• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce insanlar neden çocuk yapar?

neden bebek yaparız?

• Ankete Katılan
    106
bence bizden beklendiği için çünkü allah kadınlara bu kutsal duyguyu vermiş. elinde olan herkez imkanları zorlamalı bence. allah olmayanlarada en kısa zamanda bir evlat versin.

Suan cocugum yok annelik nasildir bilemem yegenimi filan kucagima aldigimda sevgisini hissediyorum annem hep anne ol bide cildirirsin sevgisinden der allah herkese yasatsin bu duyguyu tabi bana da

GT-I8262 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doganin geregi oldugu icin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kesinlikle içsel dürtülerimden dolayı cocuk yaptım :KK68:

Üreme iç güdüsü.... İnsanla diğer canlılar arasındaki en büyük ortak özelliklerden biri.

sizce insanlar bebek yapma ihtiyacını neden hisseder?mutluluk mutlaka bir bebeğe mi bağlıdır?gelenekler mi?baskı mı?hissedilen bir boşluk mu?nedir insanları bebek yapmaya iten?
isin gercegı sadece dürtüleden dolayı. . yeme - sıgınma - korunma - haytta kalma gıbı durtusel ıstekler soy devamı ıcın ureme ıc gudusunu olusturyor . tamamen ıc guc ancak bu bır multluluk sebebımıdır. KEsınlıkle EVET. sonuc ıtıbarı ıle basasrılı bır canlı dunyaya getırmeyı basarmıs oluyorsun

İçgüdüsel / canınızdan kanınızdan bı can :KK200:

Öyle olması gereki r cocuk evin nesesidr

Back