Sizce kötü biri miyim ??

Siz kötü değilsiniz. Sadece kendinize ait bir düzeniniz olmamasından şikayetçisiniz. Anlattığınız kadarıyla kayınvalide artık kendisini salmış. Depresyonun da ötesinde bir ruhsal sıkıntıları var.
Siz de bıkmışsınız belli ama kayınvalideniz için bir psikiyatr desteği almanızı öneririm derdinizin çözümü orada gibi görünüyor. O sizi gerektiği gibi yönlendirir.

O parayla bakıcı tutulsun Üstüne biraz daha katılıp kardeşler katsın üstüne para
Bence bu mantıklı geldi bana
İşte bacım anlamıyorsun ki adam o parayı alıp kullanıyor, bakıcıya verir mi? Anammm der karısı bakıyor nasılsa bunu ona görev biçmiş o da belki baştan parasını da kendileri alacaklar ne zararı olur ki diye kabullenmiştir.

Kardesleri toplayacaksin ben artik annenizi sirtimda tasimak istemiyorum madem kadinin emekli maasi var kendi evinde oturshn haftada bir iki kadin gelsin yemegini temizligini yapsin ben ilgilenmiycem diyin. Surekli evimde basimda istemiyorum deyin. Acimasiz olacak ama cocugunuzda yokmus neden katlaniyorsunuz buna? Karsinizda sizi anlayan anlayis gosteren yardimci olan kimse yok. Sizi kullaniyolar atmislar annelerini basiniza buyuk konusmiyim ama boyle biseyi asla kabul etmem

Yok canım klasik türk kocasını yazdım zaten de
Djdjdj ya ben anlıyorum
Kusurs bakmayın gundem yordu

Genç arkadaşım siz kötü biri değilsiniz,
tersine nesli tükenmiş insanlardansınız.
Kv'niz muhtemelen mental anlamda hasta, ayrıca buna eşlik eden psikolojik sıkıntıları var.
Eşiniz hem gamsız, hem paragöz.
Siz de ailenin saf'ı oluyorsunuz.

Merak ettiğim şu:
Dokuz yıldır ben ne yaşıyorum?
Sorusunu hiç sormadınız mı kendinize.
Ortada bir çocuk olsa bir nebze anlayacağım.
Gözünüzü seveyim gözünüzü açın ve bu saçma gidişata 'dur' deyin.
Gerekirse boşanma seçeneğini de gözönünde tutun.

Durumu okadar iyi anlamışsınzki çok teşekkür ederim. Evt kaynanam hiç yanlz kalmamiş.hatta devamli söyler şukadar kişiydik şukadar çocuğum vardi.şimdi tek kaldm yapayalnzm der ağlar. En küçük oğlunü doğurduktan sonra bunalıma girmiş.ondan sonra pislesmiş ve tembelleşmiş. Zaten çok da çekmiş bu duruma gelmesi normal. Bir sürü rahatsizliği var.yaşı genç olmasına ragmen şekerdi tansiyondu kalp yetmezliğiydi. Ayrıca psikolojik ilaçlarda kullanıyor ama işte bende insanım. Tek bana yüklenmeleri zoruma gidiyor. Ne yalan söyleyeyim.annesini eşime çok şikayet ediyorum. Ablalarınıda. çünkü dayanıcak gücüm kalmadı. O da ya susar ya rahatlatmaya çalişir yada öfkelenir bağirir çağirir.annesi varken ikimizde çok gerginiz. Ama annesi yokken herşey yolunda. Sizin dediğinz gibi alıp karşıma artk resti çekicem. Bakalm ne olacak hayırlısı

Teşekkür ederim bu güzel sözlerinz için çok ihtiyacm vardı çünkü son zamanlarda kendimi sorgular oldum. Kötü birimiyim diye. İnşallah o günlerde gelecek

kaynanam para göz değil hiç eline para geçmez istemezde kolay kolay çünkü devamlı bizde. Kaynanamin maaşıda sorun değil kardeşler arası hani eşim maaşını alıyor diye bakmamazlk değil onlarnki.çünkü maaşı biz alalm diye diretmiyoruz. İsteyen anneyide maaşıda alır. Sorun rahatları bozulmasn istiyorlar bence. Ama benimde dayanacak gücüm kalmadı zaten resti çekme vakti geldi

Annenizin evi var anladığım kadarıyla..Siz bakmak zorunda değilsiniz evlatları düşünsün y görümcelerin sıraları gelince bakmıyolarsa bakıcı ayarlasınlar..Sizde bakın bakmayın demiyorum ama sizde bakmak istemiyorum derseniz sizin sıranızdada eşiniz bakıcı ayarlasın..

