadım. Bir süre ondan hoşlandığıma dair kendimi kandirmisim. Ayrildigimda üstümden bir yük kalkmış gibi rahatlamistim çok enteresan. Sürekli seni seviyorum de, ilgi göster, beni sevmiyor musun demesi beni inanılmaz bir yük altına sokuyormus meğerse. Evet değer veriyordu ama aynı şeyleri hissedemiyordum. Benim için doğru kişi değildi. Karşılıklı duygular ve cinsel çekim olmadan o ilişki insana iyi gelmiyor. Söylemekten, kendimize ifade etmekten utanıyoruz belki ama karşımızdaki erkeği arzulamak da çok önemli.
Peki nasıl bitirdiniz ilişkinizi üzülmedi mi? Onu üzdüğünüz için siz de üzülmediniz mi?

Siz; sizi seven degil, sizi surunduren kisilere karsi zaaflisiniz anladigim kadariyla. O kacacak siz kovalayacaksiniz. Bazilari melankoli sever, hep sizlanmayi, mutsuz olmayi secer, siz o gruptansiniz maalesef.

Peki nasıl bitirdiniz ilişkinizi üzülmedi mi? Onu üzdüğünüz için siz de üzülmediniz mi?
Ayrılma sebebimiz başkaydı aslında. Ama sanırım bahanemdi şimdi düşününce. Bilmiyorum. Çok üzüldü barışmak istedi haberciler yolladı vs. ama geri barışmadim. O zaman böyle düşünmüyorum ama galiba yeterince sevmemiştim.

Siz; sizi seven degil, sizi surunduren kisilere karsi zaaflisiniz anladigim kadariyla. O kacacak siz kovalayacaksiniz. Bazilari melankoli sever, hep sizlanmayi, mutsuz olmayi secer, siz o gruptansiniz maalesef.
Ya ben de sevilmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Peki ben ne yapayım bir fikir verin nolur.

Ayril güzelim. Üzülürse onun problemi.
Bu acimasizlik da degil :) aksine kendine ve ona yapmis olacagin iyilik.
Seni psikolojik olarak baskiya sokmus zaten. saglam iliski cikmaz bundan... üzülmezsinde ilerde merak etme.
Ama güzellikle ayril tabiki. Hislerinin olmadigini da söyle. Umudu kalmasin o da yoluna baksin.

Yeni ilişkiye çok hızlı başlamışsınız. Keşke önce arkadaş olsaydınız bir süre, sonra hissettiğinizi düşünürseniz ilişkiye evrilirdi. Yok hissetmiyorsanız arkadaş kalırdınız. Böylelikle kimse üzülmez kırılmazdı. Şu durumda ise eğer zerre kadar bir şey hissetmiyorum diyorsanız ayrılın, bağlanmasından daha kötü olamaz. Ama yok biraz bir şeyler var ama çok fazla hissedemiyorum diyorsanız devam edin zamanla hisleriniz artabilir

Madem bir şey hissetmiyorsunuz , neden bu kadar umut verdiniz ?

Herhalde kendi kendine gelin güvey olmadı değil mi ?

Sevmiyorsanız bırakın peşini.

Bencillik yapıyorsunuz. Sırf sevildiğimize, ilgi gördüğünüz için bu yapılmaz.

yalan da olsa güzel sözler duymak onun da hakkı.

Aşk yoksa bile sevgi vardır. Sevgi yoksa mutlu olamazsınız.

Ayril güzelim. Üzülürse onun problemi.
Bu acimasizlik da degil :) aksine kendine ve ona yapmis olacagin iyilik.
Seni psikolojik olarak baskiya sokmus zaten. saglam iliski cikmaz bundan... üzülmezsinde ilerde merak etme.
Ama güzellikle ayril tabiki. Hislerinin olmadigini da söyle. Umudu kalmasin o da yoluna baksin.
Peki ya bir daha beni böyle seven birini bulamazsam pişman olmaz mıyım?

Madem bir şey hissetmiyorsunuz , neden bu kadar umut verdiniz ?

Herhalde kendi kendine gelin güvey olmadı değil mi ?

Sevmiyorsanız bırakın peşini.

Bencillik yapıyorsunuz. Sırf sevildiğimize, ilgi gördüğünüz için bu yapılmaz.

yalan da olsa güzel sözler duymak onun da hakkı.

Aşk yoksa bile sevgi vardır. Sevgi yoksa mutlu olamazsınız.
Ya umut vermedim hatta ilk buluştugumuzda reddettim. Güzel sözlerine cevap vermemin sebebi de umut vermemek daha fazla? Evet bir yandan bencillik ettiğimin de farkındayım. Peki nasıl bitireyim onu en az sekilde uzecek bir biçimde?

Ya ben de sevilmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Peki ben ne yapayım bir fikir verin nolur.
Bir adamdan hoslaniyorsaniz hoslaniyorsunuzdur, sonra belki hoslanirim severim deyip zamaninizi bosuna harcamayin. Benim de eskiden sizinki gibi beni cok seven ama benim bir turlu alisamadigim bir iliskim olmustu, ayrildigimizda cok vicdan yaptim cunku adam yikilmisti. Yazik gunah karsidakine. Ha ama diyorsaniz ki ben sevilmeyi tercih ediyorum, ben sevmesem de olur; devam edin. Karsiniza elbet hem sizi sevecek hem de sizin sevdiginiz biri cikacaktir. Ben en dibe battigimda esimle tanismistim.

Yeni ilişkiye çok hızlı başlamışsınız. Keşke önce arkadaş olsaydınız bir süre, sonra hissettiğinizi düşünürseniz ilişkiye evrilirdi. Yok hissetmiyorsanız arkadaş kalırdınız. Böylelikle kimse üzülmez kırılmazdı. Şu durumda ise eğer zerre kadar bir şey hissetmiyorum diyorsanız ayrılın, bağlanmasından daha kötü olamaz. Ama yok biraz bir şeyler var ama çok fazla hissedemiyorum diyorsanız devam edin zamanla hisleriniz artabilir
Maalesef o kadar vaktimiz yok. Eğer ilişkimiz oturursa ben şu an kaldığım şehirde kalacağım o da yurt dışından gelen teklifi reddedecek. Eğer olmazsa ben memlekete gideceğim o da ulkeyi terk edecek.

Back