- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.915
- 113
- 30
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Bana sürekli açıklama yapan erkek de bende şüphe oluşturur. Bu konuda çok yorum yapmicam o yüzden yani seni çok seviyo vs demicem. Şunu söyliyim ben evliyim eşimle görüşmeye başladığımızda o beni seviyodu ama ben ona sadece guveniyodum yaklaşık 4 ay sonra onu ondan çok sevdim evlendik hala ilk günki adam . Öyle çok romantik açıklama yapan vs vs bi adam değil özü dürüst guvenimi sarsacak zerre harekette bulunmaz her konuda kendimi değerli hissettirir ama öyle iltifatlar güzel sözler havada uçuşmaz .bana çok laf boş laf geliyo açıkçasıMerhaba Arkadaşlar,
Kk nın en cifcifli saatlerindeyim. Konularım kvli,görümceli, eltili ve kocalı olmadığı için pek ilgi çekmiyor umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ihtiyacım var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-ne-yapayim.1109426/
Evet sorunum yukarıda açtığım konumun devamı niteliğinde. Yorumlarda olduğu gibi yeni tanıştığım kişiye şans verdim ve başladık. Başlar başlamaz kendisi çok hızlı bir şekilde bana bağlandı. Bana değer veriyor, beni mutlu etmek istiyor, beni ne kadar özlediğini söylüyor, hediyeler almak istiyor, tatil planları yapıyor. Her fırsatta gözünün benden başkasını görmediğini bana ne kadar sadık olduğunu farklı örnekler üzerinden ima ediyor. Bana sormadan çevresindeki kadınlarla ilgili açıklama yapıyor, hesap veriyor.
Ancak ben kendisine soğuk davranıyorum. Bilerek değil, içimden gelmiyor. Oysa ki benim yıllardan beri hasret kaldığım ilgiyi gösteriyor, kimsenin olmadığı kadar anlayışlı, ilgili davranıyor. Kendisi "sen de beni seviyor musun?" "Sen de beni özledin mi?" diye soruyor. Çoğu zaman sessiz kalıyorum. Ancak kendisi benim sessizliğimi hak etmiyor. Kendisine istediği gibi cevap veremediğim için kendimi suçlu hissediyorum.
Bugün taksi çağırmak için yolun karşısına geçti. Onu izledim. Ancak yine hiçbir şey hissetmedim. Normalde ben aşık olduğum zaman kalbim atar, o kişiyi gördüğümde hayran hayran izlerim, doya doya bakmak isterim ve o anı zihnime kazımaya çalışırım. O yanımda olmasa bile gördüğüm, duyduğum her şeyi onunla ilişkilendiririm. Sanki çevremdeki her şeyde O varmış gibi. Bindiğim otobüste onun kokusu burnuma gelir sanki o da benim bindiğim otobüse binmiş gibi. Ancak sorun şu ki böyle hissettiğim 2 kişi de bana 5 kuruş değer vermedi.
Ya da aşk yukarıda tanımladığım gibi değil mi? Aslında daha önce hiç sevmedim mi?
Şimdi ise bana değer veren kişiye böyle duyguları hissedemiyorum ve çok üzülüyorum. O bunları hak ediyor ama içimde ona baktığım zaman hissettiğim minnettarlık ve borçluluk.
Bugüne kadar sevdim ama hiç mutlu olamadım. Evet sevmeyip ya da karşısındakine göre daha az sevip çok sevilen ve mutlu olan kadınlar var. Sevilmeyi mentalite olarak edinip mutlu olan kadınlar var. Sizce ben de böyle mutlu olabilir miyim? Böyle bir ilişkiyi sürdürebilir miyim? Çünkü sevdiğimde hiç mutlu olmadım.
Peki ya karşımdaki kişi? Güzel sözler söylediğinde çoğu zaman sessiz kalıyorum. Hadi ben sadece sevildiğimi hissetmekle mutlu oldum? Onu, onun beni sevdiği gibi sevmediğim için ona haksızlık yapmış olmayacak mıyım? Hadi diyelim ilişkiyi bitirmek istediğimi söyleyeceğim. Bunu nasıl söyleyeceğim? Kendisi her geçen bana daha çok bağlanıyor? Yarın sevgililer günü ve bu güne çok önem veriyor. Bana kolye almaktan kendisini zar zor vazgeçirdim. En ufak kendimle ilgili ona karşı hazır olmadığımı ima etmeye kalksam beni lütfen kırma diyor ve konuşmaya devam edemiyorum.
Ne yapayım şimdi ben şimdi sayın KK üyeleri? Lütfen yorum yapmadan geçmeyelim.
