- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.437
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Evli olup kocasını aldatan lara bu kadar yorum yapılmamış tir kanımca
onlar bile en azından ağlıyorlar allah affetsin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli olup kocasını aldatan lara bu kadar yorum yapılmamış tir kanımca
Hanfendi sadece bu tarz yorumlar istedik neden sayfa yöneticileri olaylara müdahale edemiyorlarBu arada gelinlik çok güzel,zarif.Eki Görüntüle 1660208 . kate middletonun gelinliğinin havası var.
Oh ne ala Yap sonra af dile çok güzelonlar bile en azından ağlıyorlar allah affetsin diye
Sevgilim zaten buraya girmem e kızardı buradaki ler normal değil sorunu olmsa ne işi var derdi haklıymış adam evet onlar doğru hepsi doğru seviyorum aşığım devam ediyorum
Sevgilim zaten buraya girmem e kızardı buradaki ler normal değil sorunu olmsa ne işi var derdi haklıymış adam evet onlar doğru hepsi doğru seviyorum aşığım devam ediyorum
Sen anlamiyorsun galiba biz evlilikten döndük hersey hazırdı diyorum o ara olan kavgalar da evlenmdik diye oldu ve şimdi tekrar birleşildi20 gün içinde ayrılmaktan vazgeçildi isteme şu bu oldu is gelinliğe geldi?
Sen anlamiyorsun galiba biz evlilikten döndük hersey hazırdı diyorum o ara olan kavgalar da evlenmdik diye oldu ve şimdi tekrar birleşildi
Evet çünkü görüyorum ki hep benim yararima olan şeyleri istemişO istediği için kapandığına göre istemediği için de siteye girmeyebilirsin, zaten dediğin gibi net paketini falan iptal edecek
Evet çünkü görüyorum ki hep benim yararima olan şeyleri istemiş
Sglİyi hayırlı uğurlu olsun biz sorunlu hanımlar sen sorunsuz hanıma mutluluklar dileriz
İyi bari sorunlu olduğunu kabul ediyosunSevgilim zaten buraya girmem e kızardı buradaki ler normal değil sorunu olmsa ne işi var derdi haklıymış adam evet onlar doğru hepsi doğru seviyorum aşığım devam ediyorum