- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Iste basit olduğunz burdan belli kırmızı kuşak nedir yahu allahım ülke değil köyde iç içe yaşıyoruz sanki
E be arkadas adama demezler mi namus bacak arasinda degilse bas ortmekte hic degildir diye nasil bu kadar celisebiliyorsun pes !Farkındamsiniz ben gelinlik için yorum almak istedim bayanlar konu nerelere geldi güzel veya cirkin tarzı bişeyler yazabilirsiniz evet cinsellik yaşadım yaşamaya devam ediyorum ben bunu ayıp olarak görmüyorum namus iki bacak arasında diyenler hani nerdeler yaptık yapıyoruz yapacağızda beni eleştirmek için yorum yapmayın
Amanda anan ne kadar dindar varmış sözde hepsi müslüman sorsan 32 farkı bilmez namaz kilmazlar aksama kdar dedikodu millette laf yapıştırma derdindesinz meraklıları na birkez daha anlatayım ,sevgilim dindar dini boyutunu düşündü kapanmami istedi ben onun istediğini kabul ettim ve cok sıkıldım açılirim sex yapmak ta gayet normal mi normal durum yemek yemek su içmek gibi din Allah'la benim aramda siz kalmissiniz beni sadece kapandım diye yargılayacak
Arkadasim iman etmek ayri amel.etmek ayri seyler.Iman edersin ama amele dokemezsin o senjn gunahin olur,sen amel etmeyip birde zinaya normal deyip acikca inkar ediyorsun,ogrenmissin 3 kelime atip tutuyorsun burda insanlarla dalga geciyorsun aklinca,madem elestirilmeyi gozun yemiyor anlatma o zaman.Erkek arkadasin dindarsa nasil zinayi normal gorebiliyor sende buna inaniyorsun ? Bizi ne yaptigin ilgilendirmez,ama insanlarin inandigi degerlerle ugrasmaya kalkiyorsun kucumsuyorsun o olmuyor iste anladin miAmanda anan ne kadar dindar varmış sözde hepsi müslüman sorsan 32 farkı bilmez namaz kilmazlar aksama kdar dedikodu millette laf yapıştırma derdindesinz meraklıları na birkez daha anlatayım ,sevgilim dindar dini boyutunu düşündü kapanmami istedi ben onun istediğini kabul ettim ve cok sıkıldım açılirim sex yapmak ta gayet normal mi normal durum yemek yemek su içmek gibi din Allah'la benim aramda siz kalmissiniz beni sadece kapandım diye yargılayacak
21. Yüzyıl olunca noluyor kı?21. Yuzyildayiz insanlar hala seksi ayip ve gunah olarak degerlendiriyor, opusme sahnesinde kanali falan degistiriyor. Iki uc yil icinde marsa insan kolonisi gonderiyorlar, biz hala evlenmeden once seks yapan cehenneme gidecek kafasindayiz :)
Aahhaha çok komik acaba yasin on beş mi32 farkı bende bilmiyordum neymiş.. 32 farz olmasın o
Aahhaha çok komik acaba yasin on beş mi
Yavrum farkmiz ne acaba sen kendini Huri melek mi sanıyorsun aklinca dalga geciyorsun modern bir toplumda yaşıyorum istediğimi yaparım kimse karışamaz ki saygı duyuyorum sana ne yaparsan yap beni ilgilendirmezTaş çıkartırım 15liklere ayipsin.. Bu arada 15 demisken ben 15imde kapandimdi.. Hatta 14.. Ama evlenene kadar sevismedim kapaliligim 21. yy standartlarına uymuyor bu şartlarda benimki sayilmiyormu simdi...ne yapsam boşanıp sevisip yeniden evlensem modern 21. yy a uygun bi kadin olurmuyum
senin beynin zaten orumcek dolu burdaki yorumlara baglama olayiTamam tamam haklısınız hepiniz edepli namuslusunz yeterki susun zira konum hakkında tek kelime yorum yapılmadı beynim örümcek dolmaya başladı tamam teşekkür ler edepli namuslu dindar bayanlar hepinize hayırlı günler
Ne kadar dir tanıyorsunuz beni bu yorum yazma cesareti nerden geliyorsenin beynin zaten orumcek dolu burdaki yorumlara baglama olayi
Bi bitmediniz namus bekçileriÖrümcek dedi ya. Örümcek.
Sanki sevgilisi istedi diye kapanan biziz.
Beyin düşünmemekten örümceklenir. Senin beynin o yüzden örümceklenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?