- 10 Mayıs 2022
- 1.261
- 1.180
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
bunu söyledim diyorum ya size anlamıyormusunuz acaba. söyledim ve ödedi benim burada demek istediğim tekrar gelen bütüüüüün borca ortak almaması. birlikte bok yemişler başta birlikte temizlediler o zmanki bütün borca ortak oldu ama bu aşıyor onu artık düğünü var elinde parası yok napsın yapması gerekeni yaptı diye düşünüyorum. Kör kütük de sarhoş değillerdi yani araba kullanamayacak şekilde 1 kadehle zil zurna değillerdi yani. kaçmasa sadece ehliyeti gidicekti ehliyetim gitmesin diye binmiş kaçmış onun bedelini ödüyolar şuan. konu çarptıkları araba değil kaçmalrının bedeliKonu sahibinin kardeşine ortak bir halt yemişsiniz birlikte ödeyin demesi lazım.
Hukuki olarak şoför suçlu olabilir ama şu an konu sahibinin bunu demesi lazım. Kardeşine alkollü araba sürme işine girmeyecektiniz deyip suç işlediniz birlikte temizleyin demek yerine kocamın kardeşi suçlu o yapsın demeye getiriyor.
Sırf direksiyonda oturmuyor diye konu sahibi kendi içinde de suçsuz görüyor vicdan meselesini ondan dedim.
En azından ben olsam yemişsiniz bir halt birlikte temizleyin içmeseydiniz dışarıda banane derdim.