İşte hangisiyim ben onu bilemiyorum. Ama sadece bu benim hissettiklerimle alakalı değil ki kendimi karşımdaki insana haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ve eger hissettiklerimi olduğu gibi söylersem büyük ihtimalle yıkılacak. Hiçbir şey yapmadığım halde onu kendime bağlamak için...O yoğun duygular hissediyor size karşı siz ise ona dair en ufak bir şey hissetmiyorsunuz. Ben böyle ilişkilerin sürekli kafa patlatarak acabalarla yürütülmeye çalışılmasi taraftarı değilim zira ilişki tek taraflı yaşanan bir şey değil. Onada kendinizede haksızlık oluyor gibi,eğer içinizde azda olsa bir duygu yoksa daha fazla size bağlanmadan bitirin derim. Bu aslında tamamen sizinle alâkalı bir durum dediğiniz gibi odağı ssvilmek olup yürütebilende var bir şey hissetmeden asla yapamam diyende siz hangisisiniz iyi düşünün
Ben de böyle düşünüyorum. Hatta karşımdaki kişiye de dedim benim zamana ihtiyacım var diye ama anlamak istemiyor üzme beni diyor susturuyor bir şey diyemiyorum.Linkini attığınız konuya göz attınca , baya sıkıntılı bir ruh haliniz var gibi. Tamam bu adamı sevmeyin de, size küfürler eden, hiç değer vermeyen, güzel hiç birşeye layık olmadığınızı hissettiren birini nasıl 3 yıl seviyorsunuz?
Her türlü ilişkiden bir süre uzak kalın bence. Karar mekanizmaniz çok sağlıklı değil gibi.
Yarın sevgililer günü çok onem veriyormuş bu güne nasıl bitireyim?Ayrılın yazık günah tek taraflı ilişki yasıyor cocuk
Evet dediğiniz gibi, eskiden böyle ilgiyi deli gibi arıyordum ama şimdi yalnızlığımı aramıyor değilim.Olmaz arkadaşım. Çok üzgünüm ki olmaz. Zoraki bir şeyler yapmaya, en azından şefkatine ve iyi kalpliliğine tutunmaya çalışsan bile içten içe sadaka veriyor gibi hissedersin kendini. Sırf ilgisi alakası için de devam edersen yine kendini iki yüzlü ve mutsuz bir kadın olarak bulabilirsin. Yazdıklarınızdan anlıyorum ki hassas bir kalbe, düşünceye sahipsiniz. Karşı tarafın beklediği sevgiyi veremediğiniz için size eziyet gibi gelir ilerleyen zamanlarda.
Bence biraz kafanızı dinleyin, akışına bırakın, yalnız olmak çok fena bir durum değil, hele bir şey hissedemediğiniz bir ilişkiyle kıyaslayınca.
Yani merhamet var, kendimi borçlu hissediyorum ona karşı ilgisinden ve sevgisinden dolayı. Ve suçlu hissediyorum onun sevgisine susarak cevap verdiğim için çünkü onun da sevildiğini bilmeye ihtiyacı var.Hiiiiç mi birşey yok içinde ufacık bişi
Özgürlük, ruhen ve kalben özgürlük kadar güzel bir şey var mı? Kendinizi dinleyin, kafanızı dinleyin, gezin tozun.Evet dediğiniz gibi, eskiden böyle ilgiyi deli gibi arıyordum ama şimdi yalnızlığımı aramıyor değilim.
Yarın sevgililer günü ben nasıl yapayım bunu nolur bir akıl fikir verin.Aslinda biraz oldu bittiye getirmis, sen de uzulmesin diye susuyorsun. Kendine de haksizlik ediyorsun. Eger hicbir sey hissetmiyorsan acikca konus ve o sana daha fazla baglanmadan bitir.
Bunu yapabilmenin tek yolu ilişkimi tamamiyle kesmek çünkü karşımdaki kişi ne kadar zamana ihtiyacım var desem de anlamıyor. Zaman derken kast ettiģimi 1 hafta olarak algılamış.Özgürlük, ruhen ve kalben özgürlük kadar güzel bir şey var mı? Kendinizi dinleyin, kafanızı dinleyin, gezin tozun.
zor bir ilişki atlatmışsın ve kendini düşünmelisin karşındaki yıkılacak diye istemediğin bir ilişkiyi sürdüremezsin bence açıkça konuşmalısın ama önce hangisi olduğuna karar vermen gerek tabiİşte hangisiyim ben onu bilemiyorum. Ama sadece bu benim hissettiklerimle alakalı değil ki kendimi karşımdaki insana haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ve eger hissettiklerimi olduğu gibi söylersem büyük ihtimalle yıkılacak. Hiçbir şey yapmadığım halde onu kendime bağlamak için...
Evet siz de haklısınız opmesine izin verdi ve hemen gelin guvey oldu ve hakli da. Gelin guvey olmasa beni optu bana sahip cikmadi derim. Burada suç bende.peki madem bu durumdasın, işleri bu raddeye getirme sebebin?? küt diye böyle olmadı herhalde bu çocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?