Sizce kötü biri miyim ??

Çok çok çok iyi bir insansınız ben okurken boğuldum. Bir ay değil bir sene değil nasıl yaşadınız bunca zaman.Umarım kendiniz için bir adım atarsınız.Allah yardımcınız olsun.

Bunalmışsınız yardımcı olanda yok ne desem bilemedim vallahi üşenip altina kaçırma kısmı falan hic hos degil hasta degil sonuçta kaçırama kadar beklemesi sacma. Kahvaltısını yapsın koca kadin illa önüne koyulmasını mi bekliyor . Sahsen ben uykumu alamazsam agresiflesiyorum .

Kv.nin psikoloji si çektikleri yüzünden belliki bozulmuş başka çocuğu varsa ona gönderin birazda onlar baksınlar

Emekli maasi varsa eger o para ile huzur evine yerlestirebilirsiniz bende cocuklarima bu mantikta buyutuyorum sonucta ben onlari yaptim onlar isteyerek olmadi benim kahrimi cekmek zorunda degil esinde kaynananda cok bencil hem kabul etmissin ustune ustuk bunlari yapiyorlar tabiki de psikolojin allak bullak olur esinle konus ben bakamam de bakiyorsan bak ya da emekli maasiyla versin huzur evine ay midem bulandi resmen.esinde sirf emekli maasi icin sana baktiriyor olacak is degil bosarsa da sana nafaka vermek zorunda ac acikta kalmazsin bu eziyetten iyidir

Ben bu annesini gelinlere baktirip,kendileri suya sabuna dokunmayan evlatlari da hicbir zaman anlamayacagim.Kadin ,tembellikten altina kaciriyormus,temizlemesi zor geliyor tabi ,büyüyüp beslediği evladina bile.Size bu kadar yüklenilmesini yanlıs buldum.Kotü biri de degilsin.Sabrıni cok fazla zorlamıslar.Elbirligiyle.Esin senin cinnet geçirmeni bekliyor sanırım.Günün birinde kendini o halde bulursun .Eşinin durumu görmezden gelmesi de hayret verici.Tam ardına bakmadan çekip gitmelik haller .

Ben evlendigimden beri tam 9 kilo verdim

Ben ne okudum öye ? Siz nasıl 9 sene dayandiniz ? Asla titiz biri değilimdir ama tuvalet banyo hassas noktamdır evin icini pislik götürse dahi oralar mutlaka tertemiz olacak. Birinin çıktığı tuvalete ben bir saat geçmeden giremem kim olursa olsun. Böyle pis biriyle asla yasayamazdım.Boşanın vallahi cekilmez. Esiniz dünya iyisi olsa da boşanın.Cocuk falanda yapmayın sakın.

Siz neden boşanamıyorsunuz?

Eşin bakıcı konusunda ne düşünüyor? Bence bu durum için ciddi ciddi konuş. Kızları atmış başından ohh valla ne güzel hayat. İnsanlar ne kadar bencil

Kötü değil ama malesef enayi oluyorsunuz

Kötü biri değilsin. Çok bunalmışsın. Hele ki hijyen. Allah yardım etsin. Konuşmalısın. Emekli maaşı kimin evinde kalıyorsa o alsın. 3 er ay dursun.

Kötü değilsin. Kötü olan kaynanan. Benim annem daha yaşlı, kronik hastalığı da var maşallah her işini de yapıyor. Gelinlerden hiç beklentisi de yok canım annemin. Belli ki kadın seni hizmetçi sanıyor.

Boşanmayı istemekte de haklısın. Ama başka çözüm yolları da olabilir. Mesela iş bul, kursa git, sabah çık akşam gel. Hem aklın da dağılmış olur.

Eşinle de konuş. Kolaysa o gelsin başkasının annesinin tuvaletini temizlesin. Uygun bir dille evine gitsin, maaşıyla da hizmetçi tutsun.

Koronadan sonra eve yardımcı bir abla alsanız

Kadin cok yaslı degıl. Kahvaltısını kendi hazırlayabilir. Ve bence kotu biri degılsıniz kimse katlanamaz. Kayınbabanızdan maası yok mu tek yasasın oyle cok yaslı degıl ki. Ya da birazda kızlarında kalsın oglu tek evlat degıl ya

O zaman geriye bi tek esine ciddi ciddi evini ayirmak istedigini soylemek kaliyor millet 2 saat misafire bile tahammul edemiyor sen masallah 9 sene iyi dayanmissin
Ooo evi varmıs evinde yasasın oyle sey mı olur artık 20 25 yasındaki insanlar ailesiyle yasamak istemiyor ben anlamıyorum nasıl rahat ediyorlar baskasıyla. Mis gibi evin var git otur. Bence kaynanam cok tembel üsengec

ben okurken bunaldım ya.
Sizi düşünemedim.
Ama böyle hayat geçmez.
Çocugunuz olsa mikrop kapar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…