Üşenip altına mı kaçırıyor.50 yaş genç yahu dahaEşinizle ciddi bir şekilde konuşun bence.O evladı olarak çekebilir çoğu şeyine göz yumabilir ama siz böyle olmak zorunda değilsiniz.Yakınınızda bir ev tutarsınız çoğunluk eşinizde olmak üzere maddi manevi ihtiyaçlarını karşılarsınız.Doğurdum diye evladın üzerine yıkılmak kolay geliyor bizim toplumaErkeklerde anasına babasına beleş naz çeken bakıcı arıyor yok öyle dünya

Senelerdir gidiyor devletede gidildi özelede halada devam ediyor ama maalesef fayda yok yillarn birikimi demekki.belki bazı rahatsizliklarida tetikliyor olabilirmiş.ilaçlarla anca bukadar olabildi. Evt evlendiğimden beri hiç düzen sağlayamadm. İlk 5 sene o yüzden çocuk yapmadm zaten istemedim ama sonra hasret ağir basti denemeye kalktk sonra olmayınca öğrendikki eşimde sorun varmş. Tüp bebek de denedik olmadı.

Kuzum yazdığımı iyi oku paragöz diye eşine dedim kv'ne değil.

Ben tamamen kültürel olduğunu düşünüyorum ya.
Doğuda anne- babaya gelinin bakması bir zorunluluk mesela.
Kız kardeşi var diyorsunuz ama anneler sadece oğullarının yanında rahat ediyor.

Okurken daraldım. Evinizde yalnız yaşama özgürlüğünüz elinizden alınmış. Anne olma hakkınız elinizden alınmış. Tercih yapma hakkınız elinizden alınmış. Anlaşılma ihtiyacınız elinizden alınmış.Her evli çiftin çocuğu olmuyor mesela bu konuda eşler birbirini seviyorsa Kadir kıymet biliyorsa kısmet deyip oturursun. Ama ben bu hakkınızdan feragat edeceğiniz bir evlilik göremiyorum ortada. Yaşınız çok ilerlemeden gidip kendinize göre birini bulup anne olmaya çabalayın bence. Yaşadığınız hayat değil. Canınıza yazık

Öncelikle hayvanla insan arasındaki fark nedir? Köpekler kediler bile altına yapmıyo. Tuvalete akıta akıta gezmek ne. Tuvaleti temizlemeyin eşinize gösterin al bak annenin bu zararı var diye. Gerçi ekşi kokan soğanlı elini oraya buraya süren birinin iğrençliğini bilmiyor olamaz yani kendi de pasaklı demek ki. Bu araya pasaklı demek de istemiyorum pasaklı insan ne biliyim haftada 1 banyo yapan ya da evini süpürmeyene denir bu rezalete pasaklı bile denemez. Herkesin sabır noktası ve kırmızı çizgisi farklıdır. Bu olaylar benim için çekilmesi imkansız şeyler gayet de boşanma sebebi. Siz 10 sene dayanmıssınız gerçi sizin için değil demek ki. 60 yasında insan da tuvaletini tutamayacak kadar yaslı değildir merhamet gösteremeyeceğim. Cidden bu kadarı tembellik falan değil ciddi ciddi neyse söylemicem.

Aslnda kaynanam bana en fazla 2 senelik diye geldi.evi yapilinca gidecekti ama bana aliştiği için mi bilmiyorum evi olsada bizimle durmak istiyor. Tek durmaktan da korkuyor. Kalp yetmezliğiydi şekerdi tansiyondu ne ararsan var aslnda. Son zamanlarda çok yıprandigimi görünce eşim evdeyken annesinin ihtiyaçlarinida gidermeye başladi.yatagini bile eşim kurar.bana yaptirmaz ama keşke okadar basit olsa işte

Kaynanaya dememiş ki, kocanıza paragöz demiş arkadaş

Ben yerinizde olsam, konuştum laftan anlamıyor mu, en pratik çözüm istediğim eşyaları alır, gider kaynananın evine yerleşirdim. Zaten alt katınızmış.

Kadın yalnız kalamıyor, oğlu anamın sana ne zararı var diyor, ana oğul baksınlar birbirlerine

Ben tek yaşıyorum, gayet de huzurlu mutluyum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…