Gelinlik Modelleri Sizce nasıl

Gercekten Allah icin kapanan birinin dugununde acilmak istemesi gibi bir durum soz konusu olmaz bence.

Gercekten Allah icin kapanan birinin dugununde acilmak istemesi gibi bir durum soz konusu olmaz bence.

İnandığı değerler için kapansaydı açılmazdı zaten. Erkek arkadaşı mutlu olsun diye kapanmış :) insanın kendi fikri olmayınca böyle oluyor..

Bence erkek arkadaşınız sizi göstermelik kapatmış onunda içinde yok öyle din iman uğruna kapalılık yalnızca kendi haltlarını ört pas etmek istemiş gibi geldi bana... Hani etraf baksın bak şunun karisi ne güzel kapanmış ne güzel kapalı imanlı kız almıs densin diyeymiş gibi... Kırmızı kuşağınıda bağlayacak misin bu gelinliğe merak ettim..

Ayrica erken bosalan bir adamla omur gecmez, soyleyeyim. Bir muvekkilim kocasinin onu cinsel anlamda yeterli derecede tatmin edemiyor olmasi gerekcesiyle bosanma davasi acmak istemisti, davayi actik, hakim cinsel tatminsizligin gecerli bir sebep oldugu kanisina vardi ve bosanma karari verdi, adam temyiz etti, bakalim yargitay da ayni fikir de mi, gorucez :) seks, evliligin temel tasidir, iyi dusun tasin :)

Bu devirde evlenmeden hiçbir şey yapmayanlar da var hanfendi.
Nişanlın da sen de bir tuhafsınız.
En azından inşallah imam nikahı vardır.
Günahı sevabı biliyorsun madem en azından susmayı dene.
Gelinlikten cinsel ilişkiye geçmek ne alaka.

Iste ona ben geçmedm sorun lunun birisi geçti evet nikhta vare

21. Yuzyildayiz insanlar hala seksi ayip ve gunah olarak degerlendiriyor, opusme sahnesinde kanali falan degistiriyor. Iki uc yil icinde marsa insan kolonisi gonderiyorlar, biz hala evlenmeden once seks yapan cehenneme gidecek kafasindayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…